Internet cijena POSKUPILA ? /hitno/

poruka: 12
|
čitano: 1.901
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

T-com-ov internet

Svaki mjesec placam racun od 68kn i nesto sitno (nemam kreditnu karticu i to, blah blah) imam flat, i sad je dosao racun od 81 kn, kao i pretprosli mjesec, kako??!
DALI je moguce IKAKO, ALI bas IKAKO bez kreditne kartice nabit racun??!

-imam flat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jesi li mijenjao paket?Po postovima ovdje vidim da je nekima automatski produžen ugovor,bez pitanja,uz drugu tarifu

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Internet cijena POSKUPILA ? /hitno/
Ivan_hacker kaže...

Jesi li mijenjao paket?Po postovima ovdje vidim da je nekima automatski produžen ugovor,bez pitanja,uz drugu tarifu

da, ali prije 2 god... (imao sam 1gb paket) jos uvijek imam flat i treba mi odgovor... ovako NISTA nisam mijenjao (nisam bio na t-comoving stranicama 1 god.)

17 godina
robi4never kaže...
Ivan_hacker kaže...

da, ali prije 2 god... (imao sam 1gb paket) jos uvijek imam flat i treba mi odgovor... ovako NISTA nisam mijenjao (nisam bio na t-comoving stranicama 1 god.)

a da ih nazoveš i pitaš? tak da točno znaš što je, a ne da mi nagađamo.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
16 godina
neaktivan

ima neka fora kaj sam ja preso na flat onda sam placo ( kolko se sjecam )  99kn ( prije par godina)  i onda me zvala neka zena i rekla mi je da mogu dobit flat za 79kn ako kazem da cu ga uzimat 12 mjeseci i onda mi ga nisu produzili nego su opet zvali i reko sam da cu jos 12 ;) 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ma t-šrot sve ti je jasno, sam pljačkaju ko sanader....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
robi4never kaže...

T-com-ov internet

Svaki mjesec placam racun od 68kn i nesto sitno (nemam kreditnu karticu i to, blah blah) imam flat, i sad je dosao racun od 81 kn, kao i pretprosli mjesec, kako??!
DALI je moguce IKAKO, ALI bas IKAKO bez kreditne kartice nabit racun??!

-imam flat

Kakve veze ima kreditna kartica sa tvojim internet računom?!

bit.ly/dcyfs
15 godina

Ovako dok si pod ugovorom i imas flat na ugovor imas manju cijenu interneta za tu cifru koja ti je poskupila! znaci poskupilo je zato sto si izvan ugovorne obveze kad potpises novu ako zelis onda bi cijena trebala pasti ali samo ako je ugovor isti!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran

cca 20kn je skuplje kad nisi u ugovornoj obvezi. nazovi i produži ugovor na 12mjeseci, 2 ak ti treba neki od poklona

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
CroVandal kaže...

Ovako dok si pod ugovorom i imas flat na ugovor imas manju cijenu interneta za tu cifru koja ti je poskupila! znaci poskupilo je zato sto si izvan ugovorne obveze kad potpises novu ako zelis onda bi cijena trebala pasti ali samo ako je ugovor isti!

da, ali razlika u cijeni je 13 kn, a ne 20, kako bi trebalo biti. Ili sam ja u krivu?

14 godina
neaktivan
denix kaže...
CroVandal kaže...

da, ali razlika u cijeni je 13 kn, a ne 20, kako bi trebalo biti. Ili sam ja u krivu?

da,da negdje oko 20... aj nea veze...

17 godina
robi4never kaže...
denix kaže...
CroVandal kaže...

da,da negdje oko 20... aj nea veze...

Jesi nazvao t-com i pitao zašto se promijenio račun?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice