Bnet pitanje (iskustva)

poruka: 7
|
čitano: 2.256
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bnet pitanje (iskustva)

Ovako.....nakon nekoliko godina cekanja napokon sam dobio opciju adsl-a u mom kvartu i to od Bneta. Naravno da nisam razmisljao ni trena i odmah uzeo flat. E sad stvar je pokrenuta 1.12 i od tada je proslo evo mjesec i pol a ja nisam dobio nikakav racun.

Pitanje za Bnetove korisnike. Da li se to i vama desilo? Kada cca oni salju svoje racune? Pretpostavljam da oni imaju vlastite racune, a ne da mi se to zbraja u t.comovim racunima, da li dobro predpostavljam? Je li moguce da su me zaboravili i da cu imati free net forewer :) ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bnet pitanje (iskustva)

Ja imam TV od b.neta i dolazi mi njihov račun koji nema veze s t.comom.

Dvaput mi se desila ista stvar kao i tebi, račun mi nije stigao za tekući mjesec, nego je sljedeći mjesec došao račun 198 kn, za 2 mjeseca TV-a. Ista stvar će vjerojatno biti i s tobom.

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bnet pitanje (iskustva)

o gadovi jedni bezobrazni......

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bnet pitanje (iskustva)

ima možda neko problema s ovim modemom od b-neta scientific atlanta 2320. Kada je signal na 2- 3 crtice (11-18 mb) zna se desiti da zašteka i da ga se mora restartirati vađenjem iz struje. Kako riješiti ovaj problem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bnet pitanje (iskustva)
Možda da nazoveš bnet službu za korisnike i postaviš im to pitanje?možda ti ga zamjene...
15 godina
neaktivan
crowap kaže...
Možda da nazoveš bnet službu za korisnike i postaviš im to pitanje?možda ti ga zamjene...

Nazvao sam ih i kažu da su ušli u moj modem i da vide da je sve normalno. 

15 godina
neaktivan

A sto mislite o internetu od bneta,sramota su ja cu sada brzo raskinuti ugovor s njima to je katastrofa imam u cod2 ping 70 +++

Jel imate mozd akoje rijesenje da se smanji lag ili nesto mozda ima spasa?!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice