kako si misteriozan
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.402.317
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako si misteriozan
Kadabih uvijek sve javno govorio onda ne bi dobivao tako puno informacija (nikad neznas tko gleda)!
kathy ga stisla
nego perk, kad cemo na kaficu?
Auuuuuuuu kako velika vijest bice General ove sedmice za sve clanove LOL
Auuuuuuuu kako velika vijest bice General ove sedmice za sve clanove LOL
To nije treba biti velika vijest.Valjda su opet odgodili!
kladim se da je bila rijec o 24 7
a ovaj general redem ce biti sranye, bit ce svi clanovi, jos manje mogucnosti uboda
btw perk jel moguce da detektiraju LRC pro?
a ovaj general redem ce biti sranye, bit ce svi clanovi, jos manje mogucnosti uboda
Dosad su svim korisnicima LRC odobree nagrade!
Dosad su svim korisnicima LRC odobree nagrade!
mora biti neka caka...onda pretpostavljam da program nije ipak najbrzi i da se nemoze stic redeemati ono sta zelis (vece nagrade)?
reCaptcha je probijena, kao sto je Perkan rekao. A i sada je ne znaju dvoje ljudi, nego 222-oje. Video sam na jednom sajtu neki lik prodaje reCaptcha Hack za $700, ali mu je oglas veoma brzo nestao. :) Eh da mi skupimo para za nju, svaki reddem iMac :)
perkane ajd pogledaj pp. poslal sam ti poruku već prije.......
aj pošaljite i meni
reCaptcha je probijena, kao sto je Perkan rekao. A i sada je ne znaju dvoje ljudi, nego 222-oje.
u kom smislu probijena? sta kao da se moze zaobici ili kako? ja sam prokuzio nesto sta ubrzava upisivanje captche, ali ne radi u 100% slucajeva, ali dosta cesto...
U smislu da se moze zaobici tj. sta god da ukucas, ona ti prizna. Ajde reci sta si ti otkrio u vezi captche, jer nam je to sada jedina prepreka...
@perkan
Kako to da nikad ne uzmes nesto vrijednije od bonova ili paypala? A imas LRC pro? Jel ne zelis placati carine ili se ne moze uzeti sa lrc? Pitam zato sto bih mozda uzeo pro, pa se dvoumim. A i ako stave 24/7 onda nema vise redemptiona
@perkan
Kako to da nista ne uzmes nesto vrijednije od bonova ili paypala? A imas LRC pro? Jel ne zelis placati carine ili se ne moze uzeti sa lrc? Pitam zato sto bih mozda uzeo pro, pa se dvoumim. A i ako stave 24/7 onda nema vise redemptiona
to i mene zanima...nije mi jasno zasto svaki put ubodes 25 50 dolara kad mozes bolje nagrade? ili mozda unatoc lrc pro-u svejedno bude sve fresh out??? jel moguce? ako da onda sam bacio 40kn, haha, propast cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
možeš i meni poslat pozivnicu za lockerz.com
Ato se tice captche ona je probijena ali se dovodi u pitanje njenea iskoristivosti zbog anti bot mjera (ako niste znali morate biti min 4 sec na login stranici a za shipping jos nije potvrdjeno)!
BTW tek sam zadnji put isao na PayPal sa LRC PRO-om.Neznam ni sam kako bih objasnio svoj neuspjeh.Uglavnom lako je dobiti nesto sa LRC.
Ato se tice captche ona je probijena ali se dovodi u pitanje njenea iskoristivosti zbog anti bot mjera (ako niste znali morate biti min 4 sec na login stranici a za shipping jos nije potvrdjeno)!
BTW tek sam zadnji put isao na PayPal sa LRC PRO-om.Neznam ni sam kako bih objasnio svoj neuspjeh.Uglavnom lako je dobiti nesto sa LRC.
sta nije 3 sek? i mislim da je isto 3 sek na shipping
vise ni klipove nmg gledati istovremeno, tj mogu ali captch-u prihvati samo na jednom nece na ostala 2 XD
Imamo jos 3 dana fore da gledamo tri puta jedan klip... Onda se vraca ono staro pravilo.. :(
Imamo jos 3 dana fore da gledamo tri puta jedan klip... Onda se vraca ono staro pravilo.. :(
hvala bogu jer me zivcira ovo 3x...
i ja imam problem sa duplim upisivanje kepče...
sta te nervira? Pa imacemo vise poena... :)
ocu normalno 1x gledanje, moze sa 3x ptz-ima kao nedavno...ali da gledam 2-3 ili 5 puta filmic popyzdim
GENERAL REDEEM VECERAS!
Oko 01:00!
Hvala na informaciji!
PS:Namjestio sam sve u onom programu i instalirao skriptu za GM,ali mi se zna pojaviti nekad bad connection with server error ali jel to ok,jer se imam oko čega brinuti?
Hvala na informaciji!
PS:Namjestio sam sve u onom programu i instalirao skriptu za GM,ali mi se zna pojaviti nekad bad connection with server error ali jel to ok,jer se imam oko čega brinuti?
Mislim da nemas.Sve je OK!
Idem najvjerojatnije na Ipod Nano,na šta ti ideš?
PS:Otvori sobu chat da se možemo zezati :)