- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeli ima neki opceniti bon makar 5%?
Dobio sam seccond chance offer od hrvartskog sellera i offer je trajao 2 dana od jucer popdne. I danas ujutro vise nema offera.
Dobio sam seccond chance offer od hrvartskog sellera i offer je trajao 2 dana od jucer popdne. I danas ujutro vise nema offera.
Puno hvala na obavijesti.
Može li mi netko preporučiti stranicu za praćenje paketa? (koja je kvaliteta, odnosno što preciznija)
www1.17track.net/en
Prije 2-3 godine sam ss registrirala na ebay.com medutim lozinku ne znam, kad trazim da mi ponovno posalju lozinku nista na email ne dobivam, kad se idem ponovno registrirat tim email, javlja mi da dovrsim registraciju, medutim kako? Ukratko tlak mi je na milijardu jer kad ih hocu kontaktirat naravno trazi da se prijavis.... help
Možda ti je mejl otišao u spam folder. Ili ti je pun pretinac, tko će ga znati.
ma nema nigdje nista i email mi je vecinom prazan jer sam osoba koja cim nesto procita, obrise...
Zanima me koji je postupak kada paket ne dospije u zadnom roku, (doduše kontaktirao sam prodavača ali on ne odgovora). Dali da još čekam nekoliko dana ili , zanima me koja je procedura te koja su vaša iskustva?
Hvala
Zanima me koji je postupak kada paket ne dospije u zadnom roku, (doduše kontaktirao sam prodavača ali on ne odgovora). Dali da još čekam nekoliko dana ili , zanima me koja je procedura te koja su vaša iskustva?
Hvala
Sve vec 100 puta napisano. Imas rok od 30 dana od dana predvidjenog za isporuku ili od dana placanja ako nije stavljen drugi rok za isporuku za prijavu ebay (open case) Prodavac ima rok od 7 dana da podastre dokaze da je roba isporucena. Ako nema dokaza poslije tog roka ebay uskace a tvoj zahtjev i presudjuje u tvoju korist i dobijes povrat nvca koji je poslije par dana da tvom racunu...
Hvala
Sa većinom trgovaca se dogovorim bez uplitanja ebaya da mi vrati novac uz obećanje da ću ga kontaktirati i platiti kad i ako dođe i sa većinom se dogovorim bez problema.
ma nema nigdje nista i email mi je vecinom prazan jer sam osoba koja cim nesto procita, obrise...
Onda si neki drugi mail koristila za ibej.
Hvala
Sve vec 100 puta napisano. Imas rok od 30 dana od dana predvidjenog za isporuku ili od dana placanja ako nije stavljen drugi rok za isporuku za prijavu ebay (open case) Prodavac ima rok od 7 dana da podastre dokaze da je roba isporucena. Ako nema dokaza poslije tog roka ebay uskace a tvoj zahtjev i presudjuje u tvoju korist i dobijes povrat nvca koji je poslije par dana da tvom racunu...
Hvala, još ću pričekati, te se nadati kako će se javiti, ukoliko se ne javi, otvoriti ću open case.
Hvala
Sa većinom trgovaca se dogovorim bez uplitanja ebaya da mi vrati novac uz obećanje da ću ga kontaktirati i platiti kad i ako dođe i sa većinom se dogovorim bez problema.
I ja sam se do sada s svima dogovarao te sve je bilo u redu, ali evo ovo je prvi puta da me zadesio ovakav slučaj.
No sve jedno, Hvala
Kolike kazne su za narucivanje fake iphona? (ako se ispostavi da je fake)
Eo vec 16 dana je na carini i nemice se...Sutra ih zovem pa cu vam javiti sta su rekli.Cursed tebe ce to 100% zanimat.
Hvala
Hvala, još ću pričekati, te se nadati kako će se javiti, ukoliko se ne javi, otvoriti ću open case.
Hvala
I ja sam se do sada s svima dogovarao te sve je bilo u redu, ali evo ovo je prvi puta da me zadesio ovakav slučaj.
No sve jedno, Hvala
A koliko je dana prošlo otkada si mu se javio a da ne odgovara?
Nekada zna proći po 5-6 dana dok skuže da im je neko piso...
Uglavnom ako se ne javi otvaraš case na ebayu i dalje nek se on pravda i dokazuje.
Pozdrav!
molim vas ako netko ima nove informacije o novim dodacima na ocarinjenu robu kupljenu preko ebay-a,nek pošalje link ili piše u komentare.
(nemogu nač ništa o tome na netu).
Kupil sam robu na ebay-u,iznosa 189 kuna.na tu robu su mi obračunali PDV od 44 kune.Što je i ok,na to sam računao.
Međutim,kad mi je poštar donijo pošiljku,tražio je otkupninu 100 kuna! wtf?!
Isti dan sam otišao na poštu da ih pitam,što sam ja to platil 56 kuna??da skratim priču,u pošti nisu znali točno o čemu je riječ (wtf?)
Rekli su mi da je to kao još neki trošak carine...
Pošto imam neko poznanstvo u pošti,nazvao sam toga da mi kaže nešto o tome.Dobil sam informaciju da,kao od 5 mjeseca ove godine idu dodatni troškovi na svu ocarinjenu robu.
Ako netko zna više o tome,molim komentirajte.
Hvala.
Pozdrav!
molim vas ako netko ima nove informacije o novim dodacima na ocarinjenu robu kupljenu preko ebay-a,nek pošalje link ili piše u komentare.
(nemogu nač ništa o tome na netu).
Kupil sam robu na ebay-u,iznosa 189 kuna.na tu robu su mi obračunali PDV od 44 kune.Što je i ok,na to sam računao.
Međutim,kad mi je poštar donijo pošiljku,tražio je otkupninu 100 kuna! wtf?!
Isti dan sam otišao na poštu da ih pitam,što sam ja to platil 56 kuna??da skratim priču,u pošti nisu znali točno o čemu je riječ (wtf?)
Rekli su mi da je to kao još neki trošak carine...
Pošto imam neko poznanstvo u pošti,nazvao sam toga da mi kaže nešto o tome.Dobil sam informaciju da,kao od 5 mjeseca ove godine idu dodatni troškovi na svu ocarinjenu robu.
Ako netko zna više o tome,molim komentirajte.
Hvala.
Sve je po PS-u, donedavno je trošak postupka bio 30-ak kuna, sad je tih 60-ak.
Mislim da je netko negdje napisao da po novome uračunavaju ležarinu i skeniranje rengenom ili tako nešto.
http://www.ebay.com/itm/GENUINE-Sony-MDR-ZX330BT-On-Ear-Bluetooth-Stereo-Headphone-with-NFC-Black-UK-/331728918275?hash=item4d3c959703:g:lAkAAOSw8-tWXgKy
Što mislite o ovome?
Jel to uistinu original i jel sigurno to kupit? (mislim zbog carine itd)
Prilično je sigurno da je original. Ne znam doduše zašto bi kupovao refurbished slušalice iz VB, kad kod nas možeš kupiti nove za istu cijenu, s garancijom.
http://www.bug.hr/cijene/sony-slusalice-bezicne-mdr-zx330bt-crna-bluetoot/2265336.aspx
Prilično je sigurno da je original. Ne znam doduše zašto bi kupovao refurbished slušalice iz VB, kad kod nas možeš kupiti nove za istu cijenu, s garancijom.
http://www.bug.hr/cijene/sony-slusalice-bezicne-mdr-zx330bt-crna-bluetoot/2265336.aspx
pa ti si genije stari moj.. hvala ti masu
Poz, sta bi trebao napisati pod "state" u shipping adresi za ebay? Sada mi pise Croatia, nije bilo problema s dostavom.
Pa ne diraj onda...
Pa ne diraj onda...
;P, to sam isto i ja mislio, ali me zanima onako
Btw imam jos jedan acc (prvi) koji su mi zblokirali jer nisma platil fee (za presmet koji nije prodan), pa sam napravil trenutni i nije bilo prpblema..
Mislim da nebi trebalo bit problema al pitam jel ima kp iskustva