ja nisam varo al sam dobio istu poruku ko boky wtf
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.395.174
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel mozete vi koji imate puno bodova dobiti bepslatan shipping na nizozemsku!
BTW tko je voljan prodati acc?!PM
da sad negooglam...ako netko zna nek stavi link od tih firmi sto se bave prepakivanjem paketa...treba mi za shop a pogotovo kad bude deal of day!
da sad negooglam...ako netko zna nek stavi link od tih firmi sto se bave prepakivanjem paketa...treba mi za shop a pogotovo kad bude deal of day!
Ja saljem rodbini u nizozemsku ili jednom liku u ameriku!Moze li netko vidjeti da li se moze sa bodovima dobiti free shping u nizozemsku?!
Ja saljem rodbini u nizozemsku ili jednom liku u ameriku!Moze li netko vidjeti da li se moze sa bodovima dobiti free shping u nizozemsku?!
kako se to vidi i dali dobijemo od tebe bidder ako to ucinimo hahaha - kidding
kako se to vidi i dali dobijemo od tebe bidder ako to ucinimo hahaha - kidding
Pa odes kao da ces kupiti nesto xD
Mozda ne bidera ali mozda neku drugu uslugu ti mogu dati :) ?!
cek i sta onda kad odem kao kupit? nisam nikad pokusavao tako nesto, opisi detaljnije pa ti vidim :)
cek i sta onda kad odem kao kupit? nisam nikad pokusavao tako nesto, opisi detaljnije pa ti vidim :)
Pa odes na chekout i odaberes tamo zemlju te vidis kolko ce ti shipping cost doci!
BTW nek me kontaktiraju svi koji su zainteresirani za mail forwarding servis.Da podjelimo troskove jer u cetvrtak i srijedu ce biti veliiki popusti u shopu :)
Pa odes na chekout i odaberes tamo zemlju te vidis kolko ce ti shipping cost doci!
BTW nek me kontaktiraju svi koji su zainteresirani za mail forwarding servis.Da podjelimo troskove jer u cetvrtak i srijedu ce biti veliiki popusti u shopu :)
inaće ja ću ako nešto u shopu naleti koristit shipito. oni su najpovoljniji i ljudi nisu imali problema s njima.
na koje vrste itema ce biti popusti? mislis na servis koji prima tvoje iteme i onda ih salje tebi doma?
evo ti za nizozemsku:
LOL sad sam potpuno spreman za skupti hrpu bodova!
Tko hooce nek me kontaktira!Imam odlican program za 10$ koji vam gleda videje i ima par opcija fillanja captchu.Rucno,uneste hrpu pa vam ispuni ili potpuno automatski!!!
Tko hooce nek me kontaktira!Imam odlican program za 10$ koji vam gleda videje i ima par opcija fillanja captchu.Rucno,uneste hrpu pa vam ispuni ili potpuno automatski!!!
imamo mi LPA xD
1.ima hrpu bugova te ne radi uvijek ispravno
2.par ljudi je banano zbog njega a nikad nisu reedemali s njega!

kako mozes redemati sa LPA? sa LRC eventualno
jel taj program se spaja na captcha trader stranicu ili je neso drugo? posto imam jos kredita tamo...
de perkane podari nam program..hebo ga ti prodo si nam captcha bypass jel nisi dosta zaradio xDD
jure0707@hotmail.com
mozete bacit pogled jesam li dobro napiso: city:Zagreb
state/province: RH
zip/postal code: 10000
ja sam pisao HR a ne RH...
btw. 41000 je hahahah, zivimo u doba YU :) loool
ja sam pisao HR a ne RH...
btw. 41000 je hahahah, zivimo u doba YU :) loool
si kaj ikad nabavio????
daj me dodaj ;)
kj moram staviti 41000 ili mogu 10000
ma sprdam se 10000 je...
da dolazilo mi vec vise puta...stavio sam HR
jure0707@hotmail.com
mozete bacit pogled jesam li dobro napiso: city:Zagreb
state/province: RH
zip/postal code: 10000
RH nije pravilno.
HR je pravilno.
dode lijepo na account paypala, dakle ne na karticu, nego na account...i tamo ti stanje ne bude 0 dolara nego 100 kad dobijes...na kartici ostaje isto
Da li se moze dodati vec postojeci paypal account na drugi account?!
Ne jedna email adresa moze bii registrovana na samo jednom PP nalogu.
Pumpaju se bodovi za cetvrtak te se radi autofill za shipping formu i alerter kad dodje ps3 :))))
Pumpaju se bodovi za cetvrtak te se radi autofill za shipping formu i alerter kad dodje ps3 :))))
sta je tad reedem ili 24/7 ?
odobreno mi je 5$ iz regionalnog redeema, iz 5X jos cekam da sjedne na paypal :)
Ovaj program je luuuuuud xD
Nista ne morate raditi.Platio 10$ i samo gledam kako se vrte videji.
BTW Otkrio sam metodu kako dobiti besplatna UW :))) Tko hoce nek mu kazem nek PM-a (necu stavljati javno jer mozda me lockerz uhodi ;))