u opisu pise stainless steel tako da ako nije moze se zaliti!
eBay - pitanja i odgovori
- poruka: 14.402
- |
- čitano: 5.367.123
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako dobijem plastični mogu tražiti refund jer piše da je mehanički, zar ne?
Mehanički ne znači da je metalni. Samo znači da ima mehanizam koji pomiče kazaljke, a nije digitalni.
mehanički može biti i plastični, nije baš nikako dobro, ali može biti, i ima ih.
mehanicki znaci da ima kazaljke, a ne da je od zlata :p
Čak ne ni to. Jer ima i quartznih sa kazaljkama. Mehanički se odnosi u stvari na ono kako sat određuje protek vremena. Dakle ako je mehanički, sa pomičnim djelovima to je to, ako je "kvarcni", tj vrijeme se određuje elektronikom tada nije mehanički. Tako sam barem ja zapamtio kad mi je jedan urar objašnjavao. Davno je to bilo, ali 99% sam siguran da je tako išlo.
u opisu pise stainless steel tako da ako nije moze se zaliti!
Ako piše i to onda da. Jep, čak piše i 316L, ako gledam u pravi oglas. A to je onaj inox koji bi trebao biti i potpuno nemagnetan, i koji je npr za ograde na barkama i slično jer ne ruzinavi. Naravno i unutar oznake 316L se prodaje svašta, ali trebalo b ibiti to.
Imam jedno pitanje:Pay pal je slovenski sa lažnim podacima a jel ja mogu recimo staviti svoje prave podatke iz hrvatske na ebay a samo preko ovog slovenskog platiti?Jel moraju podaci na ebayu biti isti kao i na pay palu ili nema veze bitno da lova stigne?
Zna netko odgovor na ovo...
Imam jedno pitanje:Pay pal je slovenski sa lažnim podacima a jel ja mogu recimo staviti svoje prave podatke iz hrvatske na ebay a samo preko ovog slovenskog platiti?Jel moraju podaci na ebayu biti isti kao i na pay palu ili nema veze bitno da lova stigne?
Ovisi od sellera do sellera. Neke apsolutno nije brigam i takvih je većina, dok neki to dosta gledaju, i neće ma baš nikako poslati na neku drugu adresu osim one koja je u PayPalu sa kojeg je plaćeno. Ali takvih ima dosta manje, većina će poslat bez frke.
Ovisi od sellera do sellera. Neke apsolutno nije brigam i takvih je većina, dok neki to dosta gledaju, i neće ma baš nikako poslati na neku drugu adresu osim one koja je u PayPalu sa kojeg je plaćeno. Ali takvih ima dosta manje, većina će poslat bez frke.
Ja iman lazne podatke na paypalu i prave podatke na ebayu
i danas mi je dosao item na adresu =) nema problema !
mislim ništa previše bolji slovenski više nije od našeg...
Aha, a je li znaš otprilike koliko bi me koštao HP.
A ako ga možeš prošvercat kao pismo onda nekih 40ak kuna, ako ne onda cca 150-200. To onako napamet govorim. Evo link.
Pa to znači da se ne isplati slati uopće?
osim kaj ne moraš čekat 30 dana da koristiš novce i za one koji nemaju karticu novci mogu stajat na balancu
Aha, a je li znaš otprilike koliko bi me koštao HP.
A ako ga možeš prošvercat kao pismo onda nekih 40ak kuna, ako ne onda cca 150-200. To onako napamet govorim. Evo link.
Pa to znači da se ne isplati slati uopće?
Točno.
osim kaj ne moraš čekat 30 dana da koristiš novce i za one koji nemaju karticu novci mogu stajat na balancu
Moraš, ako prodaješ, a napraviš novi acc, ili je stari acc, ali nisi još prodavao onda ti je tu čekanje isto kao i kod nas, 30 dana od uplate, dok god po povijesti prodajnih transakcija zaključe da si siguran prodavač onda se to ukida, isto kao i kod nas, isto kao i za UK, i sve ostale acc sada. Jedino ne znam kako je sa USA.
A novci mogu stajat na balance, to je točno, i moćeš ih koristit sa balance, to je isto točno, ali bez kartice ne omžeš nip jer su limiti cca 100 ili 150 usd kada nemaš reganu karticu. Znači ne 150 po transakciji, nego 150 usd ukupno prometa i gotovo. Dok recimo na UK accountu sada po novom odmah dobiješ veći limit, ali ti kartica nip ne znači, nego moraš bank acc regat, ali on mora biti baš iz banke na UK području...
.
Uplatio sam 100kn na karticu žiro računa,i propradila je,znaci u tom je problem bio...THX!
Najviše na ebayu mi se sviđa što te 15dana prije obavjesti ako nisi ostavio feedback:
Don't forget to leave feedback! If there was a problem, please go to the Resolution Center by 05/18/11.
43 dana i još nema paketa..tolko o USPS Priority Mail International Flat Rate Envelope šipingu...katastrofa
U slučaju da tražim refund...kad mi pare sjedaju na paypal? kad se njemu vrati item u ruke ili odma? a šta ako su ga negdje pogubili?
Nakon kaj posalje refund 3-5 dana ce novac sjesti na racun.

43 dana i još nema paketa..tolko o USPS Priority Mail International Flat Rate Envelope šipingu...katastrofa
U slučaju da tražim refund...kad mi pare sjedaju na paypal? kad se njemu vrati item u ruke ili odma? a šta ako su ga negdje pogubili?
Jesi dobio tracking number? Ako jesi provjeri gdje je posiljka.
procito sam nesto za neki tracking - da vidim di se nalazi paket..
pa ako se to moze, kako se pogleda di se trenutno nalazi posiljka?
procito sam nesto za neki tracking - da vidim di se nalazi paket..
pa ako se to moze, kako se pogleda di se trenutno nalazi posiljka?
Odes na My eBay/ Purchase History , ispod opisa kupljenog proizvoda ti pise Tracking number.Stisnes na to polje i otvori se inofmacija o kretanju paketa.Mozes taj broj kopirati na ips.posta.hr , ali vidim da im trenutno steka stranica.
koliko se občno čeka paketić iz Kine, Šangaja, ja sam naručio neke baterije, pa narukvise, i tako neš slično, dnas je 7 dan, pa me eto zanima, stvarno mi se neda čekati 30 dana O_o
koliko se občno čeka paketić iz Kine, Šangaja, ja sam naručio neke baterije, pa narukvise, i tako neš slično, dnas je 7 dan, pa me eto zanima, stvarno mi se neda čekati 30 dana O_o
Ovisi, ako je free shipp. oko 30 dana.Ja sam narcivao iz Kine pa mi je doslo za tjedan dana, ali sam platio shipp. ako je besplatni onda strpljenja.
Meni dođe u roku 15-20dana. Nekad mi stigne u roku od 10-12dana.
Nisam plaćaš shipp.
Nisam plaćaš shipp.
Imas srece, meni ispod 30 dana nije nikad doslo, ako je bio free.
Meni je stizalo svakako, od 10ak pa sve do preko 45. Meovisno jel bi oplaćeni shipping ili ne.
Razliku čini jedino ako je neki od brzih shippinga.
Inače free ili plaćeni shipping je isto, samo je kod free shippinga shipping već uračunat u cijenu
Nisam plaćaš shipp.
Imas srece, meni ispod 30 dana nije nikad doslo, ako je bio free.
22.04.2011 poslao, danas mi stigno, 11dana
ma đabe taj tracking number...preko USPS mi piše non-stop Your item was accepted at 8:44 am on March 21, 2011 in ROCKDALE, ...nikakvih daljnjih update-ova nije bilo
ma đabe taj tracking number...preko USPS mi piše non-stop Your item was accepted at 8:44 am on March 21, 2011 in ROCKDALE, ...nikakvih daljnjih update-ova nije bilo
Pa mozda je tamo zapelo...
Preko USPS sam do sada dobijao sve kako treba I JAKO BRZO... a tracking je radio jako dobro....
To znači da je napustio USA, slijedeći će zapis najvjerojatnije bit kada ti uđe u HR. Tako je meni bilo.
Pa mozda je tamo zapelo...
Preko USPS sam do sada dobijao sve kako treba I JAKO BRZO... a tracking je radio jako dobro....
USPS (to je samo oznaka USA pošte, kao i hrvatska pošta za HR, ne miješati sa UPS) ima nekoliko modela slanja, i vremena dostave ovise o modelu te iz kojeg se područja šalje. Neke kombinacije daju vrijeme dostave od čak i više od 30ak dana, iako ih većina dođe za cca 20ak. Međutim ovisno o lokaciji slanja, čak i uz najjeftiniji model, paket zna stići u u manje od 10 dana.
To znači da je napustio USA, slijedeći će zapis najvjerojatnije bit kada ti uđe u HR. Tako je meni bilo.
nebi reko =/
Your item was accepted at 8:44 am on March 21, 2011 in ROCKDALE, TX 76567. No further information is available for this item.
USPS nije tako brz ali im i oni najjeftiniji modeli imaju tracking number (bar koliko sam vidio)...
nebi reko =/
Your item was accepted at 8:44 am on March 21, 2011 in ROCKDALE, TX 76567. No further information is available for this item.
OK, možda tebi nije takav slučaj, ali meni je pisalo identično, samo je mjesto bilo drugo, i slijedeću informaciju na trackingu sam dobio 1 dan NAKON što mi je doma stigao poziv da pošaljem račun na carinu.