Zna li netko kada će se moći nešto naručiti?
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.395.531
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna li netko kada će se moći nešto naručiti?
doče ti obavijest
wtf?! jel se mozete loginat na lockerz?
ja se nemogu loginat i doso mi mail "Odyss Amnesty Week" kao oni koji su varali da posalju mail i kazu kako su varali i koliko bodova, oni ce njim vratit acc. sad neznam jel salju te mailove ovima koji su varali ili svima onako kao obavijest... al sto je najgore ja nisam nista varao, normalno skupljao bodove
Ja dobijem poruku da su offline!
Pocisti cache, pa ces dobit onaj login screen, ali ja se dalje od toga nemogu maknuti!
Hm... netko iz Osijeka sa IP adresom 89.172.208.216 mi je poslao zahtjev za pozivnicu na adresu jebotijamaterlazljivu@govno.com.
Kultura.
Hm... netko iz Osijeka sa IP adresom 89.172.208.216 mi je poslao zahtjev za pozivnicu na adresu jebotijamaterlazljivu@govno.com.
Kultura.
ahhahaha... prijavi ga...
Sorry dupli post!
roflmaoqwertz
koje su ima sad ovo fore sa sweepstakes, ljudi ce potrosit brdo ptz bezveze... dobro pa je samo za US i kanadu...
Jel itko od vas u ovih dva dana dobio PTZ za log in?
EDIT: ja sam dobio za danas, a jučer nisam dobio.
Pa pitam jel itko dobio PTZ jučer?
ja sam dobio svaki dan u zadnjih mjesec dana
Ni ja isto nisam dobio PTZ za login.Ionako vise nepratim dali dobivam bodove jer ih vec imam oko 550.
Sljedeci tjedan bi mi trebala majica doc.Ocekujte sliku.
na koji mail se salje upit da li je majica poslana
ja sam slao na support@lockerz.com
ja sam na lockerzu vec manje od tjedan dana imam 52 firend joined, 252 bodova i namjeravam kupit PSP 3000.
Postao sam Z-Lister prije 2 dana i zanima me jel sam trebao dobit neki mail da je majica poslana iz amerijke u HRV... ?
Procitao sam da je sshipment 20 bodova a da je psp 200 ... :) kada ce oni to stavit u prodaju ?, frend mi govori do oni to nece objavit jer ce nastat kaos i kao prije mjesec dana je sve vec rasprodano u minuta :P
Hvala, s postovanjem: WithSkill
Tocno ti je frend reko.Oni ce isti dan kad bude redemptation poslat svima obavijest na e-mail.Zato budi aktivan svaki dan.Pretpostavljam da ce to bit negdje oko 14.11.
Sto se tice majici mislim da su novu posiljku slali u petak.Samo im napisi poruku na support@lockerz.com i pitaj gdje ti majica (koristi onaj mail s kojim se logiras).
Obično su oni oko 15. u mjesecu, no meni ionako niš ne valja kad neam dosta bodova....
Obično su oni oko 15. u mjesecu, no meni ionako niš ne valja kad neam dosta bodova....
Kolko imas ?
Kolko imas ?
300 a ciljam na 625 (ps3 slim)
do kraja godine nema sanse da skupis jos 325, a i da skupis, bilje ti je uzet gift card od 300E; kupis konzolu koja ce ti normalno radit na nasim televizorima i s nasim igricama, jos ti ostane za dodatni kontroler ili igrice (u de amazonu je sad akcija za ps3, mislim da je oko 230E)
do kraja godine nema sanse da skupis jos 325, a i da skupis, bilje ti je uzet gift card od 300E; kupis konzolu koja ce ti normalno radit na nasim televizorima i s nasim igricama, jos ti ostane za dodatni kontroler ili igrice (u de amazonu je sad akcija za ps3, mislim da je oko 230E)
1. Amazon ne isporučuje u Hrvatsku
2. Ima šanse skupit ću još i za 1-2 igre... računaj...
Danas je 8. 11. do kraja godine ima ima još cca 50 dana (zaokružio sam)
50 * 8 (ZLISTER)= 400
A i imam još min. 10 frendova koji će se regat... tako da... DOLAZIM!!!
majice su poslane svim zlisterima koji su to postali prije 6. znaci trebala bi doci sredinom mjeseca...
50 * 8 (ZLISTER)= 400
sorry, nisam racunao da si z lister... zanemari moj post.. makar jos uvijek mislim da ces imat problema sa us konzolom... adapteri nisu skupi, al kako s igricama?
50 * 8 (ZLISTER)= 400
sorry, nisam racunao da si z lister... zanemari moj post.. makar jos uvijek mislim da ces imat problema sa us konzolom... adapteri nisu skupi, al kako s igricama?
Hehe... Regali su mi se i roditelji, ispunjavaju svaki dan... od tamo recimo mogu naručit, a i moj frend je isto na lockerzu i ima sličan plan, i recimo: ja kupim 3 igre, on kupi 3 igre i onda se zamjenimo: ja instaliram na HDD njegove 3 igre, a on instalira moje... A i čuo sam da je razlika samo u (ne)mogućnosti igranja na određenim serverima (u multiplayeru)
Ja imam 550 bodova i mozda skupim bodove za ps3 ali uzet cu nitendo i psp i Modern Warfare 2 za PC.
Ja imam 550 bodova i mozda skupim bodove za ps3 ali uzet cu nitendo i psp i Modern Warfare 2 za PC.
dobar plan, samo kaj ce bit sranje ako bude ko i zadnji put da mozes uzet samo jednu stvar u 24h.. a kad krene stampedo na stranicu, mislim da cemo svi bit srtni ako bilo sto uspijemo redeemat...
evo poslao sam mail... nadam se da ce mi odgovoriti :P
ja namjeravam reedemat PSP-3000 :)
ps jel se placa shipment ? procitao sam ja je 20 bodova shipment ali neznam dal je istina ...
i jel mogu uzet npr psp-3000 i neku igricu za njega ili ?
ili kao imam 2 racuna pa da na jednom uzmem psp a na drugom igricu ?
HVALA, WithSkill
i....kada je sljedeći redeem???
ajd ti meni njube reci gdje ti vidis na LOCKERZU modernwarfare2 za pc ??? ajd mi to sam pojasni ... ev to je sve sto zelim od tebe...