izasla je beta...perk sad bi to trebala raditi a?
sve isto kao prosli LRC? dakle sve sam radi, samo trebamo kepču i matematicki zadatak? isto ispisuje zadatak na zadnjoj stranici?
sve isto kao prosli LRC? dakle sve sam radi, samo trebamo kepču i matematicki zadatak? isto ispisuje zadatak na zadnjoj stranici?
Perkinho
ja mislim na jeftine nagrade ne tipa Ipod touch i te nego ono neke slusalice rasta narukvice ili Pipe :D
Perkane ajd otvori chat sobu molim teee!!!!!!!!!Lakše mi je tako čekati reedem!Ajd otvori pa postaj link :)
Yep.Samo nemas vise prize selectora tj moras rucno naci nagradu a ostalo sve radi!
Perkane ajd otvori chat sobu molim teee!!!!!!!!!Lakše mi je tako čekati reedem!Ajd otvori pa postaj link :)
Otvoriti cu kad budu postana pravila i stavim onda link.
Izgleda nista od reedema danas,mozda sutra
Izgleda nista od reedema danas,mozda sutra
cim si to ti rekao onda ce biti tako!
Reedem je upravo Završio.Electronics su fresh out ostali su neki gift cardovi!
Strasno jbt otislo sve u par sekundi strasnoooo
ovo nije normalno! kao prvo ni nema pol nagrada koje su bile inace...
kao drugo sve je tako brzo otislo...
kao trece LRC pro je opet zastekao, tj pojavio se error kod ulazenja u nagradu neku...ja vise neznam cime ti ljudi uzimaju te nagrade tako brzo!!!!
kao cetvrto lockerz nije stavio ni upozorenje da je poceo redeem, niti je objavio pravila...
redeem-dovidenja
perk jesi ubo sta?
ja se taman 5sek. prije redeema dignuo po deku jednu da se zagrnem
Reedemao sam neke Policijske naočale,sad ćemo vidjeti hoću li ih dobiti!
xzibit jesi ti vidio da ne salju van USA ove kostime?
Lol nisam video ali dobro je sto je samo 400 poena mogao sam se shebati za vise naopako koji sam saban
Jel uspeo ko sta uloviti?
Ja nisam zastekao mi LRC a kad sam rucno isao vec je bilo gotovo!
I ja sam probao rucno kada sam usao bilo je svih paypalova ali dok sam ja iskucao 50$,pa 25$ otislo sve
+1
cini mi se da sam nasao jedan bug :D naime juce sam odgledao u Halloween skciji video DAILIES 10-14-2010 2 puta i evo jutros ga odgledao jo 3 puta i dobio bodove za njega :D
Kath:
King Kumar thwarted the botters today. RIP LRC :). Redemptions to continue for UWers and SHOPpers. Viva la 24/7 globally.
dALI meni neko moze objasnit ovaj lockerz ukratko na pm? neda mi se citati 400 strana
Moze pozivnica pls!!!
Ovako salju li oni u HR?I moze li mi netko molim vas reci kako da znam kad je redeem time????
Evo i ja sam se rego ajde ljudi ako treba ko invite neka javi u pp da skupim 20!!!
Jos jedan moj prijedlog usvojen :D Broj PTZ-a u zavisnosti od duzine video klipova :D
oho
Hallowen videi 31 bod po jednom pogledanom
oho
Hallowen videi 31 bod po jednom pogledanom
koko 31 ja pogledan hallowen video i dobim 2 boda ????
moze pomoc kako da zapiusem broj mobitela u lockez ja sam VIP tarifa ???
Zar ti je toliko tesko pogledati prvi post ove teme koji sadrzi sve informacije sta i kako postavljas postove ne koje ti niko nece odgovoriti jer je na to odgovoreno jedno 100 puta uzmi temu i prelistaj malo
Zar ti je toliko tesko pogledati prvi post ove teme koji sadrzi sve informacije sta i kako postavljas postove ne koje ti niko nece odgovoriti jer je na to odgovoreno jedno 100 puta uzmi temu i prelistaj malo
pa vidim na 1 postu pise tmobile 0038598 pa sad neznam jel vip 0038591?? posto kad mene neko zove pise +38591 pa ne kuizim ove nule
pa vidim na 1 postu pise tmobile 0038598 pa sad neznam jel vip 0038591?? posto kad mene neko zove pise +38591 pa ne kuizim ove nule
0038591XXXXXXX
isuse ovo je opca kultura...ali oprostit cu ti ako imas 13 ili manje godina...
00 ili + je ista stvar, ali korektnije je da upises sa 0038591.......
Koliko bi dosla carina na iPod touch od 32gige a koliiko na 8gigi?