Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.794
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja nisam varo al sam dobio istu poruku ko boky wtf

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Jel mozete vi koji imate puno bodova dobiti bepslatan shipping na nizozemsku!

BTW tko je voljan prodati acc?!PM

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

da sad negooglam...ako netko zna nek stavi link od tih firmi sto se bave prepakivanjem paketa...treba mi za shop a pogotovo kad bude deal of day!

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Lockerz
Bokyyy kaže...

da sad negooglam...ako netko zna nek stavi link od tih firmi sto se bave prepakivanjem paketa...treba mi za shop a pogotovo kad bude deal of day!

Ja saljem rodbini u nizozemsku ili jednom liku u ameriku!Moze li netko vidjeti da li se moze sa bodovima dobiti free shping u nizozemsku?!

15 godina
Perkan777 kaže...
Bokyyy kaže...

Ja saljem rodbini u nizozemsku ili jednom liku u ameriku!Moze li netko vidjeti da li se moze sa bodovima dobiti free shping u nizozemsku?!

kako se to vidi i dali dobijemo od tebe bidder ako to ucinimo hahaha - kidding

16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
Perkan777 kaže...
Bokyyy kaže...

kako se to vidi i dali dobijemo od tebe bidder ako to ucinimo hahaha - kidding

Pa odes kao da ces kupiti nesto xD

Mozda ne bidera ali mozda neku drugu uslugu ti mogu dati :) ?!

15 godina
Lockerz

cek i sta onda kad odem kao kupit? nisam nikad pokusavao tako nesto, opisi detaljnije pa ti vidim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

cek i sta onda kad odem kao kupit? nisam nikad pokusavao tako nesto, opisi detaljnije pa ti vidim :)

Pa odes na chekout i odaberes tamo zemlju te vidis kolko ce ti shipping cost doci!

BTW nek me kontaktiraju svi koji su zainteresirani za mail forwarding servis.Da podjelimo troskove jer u cetvrtak i srijedu ce biti veliiki popusti u shopu :)

15 godina
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...

Pa odes na chekout i odaberes tamo zemlju te vidis kolko ce ti shipping cost doci!

BTW nek me kontaktiraju svi koji su zainteresirani za mail forwarding servis.Da podjelimo troskove jer u cetvrtak i srijedu ce biti veliiki popusti u shopu :)

inaće ja ću ako nešto u shopu naleti koristit shipito. oni su najpovoljniji i ljudi nisu imali problema s njima.

15 godina
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...

na koje vrste itema ce biti popusti? mislis na servis koji prima tvoje iteme i onda ih salje tebi doma?

evo ti za nizozemsku:

16 godina
protjeran
Lockerz

LOL sad sam potpuno spreman za skupti hrpu bodova!

Tko hooce nek me kontaktira!Imam odlican program za 10$ koji vam gleda videje i ima par opcija fillanja captchu.Rucno,uneste hrpu pa vam ispuni ili potpuno automatski!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz
čini se da će biti popusti na ps3 kategoriju. tu bi me samo zanimao ps3 ali pošto će to brzo nestat ništa drugo se ne isplati uzet

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Tko hooce nek me kontaktira!Imam odlican program za 10$ koji vam gleda videje i ima par opcija fillanja captchu.Rucno,uneste hrpu pa vam ispuni ili potpuno automatski!!!

imamo mi LPA xD

16 godina
protjeran
Lockerz
ne pouzdajem se u njega previse jer
1.ima hrpu bugova te ne radi uvijek ispravno
2.par ljudi je banano zbog njega a nikad nisu reedemali s njega!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

kako mozes redemati sa LPA? sa LRC eventualno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...

jel taj program se spaja na captcha trader stranicu ili je neso drugo? posto imam jos kredita tamo...

15 godina
neaktivan
Lockerz

de perkane podari nam program..hebo ga ti prodo si nam captcha bypass jel nisi dosta zaradio xDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz
mozete me pliz dodati u lockerz
jure0707@hotmail.com
mozete bacit pogled jesam li dobro napiso: city:Zagreb
state/province: RH
zip/postal code: 10000
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

ja sam pisao HR a ne RH...

btw. 41000 je hahahah, zivimo u doba YU :) loool

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ja sam pisao HR a ne RH...

btw. 41000 je hahahah, zivimo u doba YU :) loool

si kaj ikad nabavio????

daj me dodaj ;)

kj moram staviti 41000 ili mogu 10000

15 godina
Lockerz

ma sprdam se 10000 je...

da dolazilo mi vec vise puta...stavio sam HR

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neutron0707 kaže...
mozete me pliz dodati u lockerz
jure0707@hotmail.com
mozete bacit pogled jesam li dobro napiso: city:Zagreb
state/province: RH
zip/postal code: 10000

RH nije pravilno.

HR je pravilno.

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan
Lockerz
a sto ako npr redemam paypayl 100 dollara oce mi to doci na paypal racun elektronicki ili ce mi poslati postom karticu na kojoj je nekakav kod???
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

dode lijepo na account paypala, dakle ne na karticu, nego na account...i tamo ti stanje ne bude 0 dolara nego 100 kad dobijes...na kartici ostaje isto

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Da li se moze dodati vec postojeci paypal account na drugi account?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Ne jedna email adresa moze bii registrovana na samo jednom PP nalogu.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Pumpaju se bodovi za cetvrtak te se radi autofill za shipping formu i alerter kad dodje ps3 :))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Perkan777 kaže...

Pumpaju se bodovi za cetvrtak te se radi autofill za shipping formu i alerter kad dodje ps3 :))))

sta je tad reedem ili 24/7 ?

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
protjeran
Lockerz

odobreno mi je 5$ iz regionalnog redeema, iz 5X jos cekam da sjedne na paypal :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ovaj program je luuuuuud xD

Nista ne morate raditi.Platio 10$ i samo gledam kako se vrte videji.

BTW Otkrio sam metodu kako dobiti besplatna UW :))) Tko hoce nek mu kazem nek PM-a (necu stavljati javno jer mozda me lockerz uhodi ;))

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice