eBay - pitanja i odgovori
- poruka: 14.402
- |
- čitano: 5.364.464
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da sam negdje pročitao da se na pc opremu(dijelove) ne plaća carina.
možda griješim,nisam siguran
daj covjece jesi ti lud 300kn postarina..pa jel ju pjeske nosi? grafa sa kutijom nema preko 1-1.5kg..poštarina 30$ max, iako je i to puno..
daj covjece jesi ti lud 300kn postarina..pa jel ju pjeske nosi? grafa sa kutijom nema preko 1-1.5kg..poštarina 30$ max, iako je i to puno..
Ne znam, ja sam platio poštarinu više od 500 kn jednom prilikom! Stiglo za 4 dana...
Ne znam, ja sam platio poštarinu više od 500 kn jednom prilikom! Stiglo za 4 dana...
hahaha ja stvarno nemogu vjerovat ovo..sta si ti narucivao da si preko 500kn dao za poštarinu? mašinu za ferrari?
sta se ti tolko cudis pa meni postarine za gitaru iz usa sta sam gledo budu oko 1200-1500kn i vise
Moze neka preporuka misa do 15-20$, vecinom za igre ce bit koristen?
http://www.ebay.com/itm/Microsoft-SideWinder-X3-USB-Optical-Scroll-Gaming-Mouse-/290617089606?pt=Mice&hash=item43aa20de46#ht_3823wt_1139 ?
Zanima me mogu li preko ebaya akda netko od mene nesto kuuje . mogu li mi oni to uplatit na ziro racun a ne na karticu?
Zanima me mogu li preko ebaya akda netko od mene nesto kuuje . mogu li mi oni to uplatit na ziro racun a ne na karticu?
Ne. Samo PayPal. Ugl, još ti se ne isplati prodavati preko ibeja kod nas.
da vas pitam ljudi naručio sam kabel s eBay-a za Xbox 360 (da ga mogu spojit na monitor) i poslan je 5.10 iz Hong Kong-a jel bi to trebalo doć ovaj tjedan ???
Ne. Samo PayPal. Ugl, još ti se ne isplati prodavati preko ibeja kod nas.
mislio sam preko enkih kineskioh stranica prodavat na ebayu pa dropshipoing
Kriva tema.
Ovaj kupia sam item od 107 $ skupa sa shipping cjenom od 10 $
I onda odem na onaj USPS tracking site, upise kod iteam i nista ne izbaci ? Pise no data for the item
prosla su vec 2 dana otkad je item shippan :/
I onda odem na onaj USPS tracking site, upise kod iteam i nista ne izbaci ? Pise no data for the item
itko ?
itko ?
samo opušteno
i šta ti vrijedi taj tracking number..vjerojatno si naručio iz amerike..a taj tracking number ti vrijedi samo za ameriku, čim napusti ameriku neće ti se lokacija na informacijama uopće promjenit..doće, samo polako
itko ?
samo opušteno
i šta ti vrijedi taj tracking number..vjerojatno si naručio iz amerike..a taj tracking number ti vrijedi samo za ameriku, čim napusti ameriku neće ti se lokacija na informacijama uopće promjenit..doće, samo polako
U redu nego taj seller ima po mjesecu 150 negative feedbacka i oko 1000-1500 positive feedbacka tako da se moze i meni nesto dogoditi.. velike su sanse
samo opušteno
U redu nego taj seller ima po mjesecu 150 negative feedbacka i oko 1000-1500 positive feedbacka tako da se moze i meni nesto dogoditi.. velike su sanse
to je po tome što kažeš više do 10% negativno..ja od njega nebi kupovao, pogotov ne na takve velike iznose
Sto mislite o ovme Mobitelu http://www.ebay.com/itm/New-Dell-Venue-Pro-8Gb-Windows-7-Phone-OS-T-Mobile-Mango-/130590235618?pt=Cell_Phones&hash=item1e67c8dbe2#ht_1556wt_1396
Hrvatske mreze su ok zar ne?
znaci to je negdi 1600kn ?
i hoce li mi carinit i koliko bi moglo bit prijatelj kaze oko 30% cjene uredaja
za to ces morat vadit dozvolu kolko mi se cini jel znas to?
Neznam,Mozes li malo pojasniti?
mislim da netreba. ima dozvola u hakom već za dell venue pro
samo opušteno
to je po tome što kažeš više do 10% negativno..ja od njega nebi kupovao, pogotov ne na takve velike iznose
Krivo sam procito, u ovo mjesecu positive feedback: 14505 a negative feedback:135
jel to u redu ? Nadam se itemu.
Treba, jer uvozi osobno.
Ako vec postoji u HAKOM-u onda netreba donositi papire, samo platiti dozvolu.
Treba, jer uvozi osobno.
Ako vec postoji u HAKOM-u onda netreba donositi papire, samo platiti dozvolu.
AKo već postoji na webu onda ne treba platiti ništa nego je samo priložiti. AKo nema dozvole onda treba nabaviti certifikat od proizvođača i platiti 200kn za dozvolu.
Ne mogu naći na eBayu Bengalku (Bengalska signalna baklja), pa ako netko nađe(ako ima) neka mi ostavi link. Hvala!
sta da upisem na ebay-u za ovakve tipove majica = SLIKA MAJICE ... Znaci te tipovi, msm na te pruge, tako prugaste ( ne one mornarske vec ovako vise) lacosta ima dosta takvih majica... jos jedan primjer .. ne mora to bit lacoste jer su im majice mal presuke :S
Evo prosa jos jedan dan i dalje isto
Pozdrav ekipa, molio bih malu pomoć ili informaciju ako tko zna.
Kupio bih ovaj tablet na e-bay: http://www.ebay.com/itm/7-Google-Android-2-2-Tablet-PC-MID-WIFI-Cam-VIA-8650-/260868600353?pt=US_Tablets&hash=item3cbcfaf221
Sad me zanima pošto ovaj predmet će, ako ga skuže, zapeti na carini i tražit će mi RITT dozvolu od HAKOM-a. Ako te dozvole nema već u njuhovoj bazi, kako da ja dođem do te dozvole i koliko bi to koštalo i što je sve potrebno, osim novaca i vremena, da bi tu dozvolu dobija? Dali je to uopće izvedivo? Jeli netko imao takvih iskustava?
Na stranici od HAKOM-a postoji izdana dozvola za slićan predmet (http://www.hakom.hr/default.aspx?rittSearch=tablet&id=413&rittId=5588), dali bi ta vridila i za ovaj moj.
Bili šta pomoglo ako rećem selleru da naznaći paket kao "GIFT", dali bi onda prošlo carinu?
Unaprijed hvala svima koji pomognu.
evo mog prvog posta i odmah pitanje....razmisljam o kupovini mobitela na e bayu...http://www.ebay.com/itm/HTC-THUNDERBOLT-4G-LTE-VERIZON-9-10-CONDITION-MINT-30-DAY-RETURNS-3686-/230690860395?pt=Cell_Phones&hash=item35b63f2d6b....konkretnije ovog.pise da je unlocked sto bi trebalo znaciti da ce raditi na nase simove(jesam li u pravu???)takoder cijena muje prilicno primamljiva ali citao sam nesto o pdv i carini(koliko sam shvatio treba imati srece)...zanima me moze li mi tko reci koliko je isplativo...jos nisam nista kupovao preko e baya ali vrijeme je da pocnem...hvala unaprijed i pozzz