DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 438.194
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

jel se to nest dobije ak napravis review? popust il nest? ili to ljudi rade ...iz dužnosti?

karamba!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 1:18 (Omega_vu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
dobiješ bodove koje kasnije možeš zamijeniti za proizvode. Ima negdje napisano na dealextremeu koliko bodova je jedan dolar. Bodove dobiješ i za dodane fotografije i video snimke.
Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
15 godina

10$ = 1 dolar ja imam 20ak bodova :-)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Što je ovaj BULKRATES? Da uzmem pošiljku s time ili bez?

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

To ti je kad uzmes vise od 3 ista proizvoda mozes ukljuciti da dobijes popust! Nekad se isplati nekad ne pogledaj kako te izade sa ukljucenim i kako sa iskljucenim!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 10:35 (CroVandal).
14 godina

? ?
 Znaci li ovo da mi nesto nece doci ja se nadam da nezanci jer ne narucujem za sebe a vec kasni oho ho:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Split znači odijeljeno, razdvojeno. Vrlo vjerojatno ste istovremeno naručili velik broj itema ili nekoliko itema zajedno prelazi neku granicu nekog razreda tolerancije mase pošiljki ili je dio itema trenutno raspoloživ dok drugi ne, pa su iz jednog od razloga poslali narudžbu u više odvojenih paketa. Konkretno, rekao bih da se radi o jednom od prva dva razloga, pošto moje iskustvo govori kako DX uslijed treće navedenog razloga automatski pauzira cijelu narudžbu dok svi itemi ne budu dostupni, znači ne odijeljuje (splita) kao u Vašem slučaju.

Datum narudžbe je već 30+ dana. Kada Vam se status narudžbe ažurirao u ovaj trenutni?

14 godina

iskreno neznam tek sam jucer primjetio ali mislim da mi danas treba doci paket evo slika sa trackinga

i da narucio sam skoro vrijdnosti 20 $ 5 stvari nadam se da im nije sve stalo u jednu kuvertu pa da su ovako poslali u dvije isti dan {#}

EDIT:mislim da ce doci u istom paketu jer sam cekao 2 tjedna da mi samo pocnu pakirati

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 9:43 (zelenbic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Evo ljudi sad doslo sve prije minutu :) uskoro slike

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 9:53 (zelenbic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

3D naocale ove otvorene su moje iste su kao i one druge ali sam druge narucio za prijatelja pa nisam htio otvarati

http://www.dealextreme.com/p/re-useable-plastic-frame-resin-lens-anaglyphic-blue-red-3d-glasses-41565

nsiu loše naocale za gledat 3D i dosta su kvalitetne samo mi je jednom ispala leca jer su pale sa jdno 2.5 metra al isam ju lako stavio natrag ocjena 4/5

10 LED-ica plavih 1500-2000 mcd-a 5mm plave 10 kom.

http://www.dealextreme.com/p/1500-2000-mcd-5mm-blue-led-emitters-10-pack-9077

po meni su odlicne nisu nesto posebno jake ali nisu ni slabe po meni su dobre jer u chipoteci jedna zuta takva neka naj slabija dode oko 3 kn

ocjena 5/5

brzinomjer narucio za prijatelja 

http://www.dealextreme.com/p/sunding-electronic-bicycle-computer-speedometer-24075

usb 4gb mercedes isto za prijatelja

http://www.dealextreme.com/p/compact-credit-card-style-usb-2-0-flash-jump-drive-mercedes-benz-4gb-50043

Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Je li stiglo u jednom ili vise paketa?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AntGadget kaže...
Je li stiglo u jednom ili vise paketa?

u dva s tim da sam imao srece jer mi je jedan paket trebao kasnit u 1. sam dobio onaj papiric da mi nisu mogli poslat

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 11:55 (zelenbic).
15 godina

jel pametno kupovat kod njih termalne paste... treba mi jos 3 $ da zaokruzim narudžbu {#}... http://www.dealextreme.com/p/professional-thermal-heat-sink-compound-with-injection-tube-1-0g-10-pack-24505 jel valja sto ovo ?!?

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
17 godina
Genoxxx kaže...

jel pametno kupovat kod njih termalne paste... treba mi jos 3 $ da zaokruzim narudžbu {#}... http://www.dealextreme.com/p/professional-thermal-heat-sink-compound-with-injection-tube-1-0g-10-pack-24505 jel valja sto ovo ?!?

HA HA HA, sigurno je odlična :-D

radije odi u chipotekui kupi njihovo smeće :-D

Imaš i u instarinformatici neku za 7kn :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i t
17 godina
neaktivan

Da li je tko narucivao kakav wlan usb adapter za koji ima dozvola hakoma, sa DX-a?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Došao i meni paket-sve tu, sve ispravno... ;)
14 godina
neaktivan

Je vam se ikad desilo da vam tracking number ne radi na ips.pošta.hr a radi na onoj kineskoj stranici intmail.183.com.cn ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
H4X0R_Bug kaže...

Je vam se ikad desilo da vam tracking number ne radi na ips.pošta.hr a radi na onoj kineskoj stranici intmail.183.com.cn ?

Da, ako je tek poslano, ali ako je prošlo već 2-3 dana od kad su to zaprimili kod njih u pošti, onda bi se i kod nas trebalo pojaviti.

PS evo mali rođendan, neki dan sam navršio točno 2 godine od prve naruđbe :-D

čak su mi poslali kupon na 10% popusta na seljedeću kupnju, koji je već iskorišten :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i t
15 godina
pod009 kaže...
Došao i meni paket-sve tu, sve ispravno... ;)

Kad si naručio?Meni kolega forumaš naručio prije mjesec dana,još uvijek mi nije stigao paket.

They got money for wars but can feed the poors
16 godina

Evo i ja naručio par gluposti.Danas stiglo,naručio 26.06.Sve u svemu dobre kvalitete osim onog privjeska koji je,prvo otišli zupčanici navijanja pa sad mi je i pukao prekidač.Tako da je to promašaj.

Dynamo LED privjesak Dynamo LED privjesak
5-metarski HDMI kabel.Od viška glava ne boli.Nadam se da radi :) 5-metarski HDMI kabel.Od viška glava ne boli.Nadam se da radi :)
Maske za Galaxy Ace Maske za Galaxy Ace
38 dijelni set odvijača 38 dijelni set odvijača
GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Znam da nije DE, ali našao sam još jednu jako zanimljivu stvarčicu na tim kineskim stranicama :-D

Dakle zanima me ima tko viškda novca da riskira pa da nam javi dojmove kakva je stvarćica uživo, pa d ja onda narućim sebi ako bude valjala{#}

radi s o ovome http://www.chinagrabber.com/breathalyzer-led-watch---alcohol-test-light-watch---aw-375.aspx

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Znam da nije DE, ali našao sam još jednu jako zanimljivu stvarčicu na tim kineskim stranicama :-D

Dakle zanima me ima tko viškda novca da riskira pa da nam javi dojmove kakva je stvarćica uživo, pa d ja onda narućim sebi ako bude valjala{#}

radi s o ovome http://www.chinagrabber.com/breathalyzer-led-watch---alcohol-test-light-watch---aw-375.aspx

Malo je preskupo.

17 godina

DA znam, ali izgleda super{#}

alibaba.com ga cijeni oko 35-40$ ali kod njih se uvjek uzima više komada :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ljudi, kak se placa? Zelim wii remote i nucnhuck naruciti, pa me zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PayPal.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Stigle mi slušalice....KILLER BASS, mislim da ću oglušit {#}{#}

Naručio 4. 5. Stiglo danas

Prezadovoljan sam sa sluškama, stvarno bass ubija {#}

BTW Piše na njima da su SONY-jeve, model MDR-E11, ali kad tražim na netu iste te izbaci mi nešta potpuno drugo.....kako god bilo, odlične su. Moja preporuka svakako {#}

EDIT: slika

jao kak sam se usro da su me zeznuli , dosle mi danas te slusalice i ono vidim jedna zica dulja od druge , ja ono mislio zeznuli me , kad pogledam na netu i ostale su takve , sta cu seljak sam... ta duza oko vrata ide?

karamba!
16 godina
neaktivan

jedna ti ide normalno odmah na uho a drugu prebacis preko leđne strane vrata do drugog uha {#}

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

{#} Da ta duža ti ide oko vrata. Nije to nikakva greška.

16 godina
neaktivan

jao sad sam sluso

, ima odlicne baseve

karamba!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Narucio 2.7., stiglo je danas. Narucio sam auto-stalak za iPhone, UMD vrata i poklopac baterije za PSP, set odvijaca i set za precizno izrezivanje. UMD vrata sam jutros namontirao i super rade, kao original. Zamjena poklopca baterije je trajala sekundu. 

Prvi put sam narucio i jako sam zadovoljan s obzirom da sam sve platio manje od $25, a na paketu su deklarirali kao $7, svaka im cast! {#} 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 14:33 (martinzg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice