Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.401
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
Re: Lockerz
CroVandal kaže...

Ja da imam toliki balacnce dao bih 5$ za povlacenje!

upravo to.

pa na 660 kn ja nisam skrt pa da ne dam 27 kn na povlacenje

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
neaktivan
Lockerz

niste me skontali...nisam ja skrt za 5$ nego je receno da svakog prvog automatski salju...ako ce oni vec danas automatski poslat bez fee onda cu cekat do navece a ako nece onda cu ih manualno povuc....nemA logike sto bi ja sad zurio da ih povucem ak ce mi vec oni poslat danas bez fee...al ono opet kAzem jbs 5$

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Provjeri mail dali su prebacili? Ja sam dobio mail iako lova jos nije na kartice bit ce uskoro
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
Lockerz

sta je bio redeem? ah zakasnio sam {#}

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Redeem bio ? -.-

WP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

nije bio

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
15 godina
cola777 kaže...

nije bio

pa kak je onda ovaj dobio 15$?{#}

15 godina
neaktivan
Lockerz

o *ebem vas noobine....tih 15$ je on danas dobio na paypal a to je sa zadnjeg redeema koji je bio pre mjesec dana...posle toga nije bio ni jedan redeem a kad bude pisace se tu i na hallwayu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bokyyy kaže...

o *ebem vas noobine....tih 15$ je on danas dobio na paypal a to je sa zadnjeg redeema koji je bio pre mjesec dana...posle toga nije bio ni jedan redeem a kad bude pisace se tu i na hallwayu

ok, soz nisam pro u tome tek sam poceo...koliko prije najavljuju redeem?

15 godina
protjeran
Lockerz

Ja mislio da je bio, jer jucer nisam mogao na lockerz...

WP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Nisam se ni ja mogao logirati..

a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Ma nemojte me j**** pa cekam na taj redeem nije ga bilo mjesec dana i onda je prosao!{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

OMG koji ste vi botovi vas trojica....jucer su bili radovi na lockerz stranici i zato se niko nije mogao logirat....inace redeem se UVIJEK NAJAVI NA HALLWAYU (pocetnoj stranici lockerz.com)!!!!!!!!!
{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Bokyyy kaže...

OMG koji ste vi botovi vas trojica....jucer su bili radovi na lockerz stranici i zato se niko nije mogao logirat....inace redeem se UVIJEK NAJAVI NA HALLWAYU (pocetnoj stranici lockerz.com)!!!!!!!!!
{#}

Jel se najavljuje unaprijed ili ne?

15 godina
protjeran
FiCoO kaže...
Bokyyy kaže...

{#}

Ako se najavi, onda se vjerojatno najavi unaprijed -.-

WP
15 godina
netko,netkovic kaže...
FiCoO kaže...
Bokyyy kaže...

{#}

Ako se najavi, onda se vjerojatno najavi unaprijed -.-

krivo sam postavio pitanje...koliko unaprijed?

15 godina
neaktivan
Lockerz

Dali je netko od vas kupovao šta u shopu tj. umanjio vrijednost cijene za skupljene bodove?

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
gugy89 kaže...

Dali je netko od vas kupovao šta u shopu tj. umanjio vrijednost cijene za skupljene bodove?

LP

Ja sam kupio xbox.Ima slike par stranica iza

They mad,they want bread!
15 godina
neaktivan
Lockerz

Da li je moguće kupiti nešto u Shop-u iako sam iz Hrvatske, ali nekim načinom kao staviti u shipping Germany pa možda pošalju u Hrvatsku ili kupiti nešto koristeći firme koje prime paket i pošalju ti ga u Hrvatsku uz naknadu i da li netko zna koje bi to bile firme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bosko5 kaže...
Mitch kaže...
obicne karte za kartanje
a ovako je islo ja sam u shopu kupio karte i napiasao aderesu svoju i na kraju croatia a u padajucem izborniku sam odabrao njemacku a kad je doslo u njemacku oni su poslalu u hr
evo slika od ups koji sam dobio za pracenje paketa  evo slike i paket je dosao za 6 dana a sutra cu poslikat paket koji sam dobio

1. Ko ti je poslao iz Njemačke u HR i kako ?

2. Kakve karte ?

3. PIC OR IT DIDN'T HAPPEN.

TomyNX kaže...

Da li je moguće kupiti nešto u Shop-u iako sam iz Hrvatske, ali nekim načinom kao staviti u shipping Germany pa možda pošalju u Hrvatsku ili kupiti nešto koristeći firme koje prime paket i pošalju ti ga u Hrvatsku uz naknadu i da li netko zna koje bi to bile firme?

Ovaj gore je uspio ali neznam bas kako, nek posta ovdje

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan
Lockerz

A General Redemption is coming! Before 18h

Jel netko zna kad točno će bit?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Linoooo kaže...

A General Redemption is coming! Before 18h

Jel netko zna kad točno će bit?

Gdej ti pise prije 18h?

They mad,they want bread!
15 godina

Ma prije 18h je objavljena vijest na hallwayu!

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
16 godina
neaktivan
Lockerz

Jesam se uzbudio, kakve su sanse da pokupim 300$ ako dođem na vrijeme i u kojem roku nestanu? ;D

a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Sretno ljudi..Nadam se da ću barem upiknut COD za Xbox360 :D

WP

1 0 hvala 0
15 godina
Nemojte ciljati na prevelike svote samo cete se razocarati!
15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Jesam se uzbudio, kakve su sanse da pokupim 300$ ako dođem na vrijeme i u kojem roku nestanu? ;D

samo daj! pa kad ti odbiju nagradu jer nemaju za platiti...naravno AKO ju uopce ubodes...ako dobijes vise od 20 dolara je dobro...pogotovo ako bude stekalo kao zadnji put

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

samo daj! pa kad ti odbiju nagradu jer nemaju za platiti...naravno AKO ju uopce ubodes...ako dobijes vise od 20 dolara je dobro...pogotovo ako bude stekalo kao zadnji put

Cuj nemaju za platiti? LOL?! Jedino ako slazu da nemaju za platiti.

14 godina
neaktivan

ma to je objavljeno prije 18h :D

15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...
RuskeGTT kaže...

Cuj nemaju za platiti? LOL?! Jedino ako slazu da nemaju za platiti.

Pa dobro jutro...ja ako ugrabim 10$ sretan sam, makar ni 15$ nebi bilo lose

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice