Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.389.997
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
protjeran
Lockerz

zakaj se Dailies-i mogu gledat samo jednom? :/

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Lockerz

LPA here i come! :-)))

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
CroVandal kaže...

LPA here i come! :-)))

to sam cekao i ja...imam 49345 kredita na captcha traderu...idemo rokat!!!!!!!!! startam sa 52955 ptz-a vidjet cemo za 3 dana koliko cu imat, bas me zanima :)

15 godina

ja imam 30k credita i skoro neki dan stavio da mi lupa ali nesto je reklo ne :-)

15 godina
Lockerz

ovi pohlepnici na captcha traderu stavili 5 dolara fee a prije nije bio

http://kasperskyme.bloger.hr/

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
air up there kaže...

3x3x3 3 dana 3x PTZ za video :D :D ima da izginem na kompu

da al to je sam kolko 36 ptz za video

D=mc2, Deinstein
15 godina
Lockerz

ovisi ti o trajanju filmica...ovu kraci su 12 ptz po pogledu...x3 je 36 po filmicu...ovi duzi su neznam svaki 12 ili 20 neznam koliko i to puta x3 itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

kolko stignem ću pogledati, kolko ne ne, bar malo da se podignem s bodovima :D već sam 3k dignuo :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

jel mogu kako skontat ako koristim LPA

0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Ima li LPA ili nesto slicno za Firefox?

edis_S
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nekoliko strana unazad imas tutorijal za LPA

15 godina
CroVandal kaže...

nekoliko strana unazad imas tutorijal za LPA

meni gad svaki čas zašteka

http://kasperskyme.bloger.hr/
15 godina

meni ne pogledao 100 videa bez prestanka!

14 godina
neaktivan
Lockerz

daj jel mi moze neko reci jel ovaj LPA siguran...jel moguce otkrit da sam ga koristio i da mi cancell nesto sto uzmem

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

kao sta su rekli...pogledaj napisao sam kako se sve podesava...i imas opciju gdje iskljucis to sta ti pitas...pa te nemogu vidjeti...zove se paranoid mode...to ti je kao neka sigurnost da te ne vide...

ako ti sta znaci, ja sam to rabio, skupljao ptz-e, redeemao igru i dobio potvrdu za nju da ce poslat...jos cekam dvije potvrde isto za igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znam nastimat to sve..da te jos pitam u vezi captcha tradera..nemam karticu da mogu kupit pa sam nakucao 1800 kredita..e sad ti krediti,jel imam na raspolaganju samo one captche sto sam ja rijesio,ili bilo koje,ako razumijes sta pitam

15 godina

Ne nego tebi netko rijesava kao sto si ti njima!

16 godina
odjavljen
Lockerz

Ljudi jeli itko osvojio išta na 24/7 bidu te isporučuje li to za Hrvatsku? Upravo sam bidao za neki predmet u zadnjoj četvrtoj sekundi prije kraja te mi je pisalo "you are the highest bidder" i nakon toga "your bid has been accepted" . Nekoliko sam sekundi mislio da sam osvojio predmet kada otiđem na hotmail gdje piše "sorry, you ve lost"...{#}

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

osvojio sam ja fwb majicu na 24/7 ali dok nije bilo kao sto je sad,po 5 poena bidovi

16 godina
odjavljen
Lockerz

Osim majice netko?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
air up there kaže...

znam nastimat to sve..da te jos pitam u vezi captcha tradera..nemam karticu da mogu kupit pa sam nakucao 1800 kredita..e sad ti krediti,jel imam na raspolaganju samo one captche sto sam ja rijesio,ili bilo koje,ako razumijes sta pitam

rijesava ti se stogod...samo racunaj da 1800 kredita ti je 180 captchi...tj 60 videa odgledana 3x...

14 godina
neaktivan

ma znam ja sve to...samo me zeza to sto sam maloljetan i nemam kreditnu karticu..ne mogu ni UW ni nista kupit

15 godina
protjeran
Lockerz

svima želim sretan i blagoslovljen Božić! :)

0 0 hvala 1
15 godina
RuskeGTT kaže...

startam sa 52955 ptz-a vidjet cemo za 3 dana koliko cu imat, bas me zanima :)

nakon 1. dana imam 56679 ptza =)

16 godina
protjeran
FI4 kaže...

svima želim sretan i blagoslovljen Božić! :)

Hvala taklodjer!!!!!
Svima sretan bozic!!!!

14 godina
neaktivan
Lockerz

jucer imao 30k,sad 34k

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

kak svi imate tak puno? :D jest da nisam pogledao video već pola godine, ali svejedno mi se čini puno :O

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FI4 kaže...

kak svi imate tak puno? :D jest da nisam pogledao video već pola godine, ali svejedno mi se čini puno :O

Ja imam oko 80k i neda mi se nista gledati!

Cemu bodovi kad je otisao stari 24/7 gdje su nagradjivani oni s najvise bodova!Shop jos nije otvoren za nas a po zadnjim saznanjima mogao bi tek na ljeto!

15 godina
protjeran
Lockerz

istina, jedino kaj se isplati je redeem, al ako bude za sve, za nas bez kupljenih programa osvojiti nešto je nemoguće.. :/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

ja imam 3 akaunta na kojima cu skupljat bodove sve dok se shop ne otvori,i onda kupit neku veliku stvar,sp3,wii,tv..

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice