Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.390.147
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
14 godina
protjeran
Re: Lockerz
Mitch kaže...
Perkan777 kaže...

Jos malo pa cu kupiti ps3 s lockerza.LOL u par dana sam skupio 150k bodova sa onim programom a ostalo mi je jos hrpu filmica sa 500 ptz-a xD

i umjesto njega ces dobit 300$

Da al to samo na reedemu..Nece u Shopu :)

Download Microsoft PACK
16 godina
dodoostyl1337 kaže...
Perkan777 kaže...

Jos malo pa cu kupiti ps3 s lockerza.LOL u par dana sam skupio 150k bodova sa onim programom a ostalo mi je jos hrpu filmica sa 500 ptz-a xD

Ne dostavljaju u Hrvatsku i moras jos doplatit uz te PTZove :D

nemora kad ima dovoljno bodova za 100% discount

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Kojim programon???LRC ????

14 godina
protjeran
Mitch kaže...
dodoostyl1337 kaže...
Perkan777 kaže...

Koliko bodova treba za 100% diskont?

Download Microsoft PACK
16 godina
protjeran
dodoostyl1337 kaže...
Mitch kaže...
Perkan777 kaže...

i umjesto njega ces dobit 300$

Da al to samo na reedemu..Nece u Shopu :)

U shopu mislim uzeti!

Mitch kaže...
dodoostyl1337 kaže...
Perkan777 kaže...

Necu sa 100% disscounta.Sad sam s lockerzovim param kupio iphone 4 pa cu ga prodati i onda od tih para uzeti ps3 (75-80% popusta)!

Prodajem lockerz botove i minecraft gift kodove JEFTINO!!!Kontakt na PM
16 godina
dodoostyl1337 kaže...
Mitch kaže...
dodoostyl1337 kaže...
Perkan777 kaže...

Koliko bodova treba za 100% diskont?

360000

16 godina
Mitch kaže...
jel zabranjeno LPA ?

BUMP

16 godina
protjeran
Mitch kaže...
Mitch kaže...
jel zabranjeno LPA ?

BUMP

To se tocno ne zna.Valjda je jer je dosta ljudi pobanano zbog njega a nisu nista drugo koristili!

16 godina
Perkan777 kaže...
Mitch kaže...
Mitch kaže...
jel zabranjeno LPA ?

BUMP

To se tocno ne zna.Valjda je jer je dosta ljudi pobanano zbog njega a nisu nista drugo koristili!

ja sam stavio paranoid mode pa sta bude bude

kak si onda ti zaradio tolko

15 godina
neaktivan
Lockerz

jednom davno tu je bio neki ninđa lordshgi, što je programiro neke chekere jel živ on još :D

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

Je li neko kupio neki od lockerz tools-a ,ako je da li je uspio sta "kupiti/osvojiti" sa njima.(Osobno)

Je li preporucujete LRC pro ili extreme redeemer ili neki drugi.

I da li su ova dva programa undetectable?

EDIT:ako je pitanje bilo postavljeno prije oprostite ,ali sta je je 560 str je previse za prolistat :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 22:27 (Gigx0n).

0 0 hvala 0
15 godina
Imam lrc pro dosta dugo i vec sam ga dobrano isplatio...e sad najbolje da jos neuzimas nista posto je sve radili kako treba do zadnjeg reedema kad je puno ljudi(kao i ja) bilo oznaceno kao varalice ali enesce rijesava problem i vec je uspio gotovo sve ispraviti ali opet nije jos 100% kao prije
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Imam lrc pro dosta dugo i vec sam ga dobrano isplatio...e sad najbolje da jos neuzimas nista posto je sve radili kako treba do zadnjeg reedema kad je puno ljudi(kao i ja) bilo oznaceno kao varalice ali enesce rijesava problem i vec je uspio gotovo sve ispraviti ali opet nije jos 100% kao prije

A ovaj extreme redeemer jel valja on sta?{#}

15 godina
Lockerz

haha imam dupli daily pitanje!!!!!!! koji papci...em ne stavljaju, em ne rade bonusi, pa sad dobio duplo...bas su onooooooo haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

haha imam dupli daily pitanje!!!!!!! koji papci...em ne stavljaju, em ne rade bonusi, pa sad dobio duplo...bas su onooooooo haha

neznam zasto se veselite zbog tih ekstra 4 8 bodova....bezvrijedni su

14 godina
neaktivan
Lockerz

Nasao sam neki novi Bidder koji radi na Google Chromu i znatno je bolji od onog bivseg kojeg sam imao na Mozilli, dosta brze radi. Ako je netko zainteresovan neka se javi na PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Danas je reedem za istocnu evropu

edis_S
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerzboy kaže...
RuskeGTT kaže...

neznam zasto se veselite zbog tih ekstra 4 8 bodova....bezvrijedni su

ne veselim se, dapace BMK!

samo kazem kako im taj sistem sa pitanjima steka skoro pa svaki dan...te nema pitanja, te ima ali samo daily, pa sad eto i nova stvar da sam dobio 2 dailyija...bzvz!

15 godina
Ma ja uopce vise nepratim te bodove bitno da imam za reedem! Da imam 300k nebih riskirao sa botovima ovako imam par acc po 10k tak da mi je svejedno
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
14 godina
neaktivan
Lockerz

Mozetel vi otvoriti hallway pod my lockerz?

IT'S RECORD TIME!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Aliser kaže...

Mozetel vi otvoriti hallway pod my lockerz?

da

15 godina
Lockerz

ja nemogu otvoriti...tj otvori mi se, ali ne loadaju mi se slike i text...

ja necu riskirati posto imam skoro 400 hiljada, pa cu ic rucno, malo po malo...jel bio danas koji redeem vec?

nadam se da ce biti u iducih sat vremena, posto imam fax poslije, a opcenito cijeli tjedan sam vani...UZAS taman se poklopilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

koliko znam nije nepise nigdje nista ma neznam ja necu palit lrc jos ionako nisam kod kuce do navecer!

Sta mislite dali da acc koji mi je flagan ostavim lrc upaljen i idem ga opet koristiti pa da vidim jel enesce nesto popravio posto acc i dalje radi normalno!?Mislim da probam preko LRC reedemat danas sa njime pa sta bude bude!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 15:10 (CroVandal).
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo ja imam jednostavan auto filler koji se nemoze detektati!Znaci nema nista fancy ali radi.Ima 256 error bypasser i opcijud a sakrije stvari za koje nemate bodove!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
Kad je reedem i u koliko ??
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nabrzaka?? kaže...

nezna se ali danas če ih biti 3

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/
15 godina
Lockerz

Jel postoji koja autofill skripta za greasemonkey koja radi? Imam jednu prastaru od extreme radeemera od prije, ali ispuni samo drzavu i tel. broj

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nabrzaka?? kaže...

Sad je, ali ja iz nekog razloga ne mogu nista reedem-at >.>

Edit: Zapravo izgleda da nije sad :s

IT'S RECORD TIME!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 18:54 (Aliser).
15 godina
neaktivan
Lockerz

Je radi još lrc jer sam vidio da su ga updateali?

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AFK kaže...

Je radi još lrc jer sam vidio da su ga updateali?

Sta vam je to lrc?

I vidim i ja da su updateali, ali na svakom prize pod redeem stoji "More soon"

IT'S RECORD TIME!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice