evo i mene nakon dugo vremena :D
sta vi budale opet kampujete ae bicu i ja jedna od tih budala pa cu probat i ovoga puta ugrabit carape ;) ako ne odem kod kineza pa kupim...
Lockerz Checker READY!!!
Mozzila Firefox Autofill READY!!!
iMacros NOT READY FOR THIS REDEEM!!!
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.395.669
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i de mi na pp posalji taj autofill i kako si ga ti popunio
i sto ne koristis imacros ?
evo i mene nakon dugo vremena :D
sta vi budale opet kampujete ae bicu i ja jedna od tih budala pa cu probat i ovoga puta ugrabit carape ;) ako ne odem kod kineza pa kupim...
Lockerz Checker READY!!!
Mozzila Firefox Autofill READY!!!
iMacros NOT READY FOR THIS REDEEM!!!
Haha ajd da je netko od stare garde doso.
BTW autofill nece raditi.
perko jesul iste cijene ono jeftin ipod :D
i imas li ono od njihovog specialnog reedema ?
redeem poceo... opet nista ...
Takodjer nista.Ja gledao Hajduka.
GLE cijenaaaa alaaaaaaaaaaaaaaaaa
edit : men malo komp spor reklo ovo javlja ja uletio ono dobro mi sve ulazi nema kocenja ali sve haman rasprodano :S i velike cijene :S
opet sve botovi pokupili
evo ja uspio redeemat onaj fandango od 25$ a nezz ni za sta je
cijene su bas ...
Udjoh vidim zeleni se ipod touch klik na njega kad ono se shop otvori i jbg XD BTW imate jos iMac ako neko hoce XD vidim kako im je uspjesan anti bot sistem XD
a iMac 42000 ptz omg
ma ima desktop backgrounda koliko hocete, jedino to mozezmo uzimat:)
Tooooooooo
dobio saaaammm
wallpaper (bar sam nesto uzeo, da ne stoje bodovi :) )
Ja prosli nisam ni dobio XD sada cu da vidim hocu i ovaj da dobijem XD
OMG koje sranjeeeeeeeeeeeee
NECU NA TU STRANICU UCI DOK SAM ZIV VISE
uzasne su im cijene a i mogu se kladit da su u bazi pogledali koja osoba ima najvise ptza pa za koju 1k povisili vrednost imaca znaci ako on kosta 42k osoba s najvise ptza je 40k xD e stvarno su preterali FUCK U LOCKERZ !!!!
ma cekacu da mi perkan na xfire javi kad je shop otvoren pa cu sjebat sve ptze na nest...
jel zna ko za sta sluzi taj fandango
Meni radi jedan izvrstan autofiller koji vas autmoatski logina i isouni shipping info.Radio je perfektno ali jbg bio gledo hajduka pa tek maloprije dosao.
Ako netko ga hoce nek mi posalje PM.
Ajde ljudi bar sad mozemo ici spavati bez brige hoce li biti reedem ili ne XD BTW sada XBox 360 kosta 102909 poena umjesto 104000 eto spustili su cijene, a i povisili su prag vrjednosti poena sad za 17000 se dobija popust od 31% na XBox dok je prije neki dan bilo negdje oko 12-14% :D
Jao kako ce sutra reci da je bio dobar reedem pored onakvih komentara na forumu XD hehehehehehehehe nece taj forum ugledati svjetlost dana nikad ili ce postovi biti brisani samo tako XD
anybody ??
Ako je ovo pravi profil onda ocekujemo novi reedem sutra :D http://twitter.com/ksavitt
Unacceptable error from sleep-deprived but well-meaning team. New redemption tomorrow with old prices. Today's winners, you get PTZ credit XD I sad je zvanicno sutra novi reedem ima te na lockerzu obavjestenje :D