Zna li netko odprilike kad bi mi mogao doći item, naručio sam 3.3, a 19.3 sam dobio mail da je item shipped.... ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni je bilo neka 4 tjedna od kad je poslano
Zna li netko odprilike kad bi mi mogao doći item, naručio sam 3.3, a 19.3 sam dobio mail da je item shipped.... ?
Balgo tebi,tvoje je poslano.
Ja narucio 2.2. i sad cekam da nabave od dobavljaca pa ce poslat.
Al dobro ajd bar su mi poslali novi fm transmitter koji mi je stigao pokvaren nedavno :D
Evo meni jutros stigao mail..narucio naocale 7.3..i tek sad poslano, al dobro, bolje ikad nego inkad..neznam sto im je..
meni je bilo neka 4 tjedna od kad je poslano
Moglo bi vam kasniti tjedan ja sma narućio nešto sa ebaya isto iz kine kao i Dx navodno je bilo nekih problema sa poštom pa sve može kasniti do tjedna
meni je doslo prije nekih tjedan dana zato i kazem da je trebalo oko 4tjedna od kad je poslano
kako da oznacim tamo na njihovom sajtu da mi je stigao paket?
i mene zanima,vec sam postavio pitanje al niko ne odgovara
Heh, kad nećete sami istražiti.
My account -> stupac My Evaluation -> Rate this order
nzn jesam ja corav ili sta al je toga nigdje nemam
Heh, ne znam. Jesi na starim stranicama ili novim? Ja sam na starim. Nisam gledao da li ima međusobne razlike.
5.03 naruceno i pise mi jos uvijek Waiting for Supplier. Jeftini jesu, al bas pouzdani i nisu..
5.03 naruceno i pise mi jos uvijek Waiting for Supplier. Jeftini jesu, al bas pouzdani i nisu..
kontaktiraj ih
ja sam ceka oko pola saata na chatu kad su bili online i onda sam skuzio da pola stvari su out of stock ali ne azuriraju stranice
Heh, ne znam. Jesi na starim stranicama ili novim? Ja sam na starim. Nisam gledao da li ima međusobne razlike.
nzn cini mi se da su nove jel mi je nesto pisalo za narudzbu.Kak se dode na stare stranice
kontaktiraj ih
ja sam ceka oko pola saata na chatu kad su bili online i onda sam skuzio da pola stvari su out of stock ali ne azuriraju stranice
Nemam bas vremena da ih cekam na chatu. Vec sam i odustao od tog, ako dodje dobro ako ne i nisam nista puno izgubio..
nzn cini mi se da su nove jel mi je nesto pisalo za narudzbu.Kak se dode na stare stranice
stare su www.dealextreme.com, a nove www.dx.com
kontaktiraj ih
Nemam bas vremena da ih cekam na chatu. Vec sam i odustao od tog, ako dodje dobro ako ne i nisam nista puno izgubio..
da je jedan USD u pitanju riješavam sve preko paypala... pa da vam prenesem neka moja iskustva. Imam dvije narudžbe koje sam naručio 8.2., sutradan su kao poslane i još ništa nema. 21.3. sam otvorio dispute na paypalu i sad imam još vremena do 10.4. da ili zatvorim ili dignem na claim... pričekaću još malo, a onda dižem jer u suprotnom se čini mi se možeš oprostit od para...
Čim sam postavio dispute dobio sam isti tren emajl od dealextremea u kojem kaže da su mi novci vraćeni na račun sa kojeg je plaćeno umanjeno za cca 1.20USD... laže gamad. nema ništa.
Kad sam im prošle godine imo istu situaciju pa pito "a di su ti moji novci" rekoše "blokirano je zbog disputea, zatvori dispute pa ćeš dobit"... aha, ko lud, onda više nemam mehanizma da ih natjeram da mi vrate pare pa sam digo claim na paypalu pa sam za nekih tjedan dana dobio cijeli iznos, a ne umanjen kao što su dealextremovci obečavali.
Tako da i sad čekam još malo ako slučajno samo dugo putuje i ako ne dođe za još tjedan dana ide claim i gotovo.
da ne pravim novu temu, nego da pitam u ovoj:
da li neko kupovao iz ovog kineskog web shopa: http://www.pandawill.com/
Mislio sam uzeti neki kineski tablet kod njih ali ne znam kakva su iskustva sa ovom prodavnicom?
ma sve ti je to u redu, al pitanje je dali će naša carina pustiti tablet u zemlju...vjerojatno neće.
Iz BiH sam pa se nadam da nije takva situacija kao u HR(cuo sam da taj HAKOM ili kako se zove ima bas stroge mjere)
Iz BiH sam pa se nadam da nije takva situacija kao u HR(cuo sam da taj HAKOM ili kako se zove ima bas stroge mjere)
A BiH...a lako tako :D
mislim da onda nećeš imati problema , nas HAKOM prca vrlo kvalitetno !
Navodno miću neke mjere za uvoz takvih stvari čuo sam na tv-u
Navodno miću neke mjere za uvoz takvih stvari čuo sam na tv-u
Razmišljaju o tome, ali samo za 10ak (!!!!!!!!) uređaja.
Praktički, opet ti to ništa ne znači jer takvi uređaji svakodnevno izlaze novi...
Koliko znam, HAKOM više nije nadležan za nadgledanje RiTT opreme koja se uvozi, nego je odgovornost na uvozniku za taj predmet. Ovdje je novi pravilnik, pa možete malo proučiti o tome. Nisam siguran još kako, što, tko i gdje, jer ga nisam još stigao pročitati, ali nešto se je promijenilo po tom pitanju.
Evo konacno poslan paket kojeg sam narucio 2.3.
Poslan je 30.3. :D Samo se nadma da ce mi svike stic u jednom komadu xD
pošto više ne šalju sa trackingom ni registrirani ništa ne znaju... nego samo po mom gornjem receptu pazi na dane... kad se približi 45. dan lijepo dispute na paypal, pa ako ne dođe idućih 20-ak dana eskaliraš na claim... jer dočekat da dealextremovci to riješe, ne vrijedi... a nit oni mogu dokazat da su poslali kad šalju bez trackinga, niti ti možeš dokazat da nisi dobio, ali budući da se ne javljaju PayPalovcima kada ih pitaju šta je, dobijaš pare nazad.
e ovako ljudi pise mi status o narudzbi miša FULL SHIPMENT...jel to znaci da mi je poslano?
pise 13.3 payment received
16.3.2012 Order is being prepared for shipment.
18.3.2012. Full shipment, All items have been shipped.
e ovako ljudi pise mi status o narudzbi miša FULL SHIPMENT...jel to znaci da mi je poslano?
pise 13.3 payment received
16.3.2012 Order is being prepared for shipment.
18.3.2012. Full shipment, All items have been shipped.
u prijedvodu svi artikli su poslani :D