Sad su maknuli post.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.264
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opet nista.
Sve je fresh out, nebrinite se. Uletil sam odma čim je Lockerz Checker počel drndat i naravno ničeg nije bilo...
OMG, čestitam imaticx!
imaticx cestitam!
thx :) sad jos cekanje hoce li odobriti ili ce kao prosli puta prvo ukinuti pa poslati
od ipod toucha sam imao samo jedan invite, bez ikakvih varanja, pa se nadam da nece biti problema, ali tko zna :)
Jos jedan wallpaper u kolekciji XD nadam se bar da cu ovaj da dobijem XD jer prosli nisam ni dobio XD Cestitam na ipod-u :D
Al kaj je najjače, ja uopće nisam 100PTZa skupil...
meni lordov checker nije zvonio :( .....i zakasnio 13 minuta i sve je fresh otu :S
dobioooo opet
i to sve rucno upisao podatke
Koliko si bio aktivan i jesil gledao sva videa??
Koliko sam ja upratio možeš doći prvu minutu na Redemption a da ne dobiješ ništa jer mislim da oni gledaju ko je aktivan svaki dan,odgovara pitanja,gleda sva videa tako da njemu stave da može uzeti nagradu po zaradi jer da oni to mogu odplatiti :).
Meni se desilo prije dok sam bio aktivniji da dođem pred kraj redemptiona i da uzmem nagradu a da nije background,dok sad sam bio aktivan odma i nisam ništa dobio i u par prošlih reedema :)
dobioooo opet
i to sve rucno upisao podatke
Koliko si bio aktivan i jesil gledao sva videa??
Koliko sam ja upratio možeš doći prvu minutu na Redemption a da ne dobiješ ništa jer mislim da oni gledaju ko je aktivan svaki dan,odgovara pitanja,gleda sva videa tako da njemu stave da može uzeti nagradu po zaradi jer da oni to mogu odplatiti :).
Meni se desilo prije dok sam bio aktivniji da dođem pred kraj redemptiona i da uzmem nagradu a da nije background,dok sad sam bio aktivan odma i nisam ništa dobio i u par prošlih reedema :)
svakodnevno dailies + login, i svaki video ogledan (osim onih americkih bunniesa i ghosta). Kad sam bio na moru 9 dana, nakupilo se videa, ali sam sredio to za 2 dana (nisam ih gledao, samo captchu upisivao :) )
vidis koliko bodova imam :) ovaj ipod je kostao premalo (za mene)
Evo ovde imate par novosti http://twitter.com/ksavitt :D Anti bot my ass XD
niti meni ovaj put lordov checker nije niti mrdnuo, jucer se uredno oglasio, cudno, lockerz je jedno lazljivo smece kao 0-24 redeem yeah right, sad gledam, usb stick od 4gb kosta 70000ptz hahah nemogu vjerovat
ja sam točno došao, bez programa, na minutu, ali nije bilo onog za login.. ne znam, i prošli put mi je sve štekalo isto sam bio točan na sekundu :S wtf?!?
btw. čestitke koji ste redeemali nešto ;)
ja bih trebao sve videe pogledati..i hocu ali dok ce opet biti po 8 ili 12 PTZa..vise se isplati :P
Bokyyy, al to su lockerz japanke ;)
Nakon jucerasnjeg redeema bio sam bjesan pa sam ovo pismo napisao i poslao Kathy Svitt (mozda ima par gresaka ali razumite jer je bilo pisano u napadu bjesa )
Please watch this video
What happened to you.Before you were cool and everything was fine.You could redeem a prize easily.But now you are just one glitchy and buggy site.I hope you will fix the redemption proces.Im gooing to help you how i know.I hope you will have more frequent general redemptions,more prizes in each one and give every memmber a chance so that members who had already redeemed in one redemption could not redeem in the other one.Get back with the Gurannte your prize.Launch SHOP for all countryes and then fix out taxes and other things with goverments.
I hope you will listen to me and all member over the world because you are loosing your loyalist members who were with you from the begining and mad a huge job spreading the word about Lockerz how cool it is and i now doubt in it.
I hope you will read my e-mail and answer me.
Best regrads!
bravo pero :D trebao je netko nesto s time poduzeti, javi ako sta napisu :)
bravo pero :D trebao je netko nesto s time poduzeti, javi ako sta napisu :)
Ma oce sigurno.
Lockerz=prevara za naivne.
Lockerz=prevara za naivne.
Nisam se nadao da cu to morat rec, ali slazem se
Mislim da ću potrošit onih cca 5000+ bodova na PS3 wireless keyboard da si spustim cijenu sa 50$ na nekih 8-10$ i doviđenja Lockerz...
Jedino se nećkam oko opisa dotičnog keyboard-a gdje piše "US-compatible only"? Kakav je taj posebni US po Lockerzu da mi je samo znati...
Mislim da ću potrošit onih cca 5000+ bodova na PS3 wireless keyboard da si spustim cijenu sa 50$ na nekih 8-10$ i doviđenja Lockerz...
Jedino se nećkam oko opisa dotičnog keyboard-a gdje piše "US-compatible only"? Kakav je taj posebni US po Lockerzu da mi je samo znati...
vjerovatno su mislili na raspored slova, da je americka tipkovnica
otvorio se shop za 11 inter. zemalja...naravno da nismo u njima :(
otvorio se shop za 11 inter. zemalja...naravno da nismo u njima :(
Di ti vidis da se otvorio?
Otvori Shop i vise ne pise US only nego Lockerz doesn't ship to your contry
Da vidio sam.Sad imas opciju u koju zemlju da salju.Shippoing costs je za svaku zemlju osim USA oko 40 $ ili 5000 ptz-a.OMG
Da vidio sam.Sad imas opciju u koju zemlju da salju.Shippoing costs je za svaku zemlju osim USA oko 40 $ ili 5000 ptz-a.OMG
Xbox 360 sa popustom od 38% da se posalje u Njemacku kosta oko 123 dolara i jos oko 17 dolara postarine :D nije puno postarina