zato sto sam nasao GTX 580 za cjenu HD 5850 ovdje, i i7-930 za 900kn, i jos 27" ekran za 1300kn... (ips matrica)
gle, što se proca i grafe tiče to ti može proći, to ionako ide u male pakete i neriskiraš ka kilaži i glupostima.Ali nemoj monitor, to bolje ovdje uzmi jer stvarno češ možda i više platiti.
Gle, napravi si izračun.Ako hočeš stavi ovdje pa ti mi objasnimo, znači za svaki item napiši cijenu, + shipping.Moraš uzeti u obzir da će ti na sve sigurno ići PDV, znači na svaki item POSEBNO računaš 23% na sveukupnu cijenu (računa se i cijena shippinga), za svaki slučaj na sveukupnu cijenu nadodaš i carinu od 10% (to ti mogu nabiti ali nemora biti), i na kraju sve zbrojiš.I naravno napišeš ili sam izračunaš koliko bi te ovdje to koštalo a koliko eBay, i onda sam znaš dali se isplati.Upamti da ako ima uštede od recimo 300kn, da se to neračuna kao ušteda, jer nije vrijedno tih 300kn za čekanje da ti stignu svi djelovi, i rizik da je nešto pokvareno ili da se pokida tijekom dostave.....tako da naruči ako ima uštede od, po MOM mišljenu, barem hiljada minimalac.Jer stvarno ispod toga nije vrijedno muke i muke i vremena
Al et, napiši cijenu za grafu i proc pa ti dam ja odmah detaljno koliko bi te ukupno koštalo.To ti se eto, možda i isplati.