ljudi treba mi hitna pomoc, znaci prodao sam nesto na ebayu, i kad mi lik zeli platit ovori mu da nemoze jer nemam neki seller fees, dali to ima kakve veze da moram "Link and confirm my debit or credit card" preko paypala ? jer nisam confirmo karticu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tko bi ovdje prihvatio refund od 56% vrijednosti jeftinog tunera za koji Kinez tvrdi da je, naravno, provjeren prije slanja
Ma nema šanse. Otvori Case i objasni Ebayu šta je pa će šupak morat vratit 100%.
Ako ga budeš morao slati nazad u Kinu za full refund onda bolje prihvati tu polovicnu ponudu, jer slanje nazad nije bas jeftino i isplativo
Pozdrav ljudi
Kupio sam FIFA-u 14 preko ebay i kada sam ukucao online kodove pise mi da nisu valjani ili su iskoristeni...
Kontaktirao sam ea.suport i oni su rekli da ih uopce nemaju u bazi.
Onda sam otisao ikontaktirao sellera preko kojeg sam kupio igircu i onda sam dobio ovu poruku od ebay (slika) :
Sad sto je meni raditi?cekati 48 sati da mi seller odgovori ili ?
Sad sto je meni raditi?cekati 48 sati da mi seller odgovori ili ?
Čekati nekoliko dana (do 17.6.) da ti prodavač odgovori. Ako ti ne odgovori ili se niste dogovorili, onda "eskaliraš case", a eBay će onda u roku od 48 sati odlučiti hoće li prihvatiti tvoju prijavu ili ne. Ukoliko ne eskaliraš case do 11.7., eBay će sam zatvoriti taj case, jer će tada smatrati da ste ili riješili stvar ili da ti to nije ni bitno.
Glede mog problema sa igricom seller mi je odgovrio :
Dear costumer ,thank you for your email,would you mind take a photo and send us a photo for DLC?
Sto bi ovo trbalo znaciti?
Valjda želi screenshot ekrana gdje se vidi da ti nije prihvatilo kod.
Kad vama item ne dođe i dignete case da li tražite da vam se vraća novac ili da se ponovno pošalje? Ja bi volia da mi se ponovno pošalje ali da li sam na taj način nekako zaštičen ukoliko opet dođe do kakvih problema? Mogu li selleru dati do znanja da mi napravi refund pa ću opet naručit od njega tako da opet nekako mogu dignit case?
Narucujem odjecu iz trgovine u americi u vrijednosti 600 kn
Da ne trazim sve posvuda,daj recite sto mogu ocekivati od davanja dakle PDV, carina i to?
Kad vama item ne dođe i dignete case da li tražite da vam se vraća novac ili da se ponovno pošalje? Ja bi volia da mi se ponovno pošalje ali da li sam na taj način nekako zaštičen ukoliko opet dođe do kakvih problema?
Zaštićen si tako dugo dok ti traje rok za otvaranje casea (koji se ne produljuje s tim ponovnim slanjem). Dakle, ako je riječ o proizvodu iz Europe, možeš tražiti da ti ponovno pošalje, ali ako je riječ o paketu iz Kine ili SAD-a ponovno slanje nema smisla, jer ti ponovno poslan paket neće doći na vrijeme i onda bi ispala glupa situacija - tebi bi isticao rok pa bi onda ipak možda tražio povrat love, a prodavač je u tvom smjeru poslao dva paketa pa onda ne znam koji bi mu motiv bio da ti vraća lovu nakon toga. Drugim riječima, da mu odobriš ponovno slanje, samo bi sebi potencijalno uzrokovao probleme.
Narucujem odjecu iz trgovine u americi u vrijednosti 600 kn
Da ne trazim sve posvuda,daj recite sto mogu ocekivati od davanja dakle PDV, carina i to?
Ne trebaš tražiti sve posvuda, nego samo pročitati prvu poruku u ovoj temi: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx
Kupio sam FIFA-u 14 i poslao sam dolaze u kojima se vidi da kod za ultimate team neradi...
E sad mi seller nudi djelomicni povrat novca i da zadrzim igricu ili da vratim igru nazad u Kinu...
Koliko bi kostala postarina i svi troskovi... igru sam platio 50 $
Danas mi je dosla obavijest da je netko slozio account sa mojim gmailom... neki us1231_nctsg.
Kako je on tocno doso do mog emaila nije mi jasno, ali ocito da ga nitko nije trazio autorizaciju na ebayu. Takoder sam odmah promijenio sifru i to sve.
Kupio sam FIFA-u 14 i poslao sam dolaze u kojima se vidi da kod za ultimate team neradi...
E sad mi seller nudi djelomicni povrat novca i da zadrzim igricu ili da vratim igru nazad u Kinu...
Ma stisni ga sa negative feedbackom i prijeti paypal disputeom.
Kakvo vraćanje
ovakvu su mi poruku poslali :
Thank you for your email, we are apology heard that from you, it may the dlc is expired, we are willing partial refund your payment, and you can keep the game, or do you want return the game for full refund? Regards FIona Store"
Ako je netko vjest sa engleskim nek napise ''prijetecu porku'' pa da im posaljem...
Kakvo djelomično vraćanje love? Neka ti vrati cijeli iznos ili ćeš mu dati negativni feedback, nema tu treće opcije.
Mislim, šta ti imaš od toga da zadržiš igru koju ne možeš igrati? Pa nećeš uokviriti taj dvd Reci da ćeš ih prijaviti ebay-u jer su ti prodali neispravni dvd i neka ti vrate puni iznos.
igrica radi bez problema,ali neradi code za ultimate team...Znaci kao oni paketi gdje su igraci ili tako nesto...Vec 5 daan igram SP i jedan malo drugaciji MP i on radi bez problema...
igrica radi bez problema,ali neradi code za ultimate team...Znaci kao oni paketi gdje su igraci ili tako nesto...Vec 5 daan igram SP i jedan malo drugaciji MP i on radi bez problema...
To bi onda moglo značiti i da je igra krekana ("krivotvorena"), zar ne? Dobro provjeri kako izgleda pakiranje i DVD, odnosno usporedi ga sa slikama originalne igre.
provjerio sam i vidim da su ova uputstva drugacija ako to ista znaci
Kada bi napravio paypal dispute sto bi dobio?
Znaci sve novce koje sam platio i morao bi vratiti igru po svojem trosku u Kinu?
dobrojutro :)
naaaapokon mi je dosao item iz kine, to su jedne cizme sto sam si bila narucila jos u 5 mjesecu :) e ovako-postar mi je ostavio zuti papiric u sanducicu, ali ono sto me buni je da je zaokruzio preporucena posiljka. nije niti napisao na koji šalter da cekam, e sad ne znam, posto su cizme u pitanju, da cekam tamo di se cekaju paketi ili di se ide kad dobijes preporuceno, booh? i kako moze biti preporuceno kad je iz kine?
Nemaš se šta brinuti, preporučena ili obična isto ti je. Odi na poštu i na šalteru samo podigni pošiljku.
edit:
ideš na šalter za primanje/predaju pošiljki, nikakav posebni ako te to buni.
Čudni neki šalteri kod tebe
Meni kada je došla isto preporučena pošiljka sa ibeja (iako isto ne znam zašto tako šalju) sam otišao na običan šalter za primanje pošiljki i to je to, ništa posebno nisam morao napraviti.
Osim toga, ako ti nije jasno na kojem šalteru trebaš čekati, tj ako je bitno (iako sumnjam), preguraj se preko reda i samo pitaj tamo tetu je li to dobar red i to je to, ne vidim neki problem.
you're puuting it in, in the wrong place. Go on the PS3 start up screen, under Playstation Network go on Account Mangement > Redeem codes
I ja ne znam od kad to postoji KOD za ultimate team. Ultimate team je dio FIFE 14 i nema nikakvog koda. Moras imati origin account i aktiviranu FIFU, ostalo samo palis i igras.
Jel mi moze neko objasnit jel postarina besplatna ili placam kad ima dvije jedna je bespla a druga je npr $1.99
eo slika http://www.zaslike.com/viewer.php?file=x07at6no499czmdw81e.png
Jel mi moze neko objasnit jel postarina besplatna ili placam kad ima dvije jedna je bespla a druga je npr $1.99
eo slika http://www.zaslike.com/viewer.php?file=x07at6no499czmdw81e.png
prilikom plačanja budeš imal opciju za izabrati koju želiš.znači odabereš free shiping i to je to...
Zna mozda negdje di mogu kupiti za malo para.Privjesak od The Witcher igre?Gledao na E Bay i ispod 20 dolara se ne nadje.A to mi je malo pre skupo za privjesak.
misio sam na one pakete gdje su igraci .... probao sam to davno i ponov danas i opet nece
misio sam na one pakete gdje su igraci .... probao sam to davno i ponov danas i opet nece
Mislim da ti kodovi za free pakete odavno ne rade. Dobijes samo onih 5 za start i to je to.