Drago mi je da ti ide tako dobro. Možda se i ja vratim pisanju, ali sada nemam puno vremena za to.
Internet zarada
- poruka: 323
- |
- čitano: 134.744
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
usporedbe radi, čovjek sa prosječnom hrvatskom plaćom zaradi ~170 kn dnevno, što je otprilike 1000 puta više nego kod Heliuma (bar za sad).
Nastaviti ću se baviti s ovim, imam u planu napisati još 10-ak članaka, pa ću vidjeti kako će to ići i što dalje.
Gle, što se tiče freelancing-a uvijek moraš znati da ti mogućnosti zarade ovise o uloženom trudu i, gotovo uvijek, početnom ulogu. Ozbiljni freelanceri započnu na ovakvim sajtovima gdje steknu tu i tamo neke osnove i s vremenom prelaze na vlastite portfolije (ako su preko neta većinom se plaćaju), otvaraju stranice, određuju cijene i definitivno (ako su dobri u onome što rade) ulaze u posao od kojega se može živjeti. Helium je samo sajt koji pruža mogućnost svima koji žele zaraditi džeparac na osnovu talenta za pisanje ili možda čak dobiti neko priznanje i kritiku za svoj rad. Iako je ideja dobro zamišljena još uvijek tu ima puno propusta i nepovoljnih uvjeta za sve one koji se namjeravaju ozbiljno baciti u freelancing vode.
Iako se brojem članaka naravno povećava tvoja zarada, a i marketplace je prilično isplativ kad se sve zbroji i oduzme, ukoliko se želiš baviti ovim poslom i stvarno imati neku veću korist od njega, predlažem ti da se najprije baciš na ozbiljan tečaj engleskog jezika, proučavanje metoda uspjeha u poslu i definitivno uložiš više truda.
Sretno
Pa ako ste odlicni sa engleskim (ali bas odlicni), ja uvijek trazim audio to text transcribere za moju outsourcing stranicu.
Slobodno se javite na PM, nebih htio nist reklamirati ovdje.
Napisao sam tutorijal za stranicu Tutorial9. Piše da za svaki objavljen tutorijal plaćaju 150$ na PayPal account. Ako odluče da je tutorijal dovoljno dobar poslat će mi email. U svom odgovoru ću im morati poslati i informacije o PayPal accountu. Ja nemam taj account, a želio bih ga napraviti. Moram li imati kreditnu karticu da bih se registrirao i mogu li u banci podići taj novac?
Hvala!
Napisao sam tutorijal za stranicu Tutorial9. Piše da za svaki objavljen tutorijal plaćaju 150$ na PayPal account. Ako odluče da je tutorijal dovoljno dobar poslat će mi email. U svom odgovoru ću im morati poslati i informacije o PayPal accountu. Ja nemam taj account, a želio bih ga napraviti. Moram li imati kreditnu karticu da bih se registrirao i mogu li u banci podići taj novac?
Hvala!
Nemas srece stari, paypal ne dozvoljava primanje love korisnicima iz hrvatske.
A mogu li primiti novac na account i koristiti ga za kupovanje na internetu. (Game accounti i sl.)
nop
Regaj paypal na ameriku i to je sve ,primas novac i sve mozes
To sam i mislio.
nisan siguran ali ja mislin da moš jedino kupovati u hrv za paypal...
dobra ti je stvar dogovoriti se s likom za isplatu u obliku dobara...
work,
make a deal,
profit ...
Neći ni dizati novac već ću ga potrošiti na kupnju hostinga, nekih accounta tako da to mogu preprodati nekom poznaniku, itd...
Poslušajte čovika koji je par stotina eura izgubia na internetu sa tim shemama za zaradu.
Kad Vam neka web stranica "duguje" lovu - 99 posto da je nećete dobit.
nisan siguran ali ja mislin da moš jedino kupovati u hrv za paypal...
dobra ti je stvar dogovoriti se s likom za isplatu u obliku dobara...
work,
make a deal,
profit ...
Gle stari, odgovor je nikako, nemozes ju podignut u hrvatskoj. K tome riskiras da te PayPal kad tad otkrije te ti zamrzne svu lovu na accountu bez ikakvog objasnjenja.
PayPal je hrvatima nedostupan zbog hrvatskog deviznog zakona, da ne idem previse u detalje, to se moze promjeniti eventualno hrvatskim ulaskom u europsku uniju (+1-2god dok se sve pokrene).
Hrvati mogu placati paypalom ali nemogu primati novac.
Sve te fore, mimo pravila, otvorit americki account itd su kul, ali nisu ucinkovite, mozes to napraviti ali niti onda umrezit svoju karticu sa tim accountom (jer je iz hrvatske) niti mozes dokazati svoju adresu (jer je iz hrvatske) jer u protivnom bi te otkrili odmah te ti zamrznuli sve novce.
Da, moci ces neko vrijeme (dok te ne otkriju) tim novcem kupovati online, ali meni osobno novac koji nemogu staviti na svoj racun, raditi s njim sto me volja i k tome jos nonstop strepiti da ce mi ga oduzeti nije bas neki gust.
Neznam zašto ali svi sajtovi koji vam pruže neku đabe zaradu čine mi se sve bezveze i bez velikog učinka. Za sada jedino pametno što sam našo u forumu je sharecash i to je to. Neznam koliko se isplati gubiti vrjeme skupljanjem sitniša. Ja se trenutno bavim MLM preko timskog posla, nije nešto bolje ali barem od 6.70$ kojih sam uložio dobio sam 5 natrag jer sajt s kojim poslujemo plati uvjek prvi tjedan u mjesecu a mi smo se svi upisali zajedno u 8. pa sam stigo odmah dobit mojih prvih 5 ispod mene:) ugl. neču da reklamiram svoje u ovim postu jer je nečiji drugi :P Uglavnom moja poanta je da bez ulaganja nema prave zarade ;)
Pozdrav Svima ! Sada je stigao POWER2SHARE !
