Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.402.317
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
Lockerz

kako si misteriozan

http://kasperskyme.bloger.hr/

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
KASA kaže...

kako si misteriozan

Kadabih uvijek sve javno govorio onda ne bi dobivao tako puno informacija (nikad neznas tko gleda)!

Fuck The Shut Up
15 godina
Lockerz

kathy ga stislaBelji se

nego perk, kad cemo na kaficu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Auuuuuuuu kako velika vijest bice General ove sedmice za sve clanove LOL 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Auuuuuuuu kako velika vijest bice General ove sedmice za sve clanove LOL 

To nije treba biti velika vijest.Valjda su opet odgodili!Mršti se

Fuck The Shut Up
15 godina
Lockerz

kladim se da je bila rijec o 24 7

a ovaj general redem ce biti sranye, bit ce svi clanovi, jos manje mogucnosti uboda

btw perk jel moguce da detektiraju LRC pro?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 13:34 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

a ovaj general redem ce biti sranye, bit ce svi clanovi, jos manje mogucnosti uboda

Dosad su svim korisnicima LRC odobree nagrade!

Fuck The Shut Up
15 godina
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...

Dosad su svim korisnicima LRC odobree nagrade!

mora biti neka caka...onda pretpostavljam da program nije ipak najbrzi i da se nemoze stic redeemati ono sta zelis (vece nagrade)?

14 godina
neaktivan
Lockerz

reCaptcha je probijena, kao sto je Perkan rekao. A i sada je ne znaju dvoje ljudi, nego 222-oje. Video sam na jednom sajtu neki lik prodaje reCaptcha Hack za $700, ali mu je oglas veoma brzo nestao. :) Eh da mi skupimo para za nju, svaki reddem iMac :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

perkane ajd pogledaj pp. poslal sam ti poruku već prije.......

http://kasperskyme.bloger.hr/

0 0 hvala 0
14 godina
Lockerz

aj pošaljite i meni

0 0 hvala 0
15 godina
DeCoy kaže...

reCaptcha je probijena, kao sto je Perkan rekao. A i sada je ne znaju dvoje ljudi, nego 222-oje.

u kom smislu probijena? sta kao da se moze zaobici ili kako? ja sam prokuzio nesto sta ubrzava upisivanje captche, ali ne radi u 100% slucajeva, ali dosta cesto...

14 godina
neaktivan
Lockerz

U smislu da se moze zaobici tj. sta god da ukucas, ona ti prizna. Ajde reci sta si ti otkrio u vezi captche, jer nam je to sada jedina prepreka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

@perkan

Kako to da nikad ne uzmes nesto vrijednije od bonova ili paypala? A imas LRC pro? Jel ne zelis placati carine ili se ne moze uzeti sa lrc? Pitam zato sto bih mozda uzeo pro, pa se dvoumim. A i ako stave 24/7 onda nema vise redemptiona

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 18:58 (imaticx).

0 0 hvala 0
15 godina
imaticx kaže...

@perkan

Kako to da nista ne uzmes nesto vrijednije od bonova ili paypala? A imas LRC pro? Jel ne zelis placati carine ili se ne moze uzeti sa lrc? Pitam zato sto bih mozda uzeo pro, pa se dvoumim. A i ako stave 24/7 onda nema vise redemptiona

to i mene zanima...nije mi jasno zasto svaki put ubodes 25 50 dolara kad mozes bolje nagrade? ili mozda unatoc lrc pro-u svejedno bude sve fresh out??? jel moguce? ako da onda sam bacio 40kn, haha, propast cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuOsmijeh

14 godina
RE: Lockerz pozivnice

možeš i meni poslat pozivnicu za lockerz.com

14 godina
gfgf
16 godina
protjeran
Lockerz

Ato se tice captche ona je probijena ali se dovodi u pitanje njenea iskoristivosti zbog anti bot mjera (ako niste znali morate biti min 4 sec na login stranici a za shipping jos nije potvrdjeno)!

BTW tek sam zadnji put isao na PayPal sa LRC PRO-om.Neznam ni sam kako bih objasnio svoj neuspjeh.Uglavnom lako je dobiti nesto sa LRC.

Fuck The Shut Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...

Ato se tice captche ona je probijena ali se dovodi u pitanje njenea iskoristivosti zbog anti bot mjera (ako niste znali morate biti min 4 sec na login stranici a za shipping jos nije potvrdjeno)!

BTW tek sam zadnji put isao na PayPal sa LRC PRO-om.Neznam ni sam kako bih objasnio svoj neuspjeh.Uglavnom lako je dobiti nesto sa LRC.

sta nije 3 sek? i mislim da je isto 3 sek na shipping

17 godina
neaktivan
Lockerz

vise ni klipove nmg gledati istovremeno, tj mogu ali captch-u prihvati samo na jednom nece na ostala 2 XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

Imamo jos 3 dana fore da gledamo tri puta jedan klip... Onda se vraca ono staro pravilo.. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DeCoy kaže...

Imamo jos 3 dana fore da gledamo tri puta jedan klip... Onda se vraca ono staro pravilo.. :(

hvala bogu jer me zivcira ovo 3x...

i ja imam problem sa duplim upisivanje kepče...

14 godina
neaktivan
Lockerz

sta te nervira? Pa imacemo vise poena... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

ocu normalno 1x gledanje, moze sa 3x ptz-ima kao nedavno...ali da gledam 2-3 ili 5 puta filmic popyzdim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

GENERAL REDEEM VECERAS!

Fuck The Shut Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
u koliko
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nabrzaka?? kaže...
u koliko

Oko 01:00!

Fuck The Shut Up
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
Nabrzaka?? kaže...
u koliko

Hvala na informaciji!

PS:Namjestio sam sve u onom programu i instalirao skriptu za GM,ali mi se zna pojaviti nekad bad connection with server error ali jel to ok,jer se imam oko čega brinuti?

16 godina
protjeran
zgsolja kaže...
Perkan777 kaže...
Nabrzaka?? kaže...
u koliko

Hvala na informaciji!

PS:Namjestio sam sve u onom programu i instalirao skriptu za GM,ali mi se zna pojaviti nekad bad connection with server error ali jel to ok,jer se imam oko čega brinuti?

Mislim da nemas.Sve je OK!

Fuck The Shut Up
15 godina
protjeran
Lockerz

Idem najvjerojatnije na Ipod Nano,na šta ti ideš?

PS:Otvori sobu chat da se možemo zezati :)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice