eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.402.307
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
eBay - pitanja i odgovori

Dečkovi, jel netko naručivao maske za HTC Sensation, a da su povoljne?

Wanna?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ma nece ti nista skinit, posalji selleru da ste pogrijesili, i da ponisti tvoju ponudu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav!!

Naručio bi ove mašinice za gitaru:
http://www.ebay.com/itm/Wilkinson-Locking-Guitar-Tuners-Tuning-Keys-Pegs-Machine-Heads-3L3R-Chrome-/221006173981?pt=Guitar_Accessories&hash=item3374fe971d#ht_3794wt_952 

Cijena artikla+shipping je sve skupa 27,69 $, znači oko 155kn. Hoću li morati platiti carinu,špediciju,pdv i ostalo? :)  
Hvala unaprijed :) 

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: eBay - pitanja i odgovori
one_love7 kaže...

Pozdrav!!

Naručio bi ove mašinice za gitaru:
http://www.ebay.com/itm/Wilkinson-Locking-Guitar-Tuners-Tuning-Keys-Pegs-Machine-Heads-3L3R-Chrome-/221006173981?pt=Guitar_Accessories&hash=item3374fe971d#ht_3794wt_952 

Cijena artikla+shipping je sve skupa 27,69 $, znači oko 155kn. Hoću li morati platiti carinu,špediciju,pdv i ostalo? :) 

Ne bi trebao ništa dodatno platiti.

13 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru, nadam se da me neće za ovo oderat :)))

17 godina

al to ti je aukcija pitanje dal ces dobit za tolko

You got to lose to know how to win
17 godina

Nemogu nikako naći na  ebay.com Mach Extreme memory stickove..šta trebam upisati da dođem do njih?? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hacker002 kaže...

Nemogu nikako naći na  ebay.com Mach Extreme memory stickove..šta trebam upisati da dođem do njih?? Hvala

I ja ih tražio neki dan, izgleda da ih nema, pokušao sam sve kombinacije, pa i pod oznake, ali jednostavno nema

17 godina

Ma mora ih bit jbmu -.- Napiso sam im ja na FB stranicu poslat ću im i mail sad, nije mi jasno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne znam da li je u ovoje temi već napisamo ali da li se i vama desi kada idete na aukciju i ponudite iznos i iste sekunde netko drugi ponudi više? Pratio sam oglas i vidim da 15-20 min ne bude nikakvih ponuda i tek kada ja ponudim odmah netko istog trena ima već ponuđen veći iznos... nekako mi je to čudno...

BMW Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Scorp21 kaže...

Ne znam da li je u ovoje temi već napisamo ali da li se i vama desi kada idete na aukciju i ponudite iznos i iste sekunde netko drugi ponudi više? Pratio sam oglas i vidim da 15-20 min ne bude nikakvih ponuda i tek kada ja ponudim odmah netko istog trena ima već ponuđen veći iznos... nekako mi je to čudno...

Ak je na nečem minimalna ponuda 1$, trenutna cijena je 10$ a ti ponudiš 15$, digne se cijena prvo na 11, pa onda ako netko stavi 12 tebi se automatski diže na 13 i tako sve do 15 jer si ti tolko napisao. E tak je i nekom drugom :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 11:39 (Hacker002).
16 godina

Hvala na odgovoru! Nije mi to bilo ni na kraju pameti. Barem sam sada nešto naučio za sljedeće aukcije... {#}

BMW Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam iz Hrvatske a naručio bih s Ebaya i Dealextrema neke stvari jednoj osobi u Francusku..dal mogu stavit da se šalje na tu francusku adresu il baš moram na svoju adresu poslat? i dal bi bilo kakvih problema kod toga? 

Music and nothing else metters

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

možeš bez problema, samo prilikom plačanja u "notu" naznači selleru da očeš baš na tu adresu, da ne bi mislio da je ukraden paypal id.

vjerojatno možeš bez problema i na dealextrimu.

za ebay, kad plačaš promijeniš adresu dostave.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
14 godina
neaktivan

uzeo bi ovaj mobitel: http://www.ebay.com/itm/Unlocked-Fashion-Dual-Sim-TV-Mobile-Cell-Phone-E71-with-Russian-keyboard-RE71BL-/320866859016?pt=Cell_Phones&hash=item4ab527b808

zanima me dal bi platio carinu na njega? (ne košta više od 160 kuna) i dal bi bilo problema s HAKOMOM?

Music and nothing else metters

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ne, ni carinu ni PDV.

sk0ls kaže...

i dal bi bilo problema s HAKOMOM?

HAKOM je promijenio pravila - više ne treba dozvola za uvoz takvih uređaja, dakle ne bi trebao imati nikakvih problema. Vidi ovo.

16 godina
Namjeravam kupiti neki sat koji dodje oko 500 kuna.Trebam li platiti jos nesto osim PDV-a i carine(5%)?
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina

hej,jel zna netko kako radi bill me later? Vidim da to većina prodavača na e-bayu ima..zato pitam...pozz

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
emerik kaže...
Namjeravam kupiti neki sat koji dodje oko 500 kuna.Trebam li platiti jos nesto osim PDV-a i carine(5%)?

Morat ces ima dat jos nesto sitno zbog carinskog pregleda to ti je nekih 10-ak kuna.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
14 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

hej,jel zna netko kako radi bill me later? Vidim da to većina prodavača na e-bayu ima..zato pitam...pozz

Koliko znam da to ne vrijedi za nas u Hrvatskoj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 15:14 (Liverpool1892).
16 godina
H4X0R_Bug kaže...
emerik kaže...

Morat ces ima dat jos nesto sitno zbog carinskog pregleda to ti je nekih 10-ak kuna.

Hvala na odgovoru.Nešto je @mbaksa spominjao da se može loše proći ako je sat kopija.Kako ja to mogu znati.Ovaj sat. 

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
neaktivan

Taj sat nije kopija.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
14 godina
neaktivan

ej,ja se baš nekužim u taj ebay pa me zanima dali kad ovo kupim dobim pedalu a ne nešto drugo naprimjer kao pedalbord koji se nalazi na svim pedalama.a cijena je vrlo niska a još vidim da on ima puno drukčijih pedala pa kako će on znat baš onu koju ću ja.http://www.ebay.com/itm/Pro-Advice-on-your-Guitar-Pedal-Order-Boss-MXR-/390329428141?pt=Guitar_Accessories&hash=item5ae17268ad&fb_source=message#ht_2167wt_1139

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
pas101 kaže...

ej,ja se baš nekužim u taj ebay pa me zanima dali kad ovo kupim dobim pedalu a ne nešto drugo naprimjer kao pedalbord koji se nalazi na svim pedalama.a cijena je vrlo niska a još vidim da on ima puno drukčijih pedala pa kako će on znat baš onu koju ću ja.http://www.ebay.com/itm/Pro-Advice-on-your-Guitar-Pedal-Order-Boss-MXR-/390329428141?pt=Guitar_Accessories&hash=item5ae17268ad&fb_source=message#ht_2167wt_1139

Jel ti znaš engleski? 7 dolara platiš samo SAVJET koje pedale da kupiš.

Inače po slikama se vidi da tip nema pojma, a da velcro ne drži... Ajme meni.

Svi smo mi Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 18:59 (Jakovp).
15 godina

Susjeda me zamolila da joj neki sat naručim s eBay-a, točnije ovaj

http://www.ebay.com/itm/5PCS-lot-New-ICE-Style-White-Band-Silicone-Jelly-Date-Sport-Watch-13colors-/220993176356?pt=Wristwatches&hash=item3374384324&fb_source=message

U description piše:

Packing included: 5pcs watches (each piece with an opp bag)

Jel to znači da ima 5 satova u paketu il?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Susjeda me zamolila da joj neki sat naručim s eBay-a, točnije ovaj

http://www.ebay.com/itm/5PCS-lot-New-ICE-Style-White-Band-Silicone-Jelly-Date-Sport-Watch-13colors-/220993176356?pt=Wristwatches&hash=item3374384324&fb_source=message

U description piše:

Packing included: 5pcs watches (each piece with an opp bag)

Jel to znači da ima 5 satova u paketu il?

Da tako je.
I kad budeš plaćao, u poruku mu napiši koje boje satova želiš da ti pošalje. 

13 godina
neaktivan
nakon 10 dana natezanja sa sellerom oko refunda posto item nije dosao, napokon je pristao vratiti lovu!! ali jucer posto je bio 44.dan od narudjbe sam otvorio dispute, e sad mi je on poslo mail da zatvorim dispute i da ce mi vratiti lovu! posto ne znam kako se to zatvara moze neka pomoc, a i savijet jel da prvo pricekam novce pa onda zatvorim ili? posto mislim da sam negdje procitao da se dispute ne moze podici nakon 45 dana pa se bojim da nebih ja sad zatvorio pa da me on prevari :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stris kaže...
nakon 10 dana natezanja sa sellerom oko refunda posto item nije dosao, napokon je pristao vratiti lovu!! ali jucer posto je bio 44.dan od narudjbe sam otvorio dispute, e sad mi je on poslo mail da zatvorim dispute i da ce mi vratiti lovu! posto ne znam kako se to zatvara moze neka pomoc, a i savijet jel da prvo pricekam novce pa onda zatvorim ili? posto mislim da sam negdje procitao da se dispute ne moze podici nakon 45 dana pa se bojim da nebih ja sad zatvorio pa da me on prevari :)

Imaj otvoreni dispute da budes osiguran da ce ti vratiti novac ako ga zatvoris neces ga moci vise otvoriti.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
17 godina
stris kaže...

to ti se zatvara u resolution centru al nemoj ni slucajno zatvorit dok ne vrati novce jel se u protivnom mozes fino *ebat

You got to lose to know how to win
15 godina

Pozdrav.

Ovo planiram već duže vrijeme, pa nisam siguran jesam li vas već to pitao :D jer sam se dosta raspitivao. {#}

Mada sam listao malo i vidio da nisam.

Kupujem slušalice, dakle in ear, standardne za komp i mp3 player. Naišao sam na kopiju dr. dreovih sluški

Nigdje ne piše da su dr.dre beats a logo se na slikama nevidi.

http://www.ebay.com/itm/3-5mm-tour-In-Ear-Headphone-Earphone-Earbuds-PSP-MP3-MP4-flat-cable-/320852342981?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab44a38c5

'El me neće oplest ako to naručim, jer original košta masu više.

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice