Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.393.718
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
neaktivan
Lockerz

s fejsa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

odo ja kao iko uspije dobit sta neka javi

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Neznam dali da cekam ili odem spavat.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Odoh i ja spavat.Da neidem sutra ujutro u skolu sad bih osto.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Evo ja uspio docekat reedem. Al 0 bodova. Sve se razgrabilo u sec. Lutrija je ak uzmes nes :S

EDIT: Wohooou, ipak sam si uspio piknut nekakvu majcu. Valjda ce me uspit nac :D Vi koji ste dobili majce, dali se ste stavljali ć,š... u imena ulica itd...?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 4:10 (MII2o).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Lockerz

ovako....clan sam lockerza vec mjesec dana...da Z-lister sam i da, dobio sam majcu...

Zanima me , ako je netko jucer uspio uhvatiti reedemption.....Ja sam se pripremao ali sam otisao spavati- medutim bio sam i na to prpremljen(da budem umoran od skole,treninga...bla,bla..) stavio sam alarm na mobu u 00:45...Naravno pogadate...nije me dub*e probudilo i nisma nista ulovio..isao sam oko 5 i sve je fres out osim filmova koji su 350.....ja imam oko 360 ptza...nisam to htio narucivati...

molim ako je netko uhvatio reedme neka javi dali je sta ulovio,...ciljao sam psp i ipod pa me zanima koliko su bili raspolozivi...(ako nisu dugo, mobitel ce biti ziv, ako jesu ide u zid :S )

eto hvala

novi clan..x360gamer.... :D

p.s.- kada je sljedeci reedme..sutra u koliko?? 18.00 ili 17.00

15 godina
neaktivan
Lockerz

Evo novi sam ovdje rego se da kazem onima koji su sinoc morali spavat od umora da je restock bio totalni KAOS.Nemoj te misliti da ste sta propustili ali ono sto sam vidio jutros u 3:10 cini mi se(da tek su tad otvorili stranicu zamisli rekli u 1:00)da nije moglo gore.Bio sam stavio alarm na mob da zvoni u 10 min do 1 ali me nije probudio vec se sasvim slucajno probudio kako neznam ni sam.Pogledam na sat 1:14,pozurim komp upalim odem na lockerz stranicu kad imam sta vidjet offline stranica pa radje bi mi bilo da je online i sve pokupili ali ovako organizacija im je -1 bila.Odem na lockerz da vidim da li imaju objasnjenje za offline stranicu kad su napisali da stavljaju nagrade bice online za 'par' minuta.Eh tih par minuta se pretvorilo u 2 i 10 minuta.Nekako nisam gubio nadu cekao sam i cekao,dosadjivao se gledao commente na facebooku gledam mnogi ljudi umorni nakanili se da ipak ostanu.Bilo je oko 15 do 3 i odlucio malo leci odgledat tv do 3 kontam mora biti u 3 ili sigurno nece nikako biti.Nisam nesta previse gledao u sat ali slucajno pogledam u sat kad 3 i 10 odem na facebook da vidim sta govore kad tamo pisu poceo redemption,vidim neki pisu vec narucuju.E ovdje prava drama pocinje odem na lockerz stranicu kad tamo pise lockerz is offline ili nekad nece da ucita nikako ili izbaci bijelu stranicu i pise 505 eternal error nekako ovako.Ja neznam sta da radim gledam ovi pisu po face da reedemaju a ni uci nemogu ajd da mi izbaci blank page poslije reedem ali ni uci nikako nemogu ali nije da samo meni nemoze vec pola clanova sigurno nije moglo uci vidio sam kako su psovali na face a imaju i razloga svi se razocarali prvo cekaju 2 sata i onda nemoze uci dok nekima moze sto da oni imaju prednost nad nama ali eto tako je to.Commenti su letili ludi po face ima i rekokrda 6000 postova u po sata haha.Cak je lockerz brisao svoje postove sa face eto vidjecete da su svi postovi izbrisani do onih hallowen slika :SSS.Brisali su zvog toga sto su vidjeli kako su se provalili i gresku napravili svi su poludili i spamali im na face;psovali ma nema sta nisu radili a vala i nek su kad neznaju odraditi posao kako treba.Mislim gdje je veza kad su nonlisteri mogli uci na stranicu i samo usporaval server a ja kao zlister nisam mogao ma daaaj.Jos jedna njihova greska je to sto su se za redemption poceli pripremat 10 minuta prije 1:00 kada je najavaljen redemption(tek su poceli dodavat stvari pa sta su radili citav dan a boze sacuvaj).Neznam vise sta da kazem ali nisu postupili kako treba i sigurno nisu nasli najbolji nacin ovog redemptiona(cuj non zlisteri dodju i nama zlisterima sjebu sve ).Samo jos da kazem kad sam usao na stranicu nekih poslije 30-40 minuta poslije pocetka redemptiona naravno sve freshout ali ne ono pravo vec na svim stvarima pise reedem ali kad pricnem izbaci ti fresh out;kasnije su i ovo popravili pa su gotovo sve stvari bile fresh out ono normalno dok neke glupe stvari su sotale naravno zelene tj moglo se reedemat(ostali filmovi,skin za iphone,wallpaper tj niko to ne zeli).Otisao sam na brands i sebi uzeo lockerz journal book(sta cu makar da bilo sta uzmem da nisam bezveze 3 i po sata sjedio i bualu glumio).Dosao mi je confirmation email da sam narucio journal book ono sto se kaze bolje ista nego nista ali su sigurno mogli bolje.Eto toliko :D.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dakle jošš vam svima nije jasno da nikakve xboxove, PS3, ajfonove i sl. nećete dobiti?

LOOOOOOL
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ma ja znam da od ovog nema nista barem nama ovdje.Nemozemo dobiti zbog toga sto previse lagga da bi mogli reedemati ista prilikom redemptiona.Ima ljudi uspjeli su nesta reedem ali je stvarno malo stvari tako da nama na vrijedi zato ne trebamo se nadat od ovog nema nista :D.Samo neznam sta bi bilo da sam usao one iste minute kad je krenuo redemption jer sam ipak zakasnio 5-10 minuta i mora da se server usporio tako da oni koji su usli mogli su nekako reedemat ali ostali nisu nikako mogli uci ali mozda i nisam upravu samo znam da ne vrijedi ovo vise probavat mozda cete reci da se mora imati srece ali srece neces dobit  pored onolikih amera a da ne spominjeo ostali svijet koji imaju brzi net i prije ce uci na stranicu od nas.

btw evo moj reedem za journal book mada ga ne bi ni uzeo kog ce mi djavla ali samo da vidim oce li poslati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 9:38 (Mace).

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

ja sam isao spavati :( ali cu se danas isto okusat u sreci jer imam skolu popodne do 4-5 i drito stignem na redeem :)Cool

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lockerz

probat ću i ja redeemat u 17:00

bumo vidli

možda gta4 ubodem

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

Hehe, ja sinoc htio uzet oni iPhone Touch od 8 GB, i usao na tu stranicu i nikako otvorit stranicu kad uprem Reendem, nema sanse 100 puta proba, i tako za jos par artikala koje sam kao mozda htio uzimat, gužva bila a u tom je i caka, malo ce ih dobit i vrijeme koje su izabrali vrlo je loše za nas.

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 9:51 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

evo ja narucio termosicu :D, vise nisam ni ocekivao

btw kad su mi poslali confirmation mail adresu koju sam napisaio nisu proslijedili tocno, hrvatski znakovi su izdeformirani,

zna li itko oce biti tu problema

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lockerz

Da ovo nije zalosno bilo bi smijesno kako ovi rade budale od vas.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Heehe,zato sam ga ja kunjao fino,dok ste se vi znojili i razmisljali,i da je sve istina opet morate rtacunati da se u istom trenutku spoji preko nekoliko milijuna ljudi,naravno da ce sve stekat i srackat,neznam kakav server to treba biti da moze sve te podatke obraditiCool

CHE

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Evo ja sam uspio jučer uloviti film Adventureland na DVD-u.

Redeem je počeo poslje 3, stranica je bila spora i dosta se rušila al puno manje nego sam očekivao..

Dobio sam e-mail da je narudžba potvrđena pa sam siguran da je sve prošlo ok.

par savjeta:

Kad kliknete da nešto redeemate, zbog velikog prometa stranica će vam često javiti onaj 500 error ili da je offline, ali često će vam se dogoditi da se počne učitavati, a ništa se ne događa.. ja sam bio brzoplet i te tabove za određene proizvode koje se nisu odmah učitali sam zatvarao iako će ih se većina otvoriti nakon nekog vremena (što sam nažalost skužio tek nakon što sam ispucao bodove i kad je većina dobrih stvari bila već na fresh out).

Bio sam na onom zadnjem koraku redeema (checkout) sa više proizvoda (iPod, slušalice, serije) i već kliknuo da potvrdim naradžbu, ali sam ih nakon 10-15 sekundi zatvarao jer sam mislio da su zaštekali (s obzirom da su se učitavale, a ništa se nije događalo) i žurio sam se da nešto drugo ulovim, da sam malo više pričekao sad sam mogao imati iPod od 8GB:) 

Tabovi sa Adventurelandom i par filmova su mi ostali otvoreni kad su se učitavali nakon potvrde, jer sam se skoncentrirao na druge proizvode i opće zaboravio na njih i u jednom trenutku sam skužio da su mi skinuti bodovi pa sam našao taj tab na kojem mi je prošla narudžba za Adventureland. Na isti način mi je prošla narudžba i za neke druge stvari ali više nisam imao bodova, niti se može uzeti više od 1 stvari po redeemu...

Uglavnom, skoncentrirajte se na par proizvoda, nemojte otvarat 20 tabova sa različitim stvarima, i budite strpljivi, čekajte da se stranica otvori nakon klika, nemojte ju gasiti ako se dugo učitava, i mislim da su dobre šanse da ulovite nešto (filmova i serija je jučer bilo i pol sata nakon što je redeem počeo) jer ovdje sve bolje šljaka kad je samo za Z-listere nego prošli mjesec kad je sranica bila skroz zblokirana od navale... Naravno, puno su vam veće šanse ako odmah krenete na neke manje popularne proizvode jer na ove najpopularnije svi nahrupe pa i najbrže nestanu...

Evo, tolko o skepticima koji misle da je Lockerz scam... Istina da treba puno sreće i strpljenja da se nešto ulovi, ali kad je redeem samo za Z-listere kojih je oko 60000 ako se ne varam, onda nije tak mala šansa da nešto ulovite... Sretno svima danas popodne...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 10:39 (Veva).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo da se malo razocaran javim.Jutros sam se snuzdrio i otiso u skolu tuzan saznavsi da nista od mojih nagrada.Utjeha mi ostaje sto ima je jedan redeem koji cu nadam se iskorisiti.

Imam i ja jedan savjet.Bookmarkirajte sad one proizvode koje mislite narucit tako da vam ih odma otvori a ne da ih mora trazit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 13:22 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Evo da se malo razocaran javim.Jutros sam se snuzdrio i otiso u skolu tuzan saznavsi da nista od mojih nagrada.Utjeha mi ostaje sto ima je jedan redeem koji cu nadam se iskorisiti.

Imam i ja jedan savjet.Bookmarkirajte sad one proizvode koje mislite narucit tako da vam ih odma otvori a ne da ih mora trazit.

Kada je redeem danas popodne ? ako je..?!

ADD my Xfire : kruno1 ;))
16 godina
protjeran
Lockerz

U 18.00

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Koji ste browswer koristili meni se cini da je mozila jako spora po ptanju toga ali ima dobrih par stvarcica.Dok mi se cini da je Chrome puno brzi.Ali na njemu ne vidim dodatne funkcije kao bookmark.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

a ljudi moji žalosni :)

necete vi nista dobiti, vatajte termosice dok vam i to daju xD

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Koji ste browswer koristili meni se cini da je mozila jako spora po ptanju toga ali ima dobrih par stvarcica.Dok mi se cini da je Chrome puno brzi.Ali na njemu ne vidim dodatne funkcije kao bookmark.

Moras namjestit bookmark kao i na mozilli..

barem mislim..

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 13:46 (puma_vkci).
16 godina
neaktivan
Lockerz

Onda jeste ufatili ajfone. plejstejsene, ajpodove, poklon bonove za Pevec?

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ovako: došle su nove nagrade, imam više ciljeva pa ću valjda neš ubrat... jel treba upisat čžš? i jel treba za zagreb upisat i naselje (npr. Dugave ili Trnje) ili je dovoljan poštanski?

Uzel bum il PSP bundle ili Ipod Touch, preporučite šta prije?

Sad svi vi likujete jer pola ljudi nije niš uspjelo naručit, a ne uzimate u obzir da su to 3 sata u noći...

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 13:51 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kada je sljedeci reedme???

15 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Ovako: došle su nove nagrade, imam više ciljeva pa ću valjda neš ubrat... jel treba upisat čžš? i jel treba za zagreb upisat i naselje (npr. Dugave ili Trnje) ili je dovoljan poštanski?

Uzel bum il PSP bundle ili Ipod Touch, preporučite šta prije?

Sad svi vi likujete jer pola ljudi nije niš uspjelo naručit, a ne uzimate u obzir da su to 3 sata u noći...

netreba upisat čšđ i upisi samo Zagreb mislim da je dovoljno..

po mom ukusu bolje ti je PSP rock band i igricu neku..

15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Kada je sljedeci reedme???

Danas u 18:00

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ako neuspijen nista uvatit odustajen.

duje kapitanović

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Napravite ovako kao ja ali sam nemojte da se o dalje procuje.HEHE

Bookmarks Bookmarks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Koja banana,poslao sma jucer 6 pozivnica a od toga mi 4 fale za z-listera,a nikome nisu stigle jel to zbog ovog reedema za z-listere pa nece ili koi kurc,pocinje me nervirati lokerz i svi ti bugovi i nedostaciMršti se

CHE

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice