Facebook bulling

poruka: 22
|
čitano: 4.935
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Facebook bulling

E ovako i imam prijatelja, dva koja su bez znanja mog drugog prijatelja napravili njegov facebook naravno za ismijavanje ...pa se pitam ...nije mi uredu da sjedim prekriženih ruku i pustim da ga ismijavaju...pa sam vidio na netu kako se internet sve više koristi kao izvor umalovažavanja i provociranja po popularnom nazivu cybernetbulling ...pomažite kako god znate btw dali je to kažnjivo djelo ...unaprijed hvala!!!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Facebook bulling
sk8 4 life kaže...

E ovako i imam prijatelja, dva koja su bez znanja mog drugog prijatelja napravili njegov facebook naravno za ismijavanje ...pa se pitam ...nije mi uredu da sjedim prekriženih ruku i pustim da ga ismijavaju...pa sam vidio na netu kako se internet sve više koristi kao izvor umalovažavanja i provociranja po popularnom nazivu cybernetbulling ...pomažite kako god znate btw dali je to kažnjivo djelo ...unaprijed hvala!!!

eh, tome se nikad neće stati na kraj, kažnjivo nije jer je facebook jedna od najglupljih stvari na planeti, nemas nikakvo pravo na pravo Smijeh... jedino da nekako skužite ko to radi, raspitajte se sve se sazna
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
sk8 4 life kaže...

eh, tome se nikad neće stati na kraj, kažnjivo nije jer je facebook jedna od najglupljih stvari na planeti, nemas nikakvo pravo na pravo Smijeh... jedino da nekako skužite ko to radi, raspitajte se sve se sazna
 dali bi se moglo prijavit taj bulling facebookovim "moderatorima" valjda ih i oni imaju
17 godina
sk8 4 life kaže...
leo_819 kaže...
sk8 4 life kaže...

dali bi se moglo prijavit taj bulling facebookovim "moderatorima" valjda ih i oni imaju
 pa to se može, ali iz osobnog iskustva znam da oni rijetko kada reagiraju...ipak probaj
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 21:21 (leo_819).
17 godina
Facebook bulling

taj account vjerojatno ima neke slike gore, samo prijavite jednu od tih slika, i ubrzo bi trebali izbrisati account, a taj ko je napravil account nezna ko ga je prijavil, i account mu se bude samo zbrisal, mislim da to tak ide, buduci da si necu facebook sloziti

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
sk8 4 life kaže...
UBIZEC cORPORATION kaže...
znam ja kaj pomaze ZAKON I RED nades te likove uzmes jednu palicu (preporučujem bejzbol) navuces skijasku kapu uzmes jos jednog kolegu ili 2 za support oni nek budu naoruzani bakserom sacekas lika pred haustorom i anbijete ag da se jedva moze dignut uzmes flomič i an čelo mu anpiseš www.facebook.com

Mozda dobim zuti al nije me briga protiv takvih "pickica" se jedno mozes tak borit
 PROBLEM -to su mi prijatelji iz razreda uradili prijatelju također iz razreda
 a joj, pa ako znaš ko je to napravio jednostavno popričaš s njima, ako neide prijavi ih

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook bulling

ok probat ću to napravit ...šteta što nema nećina da se rješi taj internetski bulling

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
sk8 4 life kaže...
znam ja kaj pomaze ZAKON I RED nades te likove uzmes jednu palicu (preporučujem bejzbol) navuces skijasku kapu uzmes jos jednog kolegu ili 2 za support oni nek budu naoruzani bakserom sacekas lika pred haustorom i anbijete ag da se jedva moze dignut uzmes flomič i an čelo mu anpisešwww.facebook.com

Mozda dobim zuti al nije me briga protiv takvih "pickica" se jedno mozes tak borit
 a joj, pa ako znaš ko je to napravio jednostavno popričaš s njima, ako neide prijavi ih
 ma probao sam popricat ali kad je "deb*l" onda mu ne moreš dokazat
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 12:01 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan

i kolcem i lancem i bokserom u glavu, udari razvali!!!
to se jeidno tak riješava..
ja treniram Muay Thai pa mi netreba to ;)
Pure skill.

Intel E5200 2.5 @3.0 stock vcore & cooler PowerColor HD4830 670/995 stock cooler GA-Ep43-Ds3L 4gb SuperTalent 800MHz Pioneer 216-DBK Hitachi 320 GB 16 mb MX518 Razer Goliathus Corsair VX450W
17 godina
neaktivan
Facebook bulling

ovdje mi se svida samo jedan savjet :X

necu reci koji jer ne zelim poticat nasilje :D

ali to ti je jednostavnije od svih moderatora svijeta, da ne tlacis moderatore bezveze :D

Na kraju, ako se stvar ponovi, pedakoske mjere ce bit opet in, pa tko ce duze...

ja jos nijednog nisam upoznao da je tako uporan

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Facebook bulling

Odeš mu kući, ubaciš nekog keyloggera, ima ih puno po internetu i on mu pokupi šifru acca na facebooku kad dođeš drugi put kod njega kopiraš sve podatke iz keyloggera staviš na stick, odneseš kući, nađeš password acounta uđeš i obrišeš ga i tako više neće bit toga svega. Gotovo.

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DAXINHO146 kaže...

i kolcem i lancem i bokserom u glavu, udari razvali!!!
to se jeidno tak riješava..
ja treniram Muay Thai pa mi netreba to ;)
Pure skill.

nasiljem se ništa nikada nije riješilo... pa ni tim muaj taj ili sta vec Smijeh
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
znam ja kaj pomaze ZAKON I RED nades te likove uzmes jednu palicu (preporučujem bejzbol) navuces skijasku kapu uzmes jos jednog kolegu ili 2 za support oni nek budu naoruzani bakserom sacekas lika pred haustorom i anbijete ag da se jedva moze dignut uzmes flomič i an čelo mu anpiseš www.facebook.com

I to su neki prijatelji...Mozes pisati na ovu adresu  abuse@facebook.com  i oni ce ti odgovoriti u roku od 72 sata. barem tako pise. Tvoj prijatelj je srecan sto te ima za druga...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...
sk8 4 life kaže...

I to su neki prijatelji...Mozes pisati na ovu adresu  abuse@facebook.com  i oni ce ti odgovoriti u roku od 72 sata. barem tako pise. Tvoj prijatelj je srecan sto te ima za druga...
 k probat cu to ...btw ovo za frenda hvalaIzlanuo se
16 godina
neaktivan
Facebook bulling

Ma nema na cemuOsmijeh...javi sta je bilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook bulling

ej da te pitam treba li pisat na engleski ili mogu na hrvatski

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook bulling

na kraju ce ovi izbrisat taj acc a ovi kreirat novi...

i tako u krug

nasiljem se nista ne rjesava?

cudno... radenovic dobije po glavi i posao se zavrsi sretno

ovog dignu u zrak i nacional prestane pisat o mitu i korupciji

i tako u krug o tome da nasiljem nista ne rjesava, o rjesava, jer policija ni prstom ne makne

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook bulling

ah onda bi samo trebao zahvalit bogu što ja nisam žrtva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hacker-ri kaže...

na kraju ce ovi izbrisat taj acc a ovi kreirat novi...

i tako u krug

nasiljem se nista ne rjesava?

cudno... radenovic dobije po glavi i posao se zavrsi sretno

ovog dignu u zrak i nacional prestane pisat o mitu i korupciji

i tako u krug o tome da nasiljem nista ne rjesava, o rjesava, jer policija ni prstom ne makne

uspoređuješ dizanje nečega u zrak sa batinama... i jos k tome slučaj koji je završio kobno
16 godina
neaktivan
Facebook bulling

eh ljudi sad sam se sjetio onog modnog mačka njega još preko facebooka zajeb... pa ako on nije uspio nešto sredit da se tog provokatora nađe onda je ovo zaboravljen slučaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook bulling

Vjerovatno će to na engleskom biti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Vjerovatno će to na engleskom biti!

ma posla sam na hrvatski neka prevode !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice