eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.401.171
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: eBay - pitanja i odgovori
emerik kaže...

Od kud nabavljaju naočale ovi koji s Njuškala prodaju Ray Ban naočale za 200 kn?

ioffer.com bi mogla biti jedna od stranica.

13 godina
odjavljen
eBay - pitanja i odgovori

Kak je fora s ovim ''originalnim'' ice watchevima na granici i to? jel imao ko kakvih problema?

0 0 hvala 0
13 godina
Zin8 kaže...

Kak je fora s ovim ''originalnim'' ice watchevima na granici i to? jel imao ko kakvih problema?

Prolazi to carinu bez problema. Ja sam ih naručio doslovno hrpu, nijedan poziv od carine nisam dobio, a jedanput ih je čak 7 bilo u paketu.

13 godina
odjavljen

dobro ja cu uzeti 1 il 2.I koji god pogledam svi se nalaze u kini.koliko se obično čeka od tamo da dođe?

0 0 hvala 0
13 godina
Zin8 kaže...

dobro ja cu uzeti 1 il 2.I koji god pogledam svi se nalaze u kini.koliko se obično čeka od tamo da dođe?

Nekad 10, nekad 30,40 dana, prosječno 20ak. Nekad se zna dogoditi da ne stignu pa nakon moraš tražiti povrat. Koje ćeš naručiti?

15 godina
neaktivan

kupio bi neke rifle/farmerke i sad piše da je veličina 32/32, šta bi to trebalo značit, ovo prvo bi trebalo bit waist kao struk, a drugi broj je dužina valjda, sad kolko je to u cm

zovi me na fiksni

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cola777 kaže...

kupio bi neke rifle/farmerke i sad piše da je veličina 32/32, šta bi to trebalo značit, ovo prvo bi trebalo bit waist kao struk, a drugi broj je dužina valjda, sad kolko je to u cm

Koji ebay? Američki?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
cola777 kaže...

Koji ebay? Američki?

britanski co.uk

edit google riješio probleme

zovi me na fiksni
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 13:39 (cola777).
17 godina

Ljudi imam problem doso mi item al nzn od koga je tj neko mi je poslo kirivi item al nzn ko jer od nikog nisam taj item narucio a imam vise posiljki koje cekam tak da nije bas da je to jedina i da znam cije je.

You got to lose to know how to win
15 godina

Možda je neki prodavač od kojeg si naručio poslao krivi item. Možda da pogledaš prodaje li neki prodavač od kojeg si naručio to što si ti dobio pa da ga kontaktiraš.

17 godina
R4zOR229 kaže...

Ljudi imam problem doso mi item al nzn od koga je tj neko mi je poslo kirivi item al nzn ko jer od nikog nisam taj item narucio a imam vise posiljki koje cekam tak da nije bas da je to jedina i da znam cije je.

Ja mislim da bi ti trebali biti podaci pošiljatelja (ili ebay nadimak) na paketu (u slučaju da se paket mora vratiti nazad, da znaju kamo poslat). Recimo, na zadnjem paketu koji sam dobio pišu podaci, na kineskom {#}, ali pišu :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 16:45 (denix).
16 godina
neaktivan
cola777 kaže...

britanski co.uk

edit google riješio probleme

Ma nikakav problem, nego sam pitao zato što je drugačije u nekim zemljama tipa SAD. Nisi trebao stisnuti hvala, ali eto, hvala tebi {#}

14 godina
neaktivan

Jel so ovome nekome kad dogodilo, kad kupujem nešto na ebayu ovo mi izbaci:

Seller not accepting your bid
Unfortunately, the seller cannot accept your bid on this item. This can happen for a couple of reasons. For example, the seller may be limiting how many items you can buy from him or her in a specific time period. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daj link to itema. Jesi li možda više puta bidao u kratkom roku?
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Daj link to itema. Jesi li možda više puta bidao u kratkom roku?

Nisam, inače koji god da nađem ovaj predmet to mi piše.
http://www.ebay.com/itm/320904223413?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 17:25 (Liverpool1892).
14 godina
neaktivan

Ljudi, moze malo pojasnjenje, zasto je paket zadrzan?nesmijem to uvesti!?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
brane47 kaže...

Ljudi, moze malo pojasnjenje, zasto je paket zadrzan?nesmijem to uvesti!?

Što si to naručio? Piše "Certificate of origin inappropriate" - što će reći da proizvod nije proizveden tamo gdje je trebao biti proizveden. Vjerojatno sumnjaju na krivotvorenu robu. Što si to naručio?

17 godina
moderator

Mislim da se do sad iskristaliziralo da za svaku drugu poruku moramo tražiti od forumaša da navedu artikl koji su naručili.

NEKA VAM TO BUDE PRAVILO, A NE IZNIMKA - IMATE NEKO PITANJE O KONKRETNOM ARTIKLU? DAJTE LINK NA ARTIKL! A ne da vas stalno moramo ispitivati koji artikl je u pitanju.

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ok, sorry, ali dok sam kopao sad po netu shvatio sam o ecmu je rijec..dakle, narucio sam neke torbice sa ioffera, ja sam smo posrednik, jer jedini imam paypal..

Sestrinom decku.. Evo link 

Ajme, stvarno koje gluposti..nisam znao da ti zaplijene robu i tuze ako narucis fake.. :/Budala..

Jel netko imao takva iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Ok, sorry, ali dok sam kopao sad po netu shvatio sam o ecmu je rijec..dakle, narucio sam neke torbice sa ioffera, ja sam smo posrednik, jer jedini imam paypal..

Sestrinom decku.. Evo link 

Ajme, stvarno koje gluposti..nisam znao da ti zaplijene robu i tuze ako narucis fake.. :/Budala..

Jel netko imao takva iskustva?

Zašto jednostavno ne naručuješ preko ebaya? Mislim tema je čak samo za ebay {#}

14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Zašto jednostavno ne naručuješ preko ebaya? Mislim tema je čak samo za ebay {#}

Ups, zeznio temu..slucajno sam tu stavio, jer sam newdavno i sa ebaya narucio, al dobro kad je vec tu..item je sa ioffera..

S ebayom nemam problema..ma nije za mene..dobio taj link, ajde da ucinim uslugu, covjek nema paypal..

16 godina
neaktivan

Imam pitanje, jedan moj kolega je naručio DVD bluray za laptop i zanima dali se može poništi naružbe sa Ebaya?

Nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nello kaže...

Imam pitanje, jedan moj kolega je naručio DVD bluray za laptop i zanima dali se može poništi naružbe sa Ebaya?

Ako je platio i poslao predmet ne može se!
Neka kontaktira sellera i neka ga zamoli. (ako nije već poslao ili platio) 

16 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
Nello kaže...

Kolega je baš danas naručio...

Nenad
14 godina
neaktivan
Nello kaže...
Liverpool1892 kaže...
Nello kaže...

Kolega je baš danas naručio...

Neka kontaktira sellera ali u pravilu ne bi trebao poništiti narudžbu.

13 godina

Ovako zanima me je li ja placam samo postarinu ili i ovo crveno sto sam uokvirio, i sto je to uopce? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni se čini da ti je to poštarina koju bi platio za svaki idući item koji naručiš.Tako sam ja skužio tu  stavku.

Reality is wrong. Dreams are for real.

3 0 hvala 1
13 godina
sLim95 kaže...

Ovako zanima me je li ja placam samo postarinu ili i ovo crveno sto sam uokvirio, i sto je to uopce? 

Placas 4.95$, a ono bi ti se nadodalo ako bi uzeo jos jedan taj item.

13 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje...naime naručila sam sat preko ebaya 24.5. i još mi nije stigao. Kontaktirala sam sellera i bio je jako ljubazan, ispričavao mi se i vratio novce. Mene zanima šta mislite da li ima ikakve šanse da mi taj sat ikada stigne? Vidjela sam da pošiljke iz Hong Konga kasne ali da li je moguće da baš ovoliko.... To je trebao biti poklon a ne mogu nigdje na ebayu naći isti takav da je od drugog sellera pa mi je zato jako bitno. Naravno ako ga ikada dobijem selleru ću vratiti novce.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MaliMedo14 kaže...

Imam jedno pitanje...naime naručila sam sat preko ebaya 24.5. i još mi nije stigao. Kontaktirala sam sellera i bio je jako ljubazan, ispričavao mi se i vratio novce. Mene zanima šta mislite da li ima ikakve šanse da mi taj sat ikada stigne? Vidjela sam da pošiljke iz Hong Konga kasne ali da li je moguće da baš ovoliko.... To je trebao biti poklon a ne mogu nigdje na ebayu naći isti takav da je od drugog sellera pa mi je zato jako bitno. Naravno ako ga ikada dobijem selleru ću vratiti novce.

Meni su iz hong konga stvari dolazile kroz nekih 24 dana, znaci 3 i pol tjedna.
Ako ovako puno kasni, osobno sumljam da će ikad i doć...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice