Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.393.718
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
rebelsy kaže...
Perkan777 kaže...

Ja imam 550 bodova i mozda skupim bodove za ps3 ali uzet cu nitendo i psp i Modern Warfare 2 za PC.

ajd ti meni  njube reci gdje ti vidis na LOCKERZU modernwarfare2 za pc ??? ajd mi to sam pojasni ... ev to je sve sto zelim od tebe...

sad si ispo glup MW2 tek treba izac! LOL!

P.S  sry bart nisam vidio tvoj post

LOCKERZ JE ISTinaaa!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 20:39 (puma_vkci).
15 godina
neaktivan
Lockerz

Zasto se svi prepirete ocete li stic poslije nove godine skupit bodove ili ne?

Koliko sam ja cuo oni ce poslije nove godine prodavati stvari i dalje djeliti za bodove...

Nisam siguran dali je istina, ispravite me ako nisam u pravu..

LOCKERZ JE ISTinaaa!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja sam njemu to htjeo rec... da mw2 nema na lockerzu a vi mene ispravljate ... :S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ja sam njemu to htjeo rec... da mw2 nema na lockerzu a vi mene ispravljate ... :S

jel ti shvaćaš činjenicu da će mw2 DOĆ na lockerz, nije SAD na lockerzu, nego će DOĆ.

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
16 godina
neaktivan
Lockerz

Šaljem pozivnice. Preko PP mi dajte mail.

Jeli tko već probao išta naručiti? Tek sam danas napravio account i ovo mi je prvi post u ovom topicu tako da nisam čitao prijašnje stranice.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

kad ce te shvatiti da oni imaju samo jednu kopiju stvari koje su ponuđene a korisnika ima i više nego previše

nemožete bilo sta zgrabit a kamoli uberhypani mw2

sve će ameri i ostali prije vas pograbit vjerujte mi čak i ako ste z-lister

šanse da nešto zgrabite i  navrijeme kliknute su jednake nuli

bilo je jednom da je 30 LJUDI ISTOVREMENO KLIKNULO na jedan item te da je taj item otisao onome koje je najblize tj. ameru

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina

mislim da to nije istina ...

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
16 godina
WithSkill kaže...

mislim da to nije istina ...

Kolega na kojim osnovama ste iznijeli dotičnu tvrdnju?

http://www.youtube.com/watch?v=2AbwmJKkjaM
16 godina
Lockerz

Kolko vidim na ovoj strani samo mladi deči polažu nadu u lokerz. Dečki pa kako ne kužite da je taj lokerz kao nagradna igra, ste ikada dobili kaj na nagradnoj igri!?

Pa ako tamo ima samo jedna primjerak, onda jako teško da ćete dobiti, ako se k tome uzme da je na lokerzu većina amera, normalno da će rađe izabrati amera radi manje poštarine itd.

Dali su vam majcu na koju je bila veća poštarina nego što ona sama vrijedi, ali pitam vas ako znate koga ko je dobio išta osim majce?

Mislim dećki dobro je to da vi sanjate i nadate se da ćete uspjeti, samo naprijed, ali morate ponekad gledati malo s realne strane.

Netrebate me sad napadati ne mislim ja da je lokerz scam jer oni poklanjaju, ali najviše amerima. Vrlo su male šanse da ćemo mi iz hrv dobiti išta osim majce, ako uopće jesu kakve šanse.

EDIT: ljepo je ponekad polagati nade u nekoga, ali neki tu polažu malo previše nade u lokerz jer mogli bi se grdno razočarati i onda biti ljuti, kada vam unište ono što ste planirali, nadali se i sanjali.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 0:43 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Ma bas ce netko nesto dobiti...

Cak i one stranice koje znaju poslati novce, a da ih se vrti 2-3 mjeseca, tesko je skupiti 50 $.

A ovdje ovakve nagrade... Shvatite da nema djabe ni u babe, a to sto kao oni garantiraju... A sa cime to garantiraju i tko im ista moze ?

To isto kao i kada firma propadne... Jednostavno im mozete puhati da ne kazem u sto.

Lijepo je zivjeti u masti, ali nema kruha bez motike u skorije vrijeme, inace nitko ne bi radio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

Bas sam stavio redeem na nešto za psp, koja je trenutno dostupna da vidim dali ču išta dobiti.

EDIT: pa javim ako dobijem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 0:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

To za psp ti je dostupno samo za sad i kanadu.

i ja sam zeznio tu pa izgubio 10 bodova.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

kako me ovaj lockerz počinje živcirati, umjesto da nabavljaju nagrade koje možemo redeemat po postavljenim cijenama, oni svaki tjedan  nabave jednu nagradu i onda izvlačenje koje košta 10ptz gdje samo jedan osvaja tu nagradu(i to samo za NTSC korisnike)Mršti seMršti se

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja mislim da nije scam jer je prijatelj od mog prijatelja dobio psp ...

a, vi svi imate svoje misljenje o Lockerzu..

i da jednom sam dobio na nagradnoj igri od necega... dobio sam rukometnu loptu ali ju nisam podigao pa ju je netko drugi dobio ... :( dobivao sam ja na nagradnim igrama dosta ... :)

17 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

kako me ovaj lockerz počinje živcirati, umjesto da nabavljaju nagrade koje možemo redeemat po postavljenim cijenama, oni svaki tjedan  nabave jednu nagradu i onda izvlačenje koje košta 10ptz gdje samo jedan osvaja tu nagradu(i to samo za NTSC korisnike)Mršti seMršti se

Khm, khm

16 godina
neaktivan
Lockerz

Evo i ja saljem pozivnice za Lockerz. Ako kome treba samo nek mi se javi na PP i da neku svoju e-mail adresu.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Kolko vidim na ovoj strani samo mladi deči polažu nadu u lokerz. Dečki pa kako ne kužite da je taj lokerz kao nagradna igra, ste ikada dobili kaj na nagradnoj igri!?

Pa ako tamo ima samo jedna primjerak, onda jako teško da ćete dobiti, ako se k tome uzme da je na lokerzu većina amera, normalno da će rađe izabrati amera radi manje poštarine itd.

Dali su vam majcu na koju je bila veća poštarina nego što ona sama vrijedi, ali pitam vas ako znate koga ko je dobio išta osim majce?

Mislim dećki dobro je to da vi sanjate i nadate se da ćete uspjeti, samo naprijed, ali morate ponekad gledati malo s realne strane.

Netrebate me sad napadati ne mislim ja da je lokerz scam jer oni poklanjaju, ali najviše amerima. Vrlo su male šanse da ćemo mi iz hrv dobiti išta osim majce, ako uopće jesu kakve šanse.

EDIT: ljepo je ponekad polagati nade u nekoga, ali neki tu polažu malo previše nade u lokerz jer mogli bi se grdno razočarati i onda biti ljuti, kada vam unište ono što ste planirali, nadali se i sanjali.

WithSkill kaže...

i da jednom sam dobio na nagradnoj igri od necega... dobio sam rukometnu loptu ali ju nisam podigao pa ju je netko drugi dobio ... :( dobivao sam ja na nagradnim igrama dosta ... :)

Mi neki nemamo svoje mišljenje, mi znamo, a tu ti je gore ono što je gledano s realne strane.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 11:22 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Eto nas opet sa prijateljima od prijatelja, činjenica je da još nitko nije dobio ništa osim majice, a što se tiče tih prijatelja, neka napiše na papir BUG FORUM stavi pokraj nagrade slika, pošlaje tebi i ti stavi na forum, da nam barem to bude tračak nade.

"Don't worry be happy, man." - The Legend
16 godina
protjeran
thuglife kaže...
WithSkill kaže...

Eto nas opet sa prijateljima od prijatelja, činjenica je da još nitko nije dobio ništa osim majice, a što se tiče tih prijatelja, neka napiše na papir BUG FORUM stavi pokraj nagrade slika, pošlaje tebi i ti stavi na forum, da nam barem to bude tračak nade.

On će ti sliku staviti ko PERKAN kad sam mu rekao da stavi...Nikakve slike i majce od njega nisam vidio....

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html
16 godina
Lockerz

Kao što kažem neko bi mogao pasti u depresiju kad izgubi 700bodova na xbox, a nakraju pošalju onome iz SAD-a.

