Pozdrav svima!
Dakle, Browseri mi ne rade - msn da, i spojen je na mrezu, rade torenti ali nijednu stranicu na internetu nemogu otvorit.
Antivirusni imam.
Gdje bi mogao biti problem?
Hvala
Pozdrav svima!
Dakle, Browseri mi ne rade - msn da, i spojen je na mrezu, rade torenti ali nijednu stranicu na internetu nemogu otvorit.
Antivirusni imam.
Gdje bi mogao biti problem?
Hvala
Mozda glup odgovor, ali da ti nije slucajno uznacena opcija Work offline? File i dole pri dnu imas Work offline
- DHCP? Vidi postavke mrežne kartice i pingaj router (u CMD ping adresa...)
Mislim da je to nešto lokalno, do tvog kompa, ne do rutera. Kad kažeš da ti browseri ne rade, na koje točno misliš? Jesi probao reinstalirati neki od njih? Jesi probao instalirati neki drugi browser, koji do sada nisi imao instaliran? Kada pingaš, recimo, www.google.hr, da li dobiješ odgovor?
Ako browseri ne rade a msn radi to upucuje na problem sa dns serverima. Ukucaj rucno dns servere i to recimo opendns 208.067.220.220 i 208.067.222.222
Vjerovatno ti i mail i skype radi.
Isti problem i ja imam..
Ali nije mi to uvjek,ponekad samo..ali kad se dogodi..nazivcira me posteno
Hvala na odgovorima.
Nijedan Browser ne radi.
Uredno se spajam na dvije mreze i na obe radi msn, vuze i jos pokoji program.
"Work offline" mod nije upaljen.
Rekao sam ti sta je u pitanju i koje je rjesenje. Ili Ruske genijalac koji se sa mnom ne slaze ima bolje rjesenje? Ne? Tako sam i mislio. Ruske nista ne zna osim da se ne sllaze sa mnom ;)
Dogodilo se i meni to. Na browserima nisam nista mogao, ali comodo geek buddy je radio i onda su mi sredili.
Bio je proxy stavljen i na firefox i IE, vjerojatno preko virusa.
Edit:
Ako imaš proxy onda ti piše da je možda stranica blokirana od proxya
FF: alati > opcije > napredno > mreža > postavke i stavis bez proxya
IE: tools > internet options > connections > setup