Bug i Opera

poruka: 18
|
čitano: 2.468
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bug i Opera

Zašto Bug Online a isto tako i ovaj forum ne radi baš najbolje kad se otvara s Operom. Svaki put kad otvorim stranicu ona se ne osvježi automatski nego vidim stare vijesti i moram uvijek pritisnut reload da bi vidio promjene koje su se desile od mog zadnjeg posjeta stranici.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Bug i Opera
Sim4 kaže...

Zašto Bug Online a isto tako i ovaj forum ne radi baš najbolje kad se otvara s Operom. Svaki put kad otvorim stranicu ona se ne osvježi automatski nego vidim stare vijesti i moram uvijek pritisnut reload da bi vidio promjene koje su se desile od mog zadnjeg posjeta stranici.

Pa ako ti ne radi na Operi, onda si instaliraj Firefox, IE, Netscape ili neki drugi.

"The King Of The Computers"
17 godina
neaktivan

Sviđa mi se opera naviko sam na nju i radi mi dobro sa drugim stranicama. Da li bi ti mijenjo browser ako ti ne otvara dobro jednu stranicu? Nije sad da mi to nešto jako smeta al čisto me zanima kako to da BOL ne radi baš dobro s Operom

17 godina
neaktivan
Bug i Opera

ma sve je u redu s operom, nego uvijek kad se vracas na predhodnu stranicu s bilo kojim preglednikom moras osvjezit sadrzaj stranice

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nisi me dobro razumio normalno da kad stisnes back da se vratis na prethodnu stranicu ona nece bit osvjezena. meni se desava da kad npr. posjetim danas BOL i nakon sto sam pogledo vijesti zatvorim stranicu. Sutra kad opet upisem u Operu www.bug.hr on mi otvori stranicu al sa starim vijestima znaci neosvjezenu sve dok sam ne pritisnem reload. To mi se ne dešava sa drugim stranicama i ni sa drugim browserima kad otvaram BOL. Znači problem je u kompatibilnosti BOL-a i Opere.

17 godina
neaktivan
The_Chosen_One_Geek kaže...
Sim4 kaže...

Pa ako ti ne radi na Operi, onda si instaliraj Firefox, IE, Netscape ili neki drugi.

o moj bože...to je kao da radiš kao mehaničar i da ti netko doveze auto koji treba popravak, i da mu ti kažeš da si kupi neki drugi auto...

Silence! I Kill You...
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2008 15:53 (no name).
17 godina
protjeran
no name kaže...
The_Chosen_One_Geek kaže...
Sim4 kaže...

o moj bože...to je kao da radiš kao mehaničar i da ti netko doveze auto koji treba popravak, i da mu ti kažeš da si kupi neki drugi auto...

Da, ali auto košta,a firefox ne!Belji se

"The King Of The Computers"
17 godina
moderator
Ne mogu se sloziti s navodom na BOL ne radi dobro pod Operom. Koristio sam je posljednje dvije godine i s BOL-om nisam nikad imao apsolutno nikakvih problema.
17 godina
neaktivan

Promijenio sam opciju u Operi "Check if cached page is updated on the server" na "Always" i sad mi dobro radi. I logično mi je da to treba biti uključeno jedini razlog zbog kojeg to prije nisam mijenjao je taj da su mi se ostale stranice normalno učitavale. A evo sad će se i BOLSramim se

17 godina
neaktivan
Bug i Opera

kao sto i samo bugovci rekose...imaju valjda problema jedino sa operom zbog editora foruma...

posebno  su  problemi  izrazeni  kod  verzije  9.25...et  tako...i  kod  mene  je  9.22  i  ima  nekih  sitnih  bugova...al  je  ok..

u wanna peace of me....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug i Opera

Kod mene je sa Operom problem sto kad nekoga "citiram" mogu odgovor pisat samo u tom citatu, pa onda moram upotrijebiti firefox koji to obavlja bez problema.

Ali  nema  veze  Opera  mi  je  jos  uvijek  "my  sweetheart".  Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1kokolo1 kaže...

Kod mene je sa Operom problem sto kad nekoga "citiram" mogu odgovor pisat samo u tom citatu, pa onda moram upotrijebiti firefox koji to obavlja bez problema.

Ali  nema  veze  Opera  mi  je  jos  uvijek  "my  sweetheart".  Belji se

I  meni  se  kad  citiram  kursor  za  pisanje  pojavi  u  tom  citatu  al  onda  stiskam  strelicu  down  da  izadje  iz  citata  pa  je  sve  u  redu.  Al  nisam  to  odamh  skužio  jer  kad  stiskaš  enter  nećeš  se  maknut  iz  citata  a  isto  tako  ne  možeš  se  maknut  ni  mišom.  Al  sad  kad  sam  skužio  stalno  citiramSmijeh
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2008 1:44 (Sim4).
17 godina
neaktivan
Bug i Opera

Ma tak je bilo i meni sa ogame forumom, nije se htio odjavit, sta ja znam. Mislim da je nekakav problem u cacheu ili tak nes, pa stalno treba refreshat. Inace mi je opera bolja od ff ali sam samo zbog toga presao na ff.

...:::Anime Phreak:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bug i Opera

Jučer sam konačno prešao sa mozille na operu 9.63, ali imam problema sa bug-ovim stranicama. 
Ako prebacim na stranicu od bug-a, bilo forum ili bol, zauzeće procesora se odmah digne na 100%. Svaki put, rijetko
kad ne. Čim prebacim na neki drugi tab, u kojem nije otvorena stranica od bug-a, zauzeće odmah padne. Skužio sam da
to mogu riješiti isključivanje javascripta, ali onda nevidim pola stranice. Kako da to riješim?

btw. skužio sam i da nemogu paste napraviti u okviru za novu poruku( mislim na desni klik-paste)

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug i Opera

Ja isto koristim Operu već par godina, i stvarno mi super radi, na BOL-u mi je uvjek logiran acc. kad posjetim stranicu, i nemam ovaj problem s refreshanjem stranice.

Jedino još da srede onu grešku kod pisanja PM-ova s malim prozorom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
denix kaže...

Jučer sam konačno prešao sa mozille na operu 9.63, ali imam problema sa bug-ovim stranicama. 
Ako prebacim na stranicu od bug-a, bilo forum ili bol, zauzeće procesora se odmah digne na 100%. Svaki put, rijetko
kad ne. Čim prebacim na neki drugi tab, u kojem nije otvorena stranica od bug-a, zauzeće odmah padne. Skužio sam da
to mogu riješiti isključivanje javascripta, ali onda nevidim pola stranice. Kako da to riješim?

btw. skužio sam i da nemogu paste napraviti u okviru za novu poruku( mislim na desni klik-paste)

nemam niti jedan naveden problem...tako da nesto kod tebe ne stima , skini Opera 10 Aplha snjom bi trebalo biti ok...
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan
denix kaže...

ovo sa procesorom - pogledaj moju temu: Čudni banner na BOL-u

za paste:  kotisti ctrl + v
17 godina
jurluk kaže...
denix kaže...

ovo sa procesorom - pogledaj moju temu: Čudni banner na BOL-u

za paste:  kotisti ctrl + v
  za paste znam, ali sam navikao na uobičajenu tehniku. Idem sada vidjeti na taj link, pa možda pomogne. Thx i ostalima
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice