E ovako i imam prijatelja, dva koja su bez znanja mog drugog prijatelja napravili njegov facebook naravno za ismijavanje ...pa se pitam ...nije mi uredu da sjedim prekriženih ruku i pustim da ga ismijavaju...pa sam vidio na netu kako se internet sve više koristi kao izvor umalovažavanja i provociranja po popularnom nazivu cybernetbulling ...pomažite kako god znate btw dali je to kažnjivo djelo ...unaprijed hvala!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ovako i imam prijatelja, dva koja su bez znanja mog drugog prijatelja napravili njegov facebook naravno za ismijavanje ...pa se pitam ...nije mi uredu da sjedim prekriženih ruku i pustim da ga ismijavaju...pa sam vidio na netu kako se internet sve više koristi kao izvor umalovažavanja i provociranja po popularnom nazivu cybernetbulling ...pomažite kako god znate btw dali je to kažnjivo djelo ...unaprijed hvala!!!

taj account vjerojatno ima neke slike gore, samo prijavite jednu od tih slika, i ubrzo bi trebali izbrisati account, a taj ko je napravil account nezna ko ga je prijavil, i account mu se bude samo zbrisal, mislim da to tak ide, buduci da si necu facebook sloziti
Mozda dobim zuti al nije me briga protiv takvih "pickica" se jedno mozes tak borit
ok probat ću to napravit ...šteta što nema nećina da se rješi taj internetski bulling
Mozda dobim zuti al nije me briga protiv takvih "pickica" se jedno mozes tak borit
i kolcem i lancem i bokserom u glavu, udari razvali!!!
to se jeidno tak riješava..
ja treniram Muay Thai pa mi netreba to ;)
Pure skill.
ovdje mi se svida samo jedan savjet :X
necu reci koji jer ne zelim poticat nasilje :D
ali to ti je jednostavnije od svih moderatora svijeta, da ne tlacis moderatore bezveze :D
Na kraju, ako se stvar ponovi, pedakoske mjere ce bit opet in, pa tko ce duze...
ja jos nijednog nisam upoznao da je tako uporan
Odeš mu kući, ubaciš nekog keyloggera, ima ih puno po internetu i on mu pokupi šifru acca na facebooku kad dođeš drugi put kod njega kopiraš sve podatke iz keyloggera staviš na stick, odneseš kući, nađeš password acounta uđeš i obrišeš ga i tako više neće bit toga svega. Gotovo.
i kolcem i lancem i bokserom u glavu, udari razvali!!!
to se jeidno tak riješava..
ja treniram Muay Thai pa mi netreba to ;)
Pure skill.

Ma nema na cemu...javi sta je bilo
ej da te pitam treba li pisat na engleski ili mogu na hrvatski
na kraju ce ovi izbrisat taj acc a ovi kreirat novi...
i tako u krug
nasiljem se nista ne rjesava?
cudno... radenovic dobije po glavi i posao se zavrsi sretno
ovog dignu u zrak i nacional prestane pisat o mitu i korupciji
i tako u krug o tome da nasiljem nista ne rjesava, o rjesava, jer policija ni prstom ne makne
ah onda bi samo trebao zahvalit bogu što ja nisam žrtva
na kraju ce ovi izbrisat taj acc a ovi kreirat novi...
i tako u krug
nasiljem se nista ne rjesava?
cudno... radenovic dobije po glavi i posao se zavrsi sretno
ovog dignu u zrak i nacional prestane pisat o mitu i korupciji
i tako u krug o tome da nasiljem nista ne rjesava, o rjesava, jer policija ni prstom ne makne
eh ljudi sad sam se sjetio onog modnog mačka njega još preko facebooka zajeb... pa ako on nije uspio nešto sredit da se tog provokatora nađe onda je ovo zaboravljen slučaj
Vjerovatno će to na engleskom biti!
Vjerovatno će to na engleskom biti!