- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

100$ svaki dan po par minuta (termosica+dvije majice)
Koliko dana? Koliko ukupno minuta?
Koliko dana? Koliko ukupno minuta?
Ja sam od 9-og mjeseca ali da nisam varao bilo bi toga jos jer sam dobio cancellation za PSP i milim iPod nano ili tako nes jos prije!
Sad je 9 mjesec ;)
Ili mislis od 9 mjeseca prosle godine?
Sad je 9 mjesec ;)
Ili mislis od 9 mjeseca prosle godine?
Mislim od prosle godine!
Za godinu dana 100 Dolara ;)
Predvidjam ti blistavu buducnost u tom "poslu" ;)
Za godinu dana 100 Dolara ;)
Predvidjam ti blistavu buducnost u tom "poslu" ;)
A jbg jesi ti sta djaba dobio!
: )
Meni uzmi Ipod touch 8 gb xD
: )
Meni uzmi Ipod touch 8 gb xD
Hha ne jos.
BTW imam tuznu vijest.ReCaptcha je probijen!!!Ima ga nekolicina ljudi i snjima naveliko uzima stvari s lockerza!!!
jel to danas reedem
AKO TKO ZNA NACIN NA KOJI ZAOBICI RECAPTCU NEK SE JAVI NA PM!!!!
prvo reci sta je to recapca...
drugo sta se vi jadni debyli javljate tu ako nemate posla sa lockerzom, pustite nas da nas veseli, a vi odskakucite lijepo i ne kenjajte tu po nama...
i ona captcha je ba glupa da ti neke rijeci ne mos ni procitati :S
i ona captcha je ba glupa da ti neke rijeci ne mos ni procitati :S
ja sam uzeo neki gift card amc entertaiment makar u rules za reedem piše da ne uzimamo gift cardove ako ih ne možemo iskoristit u zemlji iz koje smo.
ma reedem opet štekal meni i captca je zeznuta ne vidiš kaj piše. ostali su još neki gift cardi
prvo reci sta je to recapca...
drugo sta se vi jadni debyli javljate tu ako nemate posla sa lockerzom, pustite nas da nas veseli, a vi odskakucite lijepo i ne kenjajte tu po nama...
Captcha su ti ona zamuljana slova koja trebas upisati pri loginu i checkoutu!
Kako neki mogu ucestvovati u ovom reedemu kad iz Hrvatske ne moze se jos kupovati?Shop je za nekih 12 zemalja.Ne znam kojih ali Hrvatska sigurno nije
Kako neki mogu ucestvovati u ovom reedemu kad iz Hrvatske ne moze se jos kupovati?Shop je za nekih 12 zemalja.Ne znam kojih ali Hrvatska sigurno nije
pa shop+ultimate wallpaper. a wallpaper mogu kupit svi.
kolko inače lockerzu treba da te obavijesti na mail da si nešto reedemo?
perkane sta ti znaci da je recapča probijen?
i jel znas mozda kad bi trebao redeem danas? opet kasno kao neki dan ili prije? posto bi trebao nesto van, pa da znam kad se vratiti doma
Kako se fino slazu bodovi :D 2X24 za klipove :D samo cu odgledati daylis klipove jer su najkraci ali nakupice se fino bodova :D
Je li već bio dns redeem?
Meni bas odgovara odgledam tonu onih dailies gluposti dok bi normalno odgledao neki klip od 5-6 min :D
a jel vidis negdje da pise na lockerzovoj stranici da je bio redeem general? bio je shop...a general nije...zasto ja onda pisem i pitam kad je veceras? citajte malo
ako išta uloviš na general redemption svaka ti čast. pošto je na ovim reedemovima za pojedince teško nešt ulovi zamisli kako je tek na general reedemu koji za sve.
Captcha je probijen tj. moguce ga je zaobici tako da likci mogu u 2 sec uzeti nagradu!!!Na svu srecu to znaju samo 2 lika!
ovo drugo je nesto teze napraviti od OCR-a... Druga stvar zasto toga nije bilo jer Lockerz iako ima toliko puno clanova jednostavno nije plodno tlo za takvo nesto...
Vjerojatno je nekim programerima bilo dosadno i malo su se zaigrali i napravili to... ne boj se... uskoro ce promjeniti integraciju captche...
I rekao sam ti... kada pocne novi sistem ako zelis i ako ja budem imao vremena napravim ti jedan... koji ja znam... ali ne ocekuj da uspjesnost bude veca od 75%...