Ja za petnaest minuta idem spavati, taman jos rijesim 20 zadataka is elektrotehnike i mir.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Veli EnEsCe da postoji rumor da su postavljene nove anti-bot login mjere na 5 sec pa si sredite to!
Ne, rekli su između 6.30 i 9.30, što znači da najkasnije za 12 minuta...
Just wanted to let you know that the redemption is STILL HAPPENING tonight, between 10:30pm-12:30am EDT. Grab a snack. We'll see you soon.
Fuck this shit
Jesam rekao da ce da pomjere :D znam ih u dusu XD
NEMOJTE IĆ SPAVAT!
Just wanted to let you know that the redemption is STILL HAPPENING tonight, between 10:30pm-12:30am EDT. Grab a snack. We'll see you soon
cek naci malo je odgodeno
btw sretno svima xD
Tek sam sad skužio da će to biti do 5 sati, što znači da će navjerojatnije biti u pol 4!
O pa nemreš me *ebat, znači još par sati moramo kempat? Ak sam dobro izračuno, od 4-7?
jebo im mater smrdljivu..idem spavat za 3 min...
malo vise odgodjeno reedem ce biti izmedju 3:30 i 5:30 XD koji fail XD ajte ljudi laku noc i bolje nemojte citati komentare na fb stranici XD ovim potezom j elockerz izgubio dosta internacionalnih clanova tako da ce trebati debelo izvinjenje za ovo a kathy ce svakako da dobije jedan mail od mene :D
Sad će svi ić spavat pa će netko ugrabit nešto dobro....
Sad će svi ić spavat pa će netko ugrabit nešto dobro....
ma oce *urac...opet ce ga svima metnut...trebali bi svi poslat mejl zaljenja
Laku noć svima koji idu spavat! Ja ću spavat sat vremena pa idem opet dežurat!
Znači od 4:30 do 7:30 je mogućnost za redeem?
Znači od 4:30 do 7:30 je mogućnost za redeem?
NE, već od 3.30 do 5.30!
OMG, samo da počne u 3.30 XD
Zna li tko što će uzeti? Ja više nisam siguran, PS3 je na prošlome redeemu bio open za 10 minuta, sada neznam dali da uzmem Ipad i koliko će on biti open!
Zna li tko što bi ovo značilo?
What a rough lead up to redemption tonight. We WILL NOT do a redemption though and knowingly leave out an eligible member.
To je od Kathy Savitt...
EDIT: Yes, there will be a redemption!! I was just explaining the situation.
NEMREŠ ME KLAT!!! REDEEMO SAM NEKU HALJINU VRIJEDNU 190$$$!!!! ULETIO SAM ČIM JE POČELO, I IŠLO JE ZAĆUĐUJUČE BRZO!!!! LUD SAAAAAM AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
ja cizme zenske, moram provjeriti cijenu jos :)
ja sam se prvo cudio sto sam u njemu, drugo pokusao sve, valjda me 10 puta izbacilo za Hoodie majice i cizme, a kad se vratim opet su bile zelene :S mada mi nije zao, imam jos 3 njih da uzmem nes :P cestitam!
edit: cijena :http://www.mattbernson.com/store/saber-mb16-2-black-tremp
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO XBOX 360 SYSTEM AHAAHHAHAH NEMOGU VJEROVAT!!!
LAKU NOĆ SVIMA !
Cestitam na xboxu :)
Sad sam provjerio, ovakve cizme kostaju 300 $ http://www.mattbernson.com/store/saber-mb16-2-black-tremp Da dobijem 100 ja prezadvoljan
Usao sam unutra i odmah otisao na te gluposti i odmah na cizme. Ali Extreme Radeemer nije radio, morao sam sve sam upisivati podatke. I stigao
opet su zeznuli, izgleda da su se svi mogli logirati i uzeti, nije imalo veze kad su se joinali lockerzu :/
EDIT: Vi koji ste jučer uzeli nagrade, svi ste dobili mail da ste u redeemu?
Cestitam svima koji su dobili nesto :D
A ovo je mail koji sam uputio Kathy ako bude imalo zainteresovana da ga procita sto vjerovatno nece biti. I nemoj te obracati paznju na greske spavam jos XD
Dear Kathy,
redemmao sam tenesice one,sad mi je zao kaj nisam cizme,vrijede vise:)ali nema veze bilo kaj dobro je,sad cu napokon imat pare da kupim lrc,jel vam je radio autofill na lrc-u?
provjereno se nisu svi mogli logirat tako da je reedem regularan i nastavlja se faza 3. cestitam svim dobitnicima sad ja lupam u iduca 3 :-)))