pozdrav...
ovako imam pitanje...
koristim chrome već duže vrijeme, od verzije 3 pa evo do sad trenutna verzija 5.0.375.3, upoznat sa njim u potpunosti...
ali imam problem da mi chrome svaki put kad ga pokrenem nakon nekoliko minuta kao da nešto skida ili kao da radi update sam od sebe...
bez ikakvog prozora, zahtjeva, bez ičega samo u pozadini to radi...
neki dan sam na netu naletio na stranicu na kojoj su upute za ugasiti update chrome-a, sve korake prođem kao i u uputama, obrišem filove od njega da nemože radit update, maknem ga sa task sheduler-a, dakle nebi trebao sam radit nikakav update, ni programa ni dodataka....
ali svaki put kad ga pokrenem on to radi, "ždere" mi mb i tako mi uzme kojih 4-5 mb....
u procesima kad ga pokrenem ne pokazuje nikakav update da radi u to vrijeme kad mi "ždere" mb na netu...
kad ga zatvorim "žderanje" odmah prestaje....
to mi je nedavno počeo raditi, a instaliran je na windows 7 ultimate 32 bitni...
postavljam ovo jer imam stick za internet 1gb (-.-') i moram paziti na promet koji napravim jer nije veselo sa računima kad se prođe limit, u to sam se već uvjerio...
5 mb nije puno, ali svako spajanje, po danu tko zna koliko puta (znadete i sami koliko puta otvorite browser u danu), i tako 30 dana nije mala brojka...
pa ako netko zna koji bi uzrok bio tome zašto on to radi neka pomogne da se riješim toga...
unaprijed hvala...