DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 433.792
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
znaci sad sve ovisi o brzini poste a ne vise o njima
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
domac5 kaže...

Ovisi i o tome imaju li nešto na lageru ja sam jednom jednu stvar čekao 3 mjeseca

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
domac5 kaže...

Samo neznam kako neke stvari koje pošalju dođu za dva mjeseca, neke za dva tjedna, a neke nikad?

14 godina

ne bude li doslo do 25.4 ja cu se zalit paypalu i trazit svoje novce natrag...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni jos uvijek nije doslo. 05.03 naručeno..

Barcelona FC
17 godina
domac5 kaže...

ne bude li doslo do 25.4 ja cu se zalit paypalu i trazit svoje novce natrag...

Žali se prvo njima, jer oni znaju za takve gluposti, kad im kažeš da ti nije došlo, poslati ponovo paket, pa ti na kraju dođu 2 {#}

x18x05x kaže...

Najviše ti to ovisi o trenutnom stanju na aerodromu.

Oni imaju doslovno "palete" koje ubauju u avion koji to nosi za Frankfurt. Ako je avion bio več skoro pun kad je došla "paletaa s tvojom robom" moguče da je otišlo odmah, ali ako je tvoja roba među prvima u sljedećem avionu, onda to zna potrajati {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
x18x05x kaže...

a kad je poslano?

14 godina
neaktivan

You've created your order successfully, but we got some problems to finish your payment:

0x80042020: The transaction cannot complete successfully,Instruct the customer to use an alternative payment method.

zasto mi ovo ljudi pise kad idemo preko paypala? imam novaca i sve na racunu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel zna ko gdje se moze nabaviti zastitne naocale kod koristenja lasera u HR?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cervantes kaže...

You've created your order successfully, but we got some problems to finish your payment:

0x80042020: The transaction cannot complete successfully,Instruct the customer to use an alternative payment method.

zasto mi ovo ljudi pise kad idemo preko paypala? imam novaca i sve na racunu?

Imaš para ali možda nedovoljno. moraš uvijek imati nešto više na računu nego što je iznos koji plaćaš.

gangangaguinga kaže...

Ponesi onu masku za variti =D šalim se. nisam još čuo za takve naočale.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 21:54 (fear_0123).
15 godina
neaktivan

Evo danas sam narucio paket u vrijednosti 3.6 $

Placao sam preko Debitne Visa kartice (nije paypal samo kartica)....

Kartica je iz BiH ..

Hoce li biti ikakvih problema?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina

Neće biti nikakvih problema i ja sam nekidan platio preko vise.

14 godina
gangangaguinga kaže...

mislim da ti je  to ovo a u HR sumnaj mda češ to naći narući ovak prek neta ak nemaš paypal platis nekom i on ti to narući

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
jos 8 dana cekam i onda se idem zalit... mis mi je poslan 18.3
i kaj znaci ja njih mogu zamolit da mi posalju ponovo i onda mi 2 na kraju stignu a platim samo jedan... cak ce mi isplatiti cekanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
domac5 kaže...
jos 8 dana cekam i onda se idem zalit... mis mi je poslan 18.3
i kaj znaci ja njih mogu zamolit da mi posalju ponovo i onda mi 2 na kraju stignu a platim samo jedan... cak ce mi isplatiti cekanje

Sorry m8, ali mislim da nema mjesta panici, jer jos nije proslo ni 30 dana (racunaj da su bili blagdani u meduvremenu).

15 godina
neaktivan

.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 8:41 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja vec razmisljam o refundu..narucio sam 7.3 naocale..ako do kraja radnog tjedna ne dodje, vikendom nece sigurno, pocetkom sljedeceg tjedna se opasno blizi 45 dana..

Da se prvo zalim dx-u ili odmah pay-palu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brane47 kaže...

Ja vec razmisljam o refundu..narucio sam 7.3 naocale..ako do kraja radnog tjedna ne dodje, vikendom nece sigurno, pocetkom sljedeceg tjedna se opasno blizi 45 dana..

Da se prvo zalim dx-u ili odmah pay-palu?

Dx će ti reć da čekaš... a sad, oćeš dobit ili nećeš kad prođe 45 dana ovisi samo o njima oće te refundirat, poslat ponovo... a ako se žališ Paypalu oko 45. dana, imaš još 20 dana za čekanje kad se kao dogovaraš sa dxovcima, a onda digneš "na višu razinu" pa ima još cca dva tjedna da čekaju da se dx-ovci jave... pa ako dobiješ robu u međuvremenu uvijek možeš poništiti žalbu, a ako ne dobiješ paypal ti vrati pare i mir u kući. Kao što oni tebi ne vjeruju pa moraš platit unaprijed zašto bi ti njima vjerovo da nisu i oni sami zagubili tvoju pošiljku?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 12:12 (Gnjavator).
15 godina
neaktivan

Pise mi ovo na order tracking..

Hoce li mi oni vratiti pare na karticu ili sta?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo sad sam cancelovo order.

Kada ce mi pare biti vracene na karticu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Neznak kak ide preko dx-a al kad sam na ebayu cancelovao stiglo mi je za par dana na karticu.

In game: D-Ki11a aka Legendic
17 godina
Intelovac123 kaže...

Strpljen spašen, ja sam preko PayPala moro tražit novce nazad kad mi tako jednu sitnicu nisu mogli poslat, nakon nekih mjesec dana sam popizd... i napišu mi oni da će moja cancel razmotrit dana tog i tog koji je vid vraga 46. dan od plaćanja, odnosno kad se više nemoš žalit kod PayPala nego ovisiš samo o njihovoj milosti... ja im nisam vjerovo, tražio sam odma preko PayPala nazad... pa nek se ljuti ko hoće.

15 godina

26.2 sam naručio i još nije stiglo.mislim da sam zakasnio ali sam se svejedno žalio paypal-u i ovim jazavcima u dx-u sam poslao mail.Nikad više nikad više

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Može preporuka za slušalice? Bitno mi je da su inear, da je bass glavni i od 5$ vrijednosti? :)
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
15 godina
*do 5$ vrijednosti Sorryte na duplom postu, na mobu sam pa nemogu editirati post
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

26.2 sam naručio i još nije stiglo.mislim da sam zakasnio ali sam se svejedno žalio paypal-u i ovim jazavcima u dx-u sam poslao mail.Nikad više nikad više

J sam polududio, a narucio 7.3..Znaci za par dana ce biti 45 dana, moram prije toga trazit..

Gdje se moze traziti refund na paypal stranici?Vec sam bi poslao dx-u mail i prijetio, ali nista ne odgovaraju..

I jos nesto, ako trazim povrat novca, i u medjuvremenu dodje paket, sta onda?Ili mi nece ga uopce dati?

17 godina
brane47 kaže...
Kill Frenzy kaže...

J sam polududio, a narucio 7.3..Znaci za par dana ce biti 45 dana, moram prije toga trazit..

Gdje se moze traziti refund na paypal stranici?Vec sam bi poslao dx-u mail i prijetio, ali nista ne odgovaraju..

I jos nesto, ako trazim povrat novca, i u medjuvremenu dodje paket, sta onda?Ili mi nece ga uopce dati?

Kad dođe blizu 45 dana onda uputiš dispute, pa pričekaš do max 20 dana, pa kad prođe i to onda uputiš claim i čekaš. Ako dođe samo poništiš žalbu i sve OK. A što se tiče emajlova, nemoj se previše nadat da će ti se iko javiti. BTW, danas mi došo paket naručen i poslan samo negdje 6.2. a juče im je prošo rok za odgovor na moju žalbu... danas sam samo poništio žalbu i dobro. Da mi nije stiglo, do kraja tjedna bi dobio novce nazad.

16 godina

Meni stiglo u petak, a naručio 15.3. 5-6 stvari, znači taman mjesec dana. S time da mi je stigla djelomična isporuka, a ostalo još uvijek nije poslano. Kad na stranicama vidite "shipped" dodajte tom datumu 14 dana za isporuku.

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ja sam narucio 13.3 a pisalo je 18.3 shipped i još nije stiglo.. kakva je to posta kojoj treba mjesec dana da dostavi nesto
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nzn cemu se cudis ja sam znao stvari cekat po 50 dana 35-40 mi je nekakv prosjek

You got to lose to know how to win
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice