eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.378.128
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: eBay - pitanja i odgovori
CROifer kaže...

I meni kasni,valjda je takvo vrijeme.

jel puko kondom :DDDDD

potpis :D
14 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
CROifer kaže...

I meni kasni,valjda je takvo vrijeme.

jel puko kondom :DDDDD

JBG desilo se...

.U.
15 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

inače dostava iz amerike uopće nije spora, meni je uvijek cca. 2 tjedna, uvijek brže neg kina.Ali nema tu nikakve garancije, blagdansko vrijeme se zna i tada su svi zakrčeni.

Dont bug me!

1 0 hvala 0
15 godina

Imam problem. Htio sam kupit traperice i nasao sam koje cu(imao sam para na kartici) i kada sam upro buy pisalo mi je ness uglavnom nije vazno... error neki... i tako sam nakupio 2 neplacena itema... prijavili me i sad mi suspendirali acc nemogu kupovat... Ima li kakvog izlaza odatle.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odi na Ebay Live chat : https://cschatlb-na.corp.ebay.com/chat.asp?profile=15

Objasni da si se zeznio. U pravilu imas 4 dana da obustavis kupnju nakon sto si kupio neki proizvod i to ides preko Resolution Center. Ebay od tebe trazi da otvoris Ticket i da kontaktiras prodavaca i onda podneses "Dispute item sale" form.  Tu trebas objasniti razloge zasto ne zelis kupiti proizvod nakon sto si se obvezao na kupnju.  I to se salje prodavacu i onda oni ukinu prodaju i tako im Ebay ne naplati troskove prodaje.  Buduci da nisi to napravio sad jedino mozes otici na live chat i razgovaraj sa Ebay customer service i objasni da nisi znao sto radis i onda ce te oni uputiti u pravom smjeru i kako skinuti suspenziju.  Navjerojatnije ces morati kontaktirati prodavace i smisli neki dobar razlog zasto se ne drzis pravila. 

15 godina
2dollaB kaže...

Imam problem. Htio sam kupit traperice i nasao sam koje cu(imao sam para na kartici) i kada sam upro buy pisalo mi je ness uglavnom nije vazno... error neki... i tako sam nakupio 2 neplacena itema... prijavili me i sad mi suspendirali acc nemogu kupovat... Ima li kakvog izlaza odatle.. 

Međutim tebi se to moralo desiti pred fanj vremena, jer mora proći 30 dana od kupnje da bi te netko uopće prijavi okao neplatišu...dakle na to si morao misliti puno ranije. ovako se samo komplicira stvar. Piši ebayu, razgovaraj sa njima, vidi sa tim sellerom...probaj neš smuljat.

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
2dollaB kaže...

Međutim tebi se to moralo desiti pred fanj vremena, jer mora proći 30 dana od kupnje da bi te netko uopće prijavi okao neplatišu...dakle na to si morao misliti puno ranije. ovako se samo komplicira stvar. Piši ebayu, razgovaraj sa njima, vidi sa tim sellerom...probaj neš smuljat.

tako je... proslo je oho ho vremena dok ti nisi skontao, tj cijelo vrijeme si dobivao mailove da platis ali si ignorirao, a poruke i worning nisi ni gledao, pa nakon 30 dana kad si suspendiran ti doslo iz d... u g.... :D

ja prvi dan registracije na ebayu sam radio bid i dobio ga, ali sam onda naucio da ne salju svi svugdje :D

pa sam se ispricao selleru i zamolio da ponisti ako je moguce, na sta je on pristao i podjelili si + feedback i svi sretni zadovoljni...

na kraju me je kontaktirao kako mu je netko duzan nesto, pa ako hocu taj item za koji sam se natjecao da kupim od njega pa cemo prebit racune :p

i na kraju sam kupio ono sta sam htjeo :p i eto, NIKE trenerki u sobi koliko hoces :p

15 godina

problem je :\ sto nisam neko vrijeme ulazio na email jer nisam nista kupovao tako da nisam ni primjetio :S... stacu sad 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

eo sredio sam stvar, sad mi pise kad vec kupim i hocu da platim this card cannot be used for transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.

A prije sam kupovao sa ovom karticom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2dollaB kaže...

eo sredio sam stvar, sad mi pise kad vec kupim i hocu da platim this card cannot be used for transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.

A prije sam kupovao sa ovom karticom

moguće da ti je istekla ili moraš unjeti onaj security paypal kod.Daj nam nam malo više detalja....

Dont bug me!
14 godina
protjeran

Opasno kasne stvari,nadam se da ce stici! {#}

.U.

0 0 hvala 0
15 godina

ukuco sam paypal code ima 2-3 mjeseca i obavio sam 2-3 transakcije sve drama stiglo...

Nije istekla jer pise 10/13

e sad sta je nezz 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CROifer kaže...

Božić i nova godina

15 godina
neaktivan
2dollaB kaže...

ukuco sam paypal code ima 2-3 mjeseca i obavio sam 2-3 transakcije sve drama stiglo...

e sad sta je nezz 

koja je kartica, c/p error koji ti javlja, moraš biti precizniji.......

Dont bug me!
14 godina
protjeran
Memphis kaže...
CROifer kaže...

Božić i nova godina

Da,nadam se da je to razlog!

.U.
15 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Memphis kaže...
CROifer kaže...

Božić i nova godina

Da,nadam se da je to razlog!

u nadi je spas {#}

Dont bug me!
15 godina
pbandov kaže...
2dollaB kaže...

e sad sta je nezz 

this card cannot be used for transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below. ovo se pojavi. Ali mjesec unazad sam kupovao normalno stvari 

15 godina
neaktivan
2dollaB kaže...
pbandov kaže...
2dollaB kaže...

e sad sta je nezz 

this card cannot be used for transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below. ovo se pojavi. Ali mjesec unazad sam kupovao normalno stvari 

koju karticu koristiš ?

Dont bug me!
15 godina
2dollaB kaže...

Kako si točno "sredio" onu stvar sa blokanim acc na ebayu?

možda ti je PayPal blokao karticu za korištenje preko PayPal-a zbog problema sa ne plaćanjem.

15 godina
pbandov kaže...
2dollaB kaže...
pbandov kaže...
2dollaB kaže...

e sad sta je nezz 

koju karticu koristiš ?

visa kartica 

17 godina
neaktivan
CIJA KARTICA...

nije vazno koja je kartica nego koje banke...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina

raiffeisen bank :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
CIJA KARTICA...

nije vazno koja je kartica nego koje banke...

kao nebi bilo važno !?

pp prihvaća samo Amex, visu i master.

Dont bug me!
17 godina
neaktivan
a koja druga postoji? pa nije neko lud ici placati maestrom ili dinersom? :) LOL...

ali dobro...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina

ako ja naručim bateriju za 400 kn koliko će mi na carini nabiti poreza i carine još 400 kn ili ?

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan

Jeli itko kupovao racunalne komponente preko E-baya. I kakva su iskustva? Jel radi sve :D

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markomarko kaže...

Jeli itko kupovao racunalne komponente preko E-baya. I kakva su iskustva? Jel radi sve :D

Evo, ja sam kupovao i dalje kupujem :) Za sad, nikad nikakvih problema, uvijek sve ispravno i čitavo došlo. Nisam ništa preskupo, usb tv kartice, usb hubovi, jojstick, usb zvučna i tako... Samo pazi od koga kupuješ i što, nemoj slučajno kupit one stickove od 256GB za 15 kn i onda krivit da eBay ne valja i da se ne isplati kupovati preko njega! Frend je kupovao neke stvari i slao doma, u BiH, to je bilo problema zbog carine jer su više od pola toga pokrali, ali opet su mu trgovci s eBaya vratili novce ili poslali opet to što nije stiglo, tako da nema razloga za brigu. Kod nas sve stiže i nikad nikakvih problema, samo pazi na carinu, nekad otvaraju i ove pakete po 1$, naravno, na taj iznos ne plaćaš carinu, a nekad pakete od 200kn ne ocarine pa...očito, kakve su volje. Sretno! :)

15 godina
markomarko kaže...

nije nitko još, evo mi već 66 stanica pitamo jedni druge isto pitanje, ali nikako da netko konačno nešto i kupi...

15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

ako ja naručim bateriju za 400 kn koliko će mi na carini nabiti poreza i carine još 400 kn ili ?

računaj 400*1.23

carinu možeš izbjeći ako seller navede da je baterija za komp ili laptop.U najgorem slučaju računaš 400*1.33 (prozivod sa PDV-om i carinom)

Dont bug me!
17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
markomarko kaže...

nije nitko još, evo mi već 66 stanica pitamo jedni druge isto pitanje, ali nikako da netko konačno nešto i kupi...

hahahah :P

ne ocekujes valjda da netko cita 66 zadnjih stranica?

meni je gore da covjek nije procitao ni zadnje 2, gdje u jednom postu stoji detaljan opis :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice