brzina interneta u vuko****ni

poruka: 10
|
čitano: 1.625
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
Pozdrav forumaši, molim savjet kako i sta napraviti da povecam brzinu, preko žice maksimalna brzina koju mogu imat je 4mbps jer se nalazim u mjestu bogu iza nogu, kombinacije poput homebox duo i telekomovog hybrid boxa ne dolaze u obzir jer mi ne pada na pamet nadoplacivati 30 kn za 100gb prometa, jer trosim jako puno prometa, htio bih imati normalan flat internet barem 20 mbps brzine jer 4 nije dovoljno za nista danaa bez obzira sta ko mislio! Molim vas za savjet sta bih mogao napraviti? Niti jedan operater mi ne moze isporuciti vecu brzinu od 4 preko zice, to su mi rekli i tehnicari t-coma..

0 0 hvala 0
7 godina

a da isprobaš tele2 pokućni

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Re: brzina interneta u vuko****ni
pokucbi pokriva samo 3g na mjestu gdje se nalazim.
13 godina
Gigabox? Ili T-Com hibrid pa potrošače prometa prebaciš na ADSL (jbga sporo ali je flat), a za normalno surfanje koristiš ovih 100+100 GB?
Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
8 godina
Koliko ti to trošiš interneta kada uspijevaš sa 4 mbps trošiti toliko da ti se ne isplati dati dodatnih 30 kn i imati koliko toliko normalnu brzinu!?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mali322 kaže...
Koliko ti to trošiš interneta kada uspijevaš sa 4 mbps trošiti toliko da ti se ne isplati dati dodatnih 30 kn i imati koliko toliko normalnu brzinu!?

S 4 megabita možeš teoretski u jednom danu skinuti oko 40 gigabajta ako skidaš nešto cijeli dan.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
5 godina
neaktivan
Trenutno imam hibrid box od tcoma, znaci imam 100gb po brzini od 20mbps a kad se to potrosi spusta mi se na 4..Gledam puno filmova u fhd rezoluciji i prosjecno je film od 2-3 gb.. ode to brzo ako pogledam par filmova na dan..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vvinkulja kaže...
Trenutno imam hibrid box od tcoma, znaci imam 100gb po brzini od 20mbps a kad se to potrosi spusta mi se na 4..Gledam puno filmova u fhd rezoluciji i prosjecno je film od 2-3 gb.. ode to brzo ako pogledam par filmova na dan..

Tebi je onda najbolja solucija A1 Homebox. Isti nudi neograničen internet od 00:00 do 10:00 svaki dan s maksimalnom dostupnom brzinom interneta. Izvan tog perioda imaš 100 GB uz mogućnost kupnje dodatnog prometa (100 GB - 30 kn/mj.; 20 GB - 10 kn/mj.). U tijeku je i akcija do 31.3., pa se umjesto 100 GB daje 200 GB prometa po maksimalnoj brzini.

Pošto si rekao da gledaš puno filmova u Full HD rezoluciji, a Homebox nudi neograničen internet preko noći (do 10:00), staviš filmove da se skidaju dok spavaš i gledaš ih kasnije kada stigneš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2020 11:04 (Marko :D).
8 godina
Spustiš malčice rezoluciju i donekle riješiš problem a i nije 30 kuna smak svijeta, dvije pive u kafiću!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
vvinkulja kaže...
pokucbi pokriva samo 3g na mjestu gdje se nalazim.

Sa 3G možeš bez problema do 20mbps ako nije preopterećen. Kod nas je isto, žicologija ne ide preko 4mbps, pokućni je na 3G i brzina je 20-30mbps. U takvim mjestima nemaš baš puno izbora. Ili si na kombinaciji ili na pokućnom. A1 ti je ista stvar a paketi su skuplji. 

Pozdrav iz vukoje*ine 2 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice