Zašto Bug Online a isto tako i ovaj forum ne radi baš najbolje kad se otvara s Operom. Svaki put kad otvorim stranicu ona se ne osvježi automatski nego vidim stare vijesti i moram uvijek pritisnut reload da bi vidio promjene koje su se desile od mog zadnjeg posjeta stranici.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto Bug Online a isto tako i ovaj forum ne radi baš najbolje kad se otvara s Operom. Svaki put kad otvorim stranicu ona se ne osvježi automatski nego vidim stare vijesti i moram uvijek pritisnut reload da bi vidio promjene koje su se desile od mog zadnjeg posjeta stranici.
Sviđa mi se opera naviko sam na nju i radi mi dobro sa drugim stranicama. Da li bi ti mijenjo browser ako ti ne otvara dobro jednu stranicu? Nije sad da mi to nešto jako smeta al čisto me zanima kako to da BOL ne radi baš dobro s Operom
ma sve je u redu s operom, nego uvijek kad se vracas na predhodnu stranicu s bilo kojim preglednikom moras osvjezit sadrzaj stranice
nisi me dobro razumio normalno da kad stisnes back da se vratis na prethodnu stranicu ona nece bit osvjezena. meni se desava da kad npr. posjetim danas BOL i nakon sto sam pogledo vijesti zatvorim stranicu. Sutra kad opet upisem u Operu www.bug.hr on mi otvori stranicu al sa starim vijestima znaci neosvjezenu sve dok sam ne pritisnem reload. To mi se ne dešava sa drugim stranicama i ni sa drugim browserima kad otvaram BOL. Znači problem je u kompatibilnosti BOL-a i Opere.
o moj bože...to je kao da radiš kao mehaničar i da ti netko doveze auto koji treba popravak, i da mu ti kažeš da si kupi neki drugi auto...
o moj bože...to je kao da radiš kao mehaničar i da ti netko doveze auto koji treba popravak, i da mu ti kažeš da si kupi neki drugi auto...

Promijenio sam opciju u Operi "Check if cached page is updated on the server" na "Always" i sad mi dobro radi. I logično mi je da to treba biti uključeno jedini razlog zbog kojeg to prije nisam mijenjao je taj da su mi se ostale stranice normalno učitavale. A evo sad će se i BOL
kao sto i samo bugovci rekose...imaju valjda problema jedino sa operom zbog editora foruma...
posebno su problemi izrazeni kod verzije 9.25...et tako...i kod mene je 9.22 i ima nekih sitnih bugova...al je ok..
Kod mene je sa Operom problem sto kad nekoga "citiram" mogu odgovor pisat samo u tom citatu, pa onda moram upotrijebiti firefox koji to obavlja bez problema.
Ali nema veze Opera mi je jos uvijek "my sweetheart".
Kod mene je sa Operom problem sto kad nekoga "citiram" mogu odgovor pisat samo u tom citatu, pa onda moram upotrijebiti firefox koji to obavlja bez problema.
Ali nema veze Opera mi je jos uvijek "my sweetheart".

Ma tak je bilo i meni sa ogame forumom, nije se htio odjavit, sta ja znam. Mislim da je nekakav problem u cacheu ili tak nes, pa stalno treba refreshat. Inace mi je opera bolja od ff ali sam samo zbog toga presao na ff.
Jučer sam konačno prešao sa mozille na operu 9.63, ali imam problema sa bug-ovim stranicama.
Ako prebacim na stranicu od bug-a, bilo forum ili bol, zauzeće procesora se odmah digne na 100%. Svaki put, rijetko
kad ne. Čim prebacim na neki drugi tab, u kojem nije otvorena stranica od bug-a, zauzeće odmah padne. Skužio sam da
to mogu riješiti isključivanje javascripta, ali onda nevidim pola stranice. Kako da to riješim?
btw. skužio sam i da nemogu paste napraviti u okviru za novu poruku( mislim na desni klik-paste)
Ja isto koristim Operu već par godina, i stvarno mi super radi, na BOL-u mi je uvjek logiran acc. kad posjetim stranicu, i nemam ovaj problem s refreshanjem stranice.
Jedino još da srede onu grešku kod pisanja PM-ova s malim prozorom.
Jučer sam konačno prešao sa mozille na operu 9.63, ali imam problema sa bug-ovim stranicama.
Ako prebacim na stranicu od bug-a, bilo forum ili bol, zauzeće procesora se odmah digne na 100%. Svaki put, rijetko
kad ne. Čim prebacim na neki drugi tab, u kojem nije otvorena stranica od bug-a, zauzeće odmah padne. Skužio sam da
to mogu riješiti isključivanje javascripta, ali onda nevidim pola stranice. Kako da to riješim?
btw. skužio sam i da nemogu paste napraviti u okviru za novu poruku( mislim na desni klik-paste)