Ja da imam toliki balacnce dao bih 5$ za povlacenje!
upravo to.
pa na 660 kn ja nisam skrt pa da ne dam 27 kn na povlacenje
Ja da imam toliki balacnce dao bih 5$ za povlacenje!
upravo to.
pa na 660 kn ja nisam skrt pa da ne dam 27 kn na povlacenje
niste me skontali...nisam ja skrt za 5$ nego je receno da svakog prvog automatski salju...ako ce oni vec danas automatski poslat bez fee onda cu cekat do navece a ako nece onda cu ih manualno povuc....nemA logike sto bi ja sad zurio da ih povucem ak ce mi vec oni poslat danas bez fee...al ono opet kAzem jbs 5$
sta je bio redeem? ah zakasnio sam
Redeem bio ? -.-
nije bio
nije bio
pa kak je onda ovaj dobio 15$?
o *ebem vas noobine....tih 15$ je on danas dobio na paypal a to je sa zadnjeg redeema koji je bio pre mjesec dana...posle toga nije bio ni jedan redeem a kad bude pisace se tu i na hallwayu
o *ebem vas noobine....tih 15$ je on danas dobio na paypal a to je sa zadnjeg redeema koji je bio pre mjesec dana...posle toga nije bio ni jedan redeem a kad bude pisace se tu i na hallwayu
ok, soz nisam pro u tome tek sam poceo...koliko prije najavljuju redeem?
Ja mislio da je bio, jer jucer nisam mogao na lockerz...
Nisam se ni ja mogao logirati..
Ma nemojte me j**** pa cekam na taj redeem nije ga bilo mjesec dana i onda je prosao!
OMG koji ste vi botovi vas trojica....jucer su bili radovi na lockerz stranici i zato se niko nije mogao logirat....inace redeem se UVIJEK NAJAVI NA HALLWAYU (pocetnoj stranici lockerz.com)!!!!!!!!!
OMG koji ste vi botovi vas trojica....jucer su bili radovi na lockerz stranici i zato se niko nije mogao logirat....inace redeem se UVIJEK NAJAVI NA HALLWAYU (pocetnoj stranici lockerz.com)!!!!!!!!!
Jel se najavljuje unaprijed ili ne?
Ako se najavi, onda se vjerojatno najavi unaprijed -.-
Ako se najavi, onda se vjerojatno najavi unaprijed -.-
krivo sam postavio pitanje...koliko unaprijed?
Dali je netko od vas kupovao šta u shopu tj. umanjio vrijednost cijene za skupljene bodove?
LP
Dali je netko od vas kupovao šta u shopu tj. umanjio vrijednost cijene za skupljene bodove?
LP
Ja sam kupio xbox.Ima slike par stranica iza
Da li je moguće kupiti nešto u Shop-u iako sam iz Hrvatske, ali nekim načinom kao staviti u shipping Germany pa možda pošalju u Hrvatsku ili kupiti nešto koristeći firme koje prime paket i pošalju ti ga u Hrvatsku uz naknadu i da li netko zna koje bi to bile firme?
1. Ko ti je poslao iz Njemačke u HR i kako ?
2. Kakve karte ?
3. PIC OR IT DIDN'T HAPPEN.
Da li je moguće kupiti nešto u Shop-u iako sam iz Hrvatske, ali nekim načinom kao staviti u shipping Germany pa možda pošalju u Hrvatsku ili kupiti nešto koristeći firme koje prime paket i pošalju ti ga u Hrvatsku uz naknadu i da li netko zna koje bi to bile firme?
Ovaj gore je uspio ali neznam bas kako, nek posta ovdje
A General Redemption is coming! Before 18h
Jel netko zna kad točno će bit?
A General Redemption is coming! Before 18h
Jel netko zna kad točno će bit?
Gdej ti pise prije 18h?
Ma prije 18h je objavljena vijest na hallwayu!
Jesam se uzbudio, kakve su sanse da pokupim 300$ ako dođem na vrijeme i u kojem roku nestanu? ;D
Sretno ljudi..Nadam se da ću barem upiknut COD za Xbox360 :D
Jesam se uzbudio, kakve su sanse da pokupim 300$ ako dođem na vrijeme i u kojem roku nestanu? ;D
samo daj! pa kad ti odbiju nagradu jer nemaju za platiti...naravno AKO ju uopce ubodes...ako dobijes vise od 20 dolara je dobro...pogotovo ako bude stekalo kao zadnji put
samo daj! pa kad ti odbiju nagradu jer nemaju za platiti...naravno AKO ju uopce ubodes...ako dobijes vise od 20 dolara je dobro...pogotovo ako bude stekalo kao zadnji put
Cuj nemaju za platiti? LOL?! Jedino ako slazu da nemaju za platiti.
ma to je objavljeno prije 18h :D
Cuj nemaju za platiti? LOL?! Jedino ako slazu da nemaju za platiti.
Pa dobro jutro...ja ako ugrabim 10$ sretan sam, makar ni 15$ nebi bilo lose