Ovo je jedna od najboljih i najnovijih prilika za internet zaradu koju su pokrenuli ljudi koji su osnovali 7DayWealth Klub -za vise informacija kliknite na sledeci link.
http://www.7daywealth.000a.biz/?lang=sr
Power2Share je njihov drugi sistem koji je pogodan za sve a pogotovo one koji imaju problem sa nalazenjem novih preporuka,
da bi zaradjivali u ovom sistemu nije potrebno dovesti ni jednu preporuku ali su nove preporuke uvek dobro dosle.
Sistem je proveren i funkcionise 100%.
Mozete se ukljuciti preko sledeceg linka.
Na stranici ispod texta imate vise informacija o samom programu i tamo sam postavio Dokaze o isplatama,
stranicu cu uskoro prevesti, na strani 2,i 3 imate informacije o Power2Share programu.
http://www.7daywealth.000a.biz/?paged=2
Hvala Vam na vremenu.
Kontakt informacije:
Mail: nsladoje@gmail.com
Sve najbolje,
Nebojsa
Evo vam 2 servisa gdje jos mozete zaraditi (mozda) :D
Click3cent sa minimalnom isplatom od 0.10$ (ova radi sigurno) :)
klikajte 4 ada svaki dan i dobijete novce ;)
Ro2.chat dobijete novce za chatanje sa ljudima;) 2000 linija i imate 1 $ :D
Socijalna mreza gdje zaradjujete redovnim logiranjem i igranjem igrica. Provjereno radi. Visina zarade zavisi od vase aktivnosti (obicno 5-10 $ mjesecno).
Registracija http://www.peoplestring.com/?f=edis_s
hmm,sve same stranice o klikanju ili sta ti ja znam za samo nekoliko dolara,na koje i kad ides wot ti ukazuje da te strane nisu sigurne.Kada bi znali gde se skrivaju tacne informacije recimo o koja valuta u narednih dana skociti,ili neka strana gde predvidjaju barem 90% od utakmica ili neki proizvod ili bilo sta drugo uloziti sopstveni novac to bi bilo to i bilo bi lakse doci do novca putem IT.A klikanjem ili citanjem e-mail mislim da je tracanje vremena i puno rizika o sopstvenom racunalo.Bilo bi dobro da ako neko poseduje vistinski odlicne informacije podeli tu(mislim na stranice koje nisu lazne)ali NIKO ne da zlatnu kokos.Zato treba istrazivati po net-u i naci neka druga alternativna resenja o internet zaradi gde siguran sam da postoi ali samo nemogu pronaci.
ja sam se nedavno registrirao na neobux, i prvi dan zarada 0.04 dolara. pitanje: dal' se povecava broj tih oglasa (dal postoje neke druge stranice na kojima se mogu dobiti novci za neobux.)? jer je klikanje svakog dana za zaradu od 70kn godišnje glupo? :))
kupis referale pa ide punooo brze
moglo se nesto novca zaraditi bloganjem ali koliko vidim bice sve teze s obzirom da je Google kao nesto krenuo da se bori protiv kopiranog sadrzaja. http://onlinetrziste.com/2011/01/29/google-napravio-izmene-u-algoritmu-za-pretragu-u-borbi-protiv-kopiranog-sadrzaja/
mislim, nije mi jasno kako to misli da izvede, po ovome bi trebalo banovati 90% stranica. ista stvar je sa torrentom,rapidhare i megauploadom, cini mi se da su se malo previse zaletjeli...
aj racunaj malo to ti se nesiplati
to ti se jedino isplati ako si premium member.
i ako ocete tu zaradu onda se prijavljujte na neobux on jedinii isplacuje, meni je isplatio 5 $.
pa sam odusto jer mi se neda vise
i ako ocete tu zaradu onda se prijavljujte na neobux on jedinii isplacuje, meni je isplatio 5 $.
iznajmis referale klikas na par stranica prebacis na alertpay i sa time kupujes tako sam ja prije ali mi se neda vise i onbux ti isplacuje!
iznajmis referale klikas na par stranica prebacis na alertpay i sa time kupujes tako sam ja prije ali mi se neda vise i onbux ti isplacuje!
znam sta oces reci, al kad kupis referale oni ako ti svaki dan klikcu ti nebudes ni u + ni u - nego na 0
ja sam preko sharecash-a zaradio prvi mjesec $220 a ovaj $380 :)
Mali poslovi ili mikrowork
slucajno sam naisao na ovaj nacin zarade dosta je jednostavno i mislim da svatko moze to napraviti! registrirate se na stranicu
microposao i tamo imate poslove od recimo stisni mi lajk na facebook-u do uredivanja svog ili tudeg bloga! za svaki posao budete placeni neku cifru koja je navedena!
Tako recimo za klik na neciji referal link dobijete 0.10euro centi a recimo postavite neciji clanak na svoj blog dobijete 3eura i tako svakako preporucujem posto stranica isplacuje i jos je na hrv.
znam nekoliko i stranih ako vas zanima :-))
ja sam preko sharecash-a zaradio prvi mjesec $220 a ovaj $380 :)
Ma ti moras da se zezas?Jesi dobio ispaltu na svoj racun?Pay pal?