Dečki previše nade ulažete u lokerz, ostvarujete planove s time da računate kako će vam lokerz poslati nešto. Mogao bi vam lokerz te planove uništiti.

To vam je isto kao da ja zidam gražu, a u planovima imam auto koji je na nagradnoj igri..

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 11:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

evo bas cu ga pitat da slika .... ja sam trenutno bolestan ali cu ga nekako pokusati kontaktirati ... pa cu vidjet dal je to istina sto svi kazu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Oke ljudi jeste vi ludi ili samo glupi?

Postoje dnevni 'sweepstake'-si, iliti nagradna izvlačenja, uložiš minimalno 10 PTZ-a i možda te izvuku.

OVO JE SAMO I ISKLJUČIVO ZA GRAĐANE SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA I KANADE.

A postoji i mjesečno redeemanje nagrada. To se razlikuje po tome što nije izvlačenje, već redeemanje nagrada.

Naravno do isteka zaliha. Ne, NEMA samo jedna nagrada, nego ih je PUNO, a redeemanje traje do isteka zaliha,

znači kojih 30-40 sekundi se sve razgrabi manijački. 

Nadam se da sam sad razjasnio neke nejasnoće. Molim vas nemojte hrlit sa glupim pretpostavkama, nego pitajte,

možda netko zna pravi odgovor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

A od kud ti to znaš, rakli su ti?

Imaš kakav dokaz?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Lockerz

jel mozda tko zna kad ce se TOCNO moc redeemat ? ... prosl put je nila navala i bio je kaos pa su rekli da ovaj put nece rec kad ce se moc redeemat... ali ako itko zna neka mi kaze ^^ !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

A od kud ti to znaš, rakli su ti?

Imaš kakav dokaz?

a pisali su oni na e-mail, citiram:

"We have hundreds of thousands of prizes for this redemption in total but the most popular electronics and other gifts will run out again quickly and need to be restocked..."

ali ja njima svejedno nimalo ne vjerujem :)

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
16 godina

meni nikakve mailove ne salju :(

16 godina
neaktivan

tako je ivoleko! i meni su to poslali i to je sigurno.

recimo, na zadnjem redemptionu sam su mogao uzet nesto za 200ptz, vec sam dosao u napast da ih potrosim na neku glupost (konkretno onaj hd camcoder) i vec sam dosao do same potvrde narudbe kad sam odustao... to je bilo negdje oko 2:00, znaci 2 sata nakon najvljenog pocetka.. sto znaci da ipak nisu imali samo jedan... ajd dobro, nije bas neki dokaz, al samo hocu rec da ne nestane sve u roku 10 sekundi kako je netko ovdje rekao...

ja se uopce ne opterecujem oko svega toga, ako bude; super, ako ne, nikome nista... ionako sam potrosio mozda 1 sat zivota u zadnjih par mjeseci na login i daily... iskreno boli me briga

17 godina
neaktivan
Lockerz

Evo meni je majica danas stigla! Jadna, siva, ali ajde, bolje ista nego nista. Stavit cu slike kad nadjem kabel od fotoaparata :D

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Vidim da ima par pravih idiota (citaj:rebelsy) tek su par dana na forumu a popili su svu pamet svijeta.

Ovako ja sam reko za MW2 da cu uzet kad dodje na Lockerz.

Sto se tice majice rekli su da ce doc za 2-3 tjedna a ta mi je poruka poslana 28.10 tako da ovaj tjedan mogu ocekivat majicu.

Znam da ce bit tesko nesto redemat ali bit cu sretan ako ista od navedenog izvucem jer znam koja ce navala bit.Ali bit ce mi drago ako nesto dobijem jer nisam ni noznim prstom mrdnuo.

Ja vjerujem da nagrade nece tako brzo odlazit jer najavljuju da su mnogo toga popravili od zadnjeg puta pouceni iskustvom.

Sto se tice sweepstakesa rekli su da pokusavaju omogucit svima diljem svijeta da okusaju srecu.

Ako majica dodje mozete ocekivat maicu slikanu sa zadnjim bugom.

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Dal da sad uzmem WII ili PSP, ili da čekam još mjesec pa uzmem PS3?

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice