zakaj se Dailies-i mogu gledat samo jednom? :/
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.995
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LPA here i come! :-)))
LPA here i come! :-)))
to sam cekao i ja...imam 49345 kredita na captcha traderu...idemo rokat!!!!!!!!! startam sa 52955 ptz-a vidjet cemo za 3 dana koliko cu imat, bas me zanima :)
ja imam 30k credita i skoro neki dan stavio da mi lupa ali nesto je reklo ne :-)
ovi pohlepnici na captcha traderu stavili 5 dolara fee a prije nije bio
3x3x3 3 dana 3x PTZ za video :D :D ima da izginem na kompu
da al to je sam kolko 36 ptz za video
ovisi ti o trajanju filmica...ovu kraci su 12 ptz po pogledu...x3 je 36 po filmicu...ovi duzi su neznam svaki 12 ili 20 neznam koliko i to puta x3 itd...
kolko stignem ću pogledati, kolko ne ne, bar malo da se podignem s bodovima :D već sam 3k dignuo :P
jel mogu kako skontat ako koristim LPA
Ima li LPA ili nesto slicno za Firefox?
nekoliko strana unazad imas tutorijal za LPA
nekoliko strana unazad imas tutorijal za LPA
meni gad svaki čas zašteka
meni ne pogledao 100 videa bez prestanka!
daj jel mi moze neko reci jel ovaj LPA siguran...jel moguce otkrit da sam ga koristio i da mi cancell nesto sto uzmem
kao sta su rekli...pogledaj napisao sam kako se sve podesava...i imas opciju gdje iskljucis to sta ti pitas...pa te nemogu vidjeti...zove se paranoid mode...to ti je kao neka sigurnost da te ne vide...
ako ti sta znaci, ja sam to rabio, skupljao ptz-e, redeemao igru i dobio potvrdu za nju da ce poslat...jos cekam dvije potvrde isto za igre...
znam nastimat to sve..da te jos pitam u vezi captcha tradera..nemam karticu da mogu kupit pa sam nakucao 1800 kredita..e sad ti krediti,jel imam na raspolaganju samo one captche sto sam ja rijesio,ili bilo koje,ako razumijes sta pitam
Ne nego tebi netko rijesava kao sto si ti njima!
Ljudi jeli itko osvojio išta na 24/7 bidu te isporučuje li to za Hrvatsku? Upravo sam bidao za neki predmet u zadnjoj četvrtoj sekundi prije kraja te mi je pisalo "you are the highest bidder" i nakon toga "your bid has been accepted" . Nekoliko sam sekundi mislio da sam osvojio predmet kada otiđem na hotmail gdje piše "sorry, you ve lost"...
osvojio sam ja fwb majicu na 24/7 ali dok nije bilo kao sto je sad,po 5 poena bidovi
Osim majice netko?
znam nastimat to sve..da te jos pitam u vezi captcha tradera..nemam karticu da mogu kupit pa sam nakucao 1800 kredita..e sad ti krediti,jel imam na raspolaganju samo one captche sto sam ja rijesio,ili bilo koje,ako razumijes sta pitam
rijesava ti se stogod...samo racunaj da 1800 kredita ti je 180 captchi...tj 60 videa odgledana 3x...
ma znam ja sve to...samo me zeza to sto sam maloljetan i nemam kreditnu karticu..ne mogu ni UW ni nista kupit
svima želim sretan i blagoslovljen Božić! :)
startam sa 52955 ptz-a vidjet cemo za 3 dana koliko cu imat, bas me zanima :)
nakon 1. dana imam 56679 ptza =)
svima želim sretan i blagoslovljen Božić! :)
Hvala taklodjer!!!!!
Svima sretan bozic!!!!
jucer imao 30k,sad 34k
kak svi imate tak puno? :D jest da nisam pogledao video već pola godine, ali svejedno mi se čini puno :O
kak svi imate tak puno? :D jest da nisam pogledao video već pola godine, ali svejedno mi se čini puno :O
Ja imam oko 80k i neda mi se nista gledati!
Cemu bodovi kad je otisao stari 24/7 gdje su nagradjivani oni s najvise bodova!Shop jos nije otvoren za nas a po zadnjim saznanjima mogao bi tek na ljeto!
istina, jedino kaj se isplati je redeem, al ako bude za sve, za nas bez kupljenih programa osvojiti nešto je nemoguće.. :/
ja imam 3 akaunta na kojima cu skupljat bodove sve dok se shop ne otvori,i onda kupit neku veliku stvar,sp3,wii,tv..