Imam jedno pitanje. Zanima me je li porez na kupovine putem Steama već uračunat u cijenu ili se to mora dodatno plaćati? Možda je pitanje bedasto, ali stvarno ne razumijem nista po pitanju tih poreza hehe...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema poreza za kupovinu preko Steama, cijena je ta koja piše i preračunaš u kune i ako plačaš preko Vize electron toliko i platiš, ako plačaš preko PayPala platiš malo više jer uzimaju sitnu proviziju (koja bdw može biti velika ako ideš na veće iznose tipa 500+kn). Eto toliko bar iz mog iskustva..
jeej... kupio sam par stvari... pa da mi ne dodje jos kakav racuncic :) hehe... a sad cekam skyrim... weee...
Nema poreza za kupovinu preko Steama, cijena je ta koja piše i preračunaš u kune i ako plačaš preko Vize electron toliko i platiš, ako plačašpreko PayPala platiš malo više jer uzimaju sitnu proviziju (koja bdw može biti velika ako ideš na veće iznose tipa 500+kn). Eto toliko bar iz mog iskustva..
Otkad to?? Ja nikad ni lipe nisam platio više od cijene koja stoji na steamu.
Ne plačaš porez,ali plačaš carinu

Racun? Ko ce ti poslati racun i za sta?
Placas onu cijenu koja pise na Steamu i ni centa vise.
Dobar dan imam jedno pitanje ja sam kupio Steam Wallet i pitao me za adresu ja sam slucajno stavio krivu i dali ce mi oni nesto posalt na krivu adresu?znam da je glupo ali se ne razumijem