Nisam vidio trolanje. Ne brini ti za to.
Base-Host - pitanja i odgovori
- poruka: 1.035
- |
- čitano: 196.692
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
naručivao sam nekoliko keyeva prije od njih.. nikad problema.. izgleda da je ipak ovo bio preveliki zalogaj samo za jednu osobu..
Jednom sam platio COd:Black ops.. rekao Mario da pricekam par dana da nema key... javio se nakon 2 dana i rekao da ne zna kada ce dobiti...umjesto toga uzeo MoH i ostatak novca dobio na paypal...
Nisam vidio trolanje. Ne brini ti za to.
A flejmanje?
Najlakse se tudoj muci rugati (ne mislim na tvoje postove).
baš mi je žao što su neki ovako prošli.
Osobno nikad nisam imao problema sa Mariom,uvijek bih dobio key u roku od pola sata,čak sam jednom dobio key i prije nego sam uplatio novac. Čudno mi je zašto se ne javlja,jer je uvijek bio pošten i nikad nikom nije ostao dužan (bar koliko sam vidio ovdje na forumu i općenito).
A ovi koji govore da je "pobjegao s parama" i slično,neka se malo zapitaju. Zar bi čovjek stvarno išao to raditi za tih pišljivih 5 keyeva ili neznam koliko već.
Ma dreammaker je trolcina i flamer. Od kad je tu poceo k*njati napunile se 3 stranice dok si rekao keks.
Base-host je ok radio. I uvijek je vracao uplate, ako je nesto krenulo po zlu.
Sad zasto jos nije vratio uplate nekolici ne znam. I ja sam medu njima.
A ne pada mi na pamet ici ga prijavljivati policiji i kucat covjeku na vrata za 200kn.
A sad Dannyevi postovi isto nisu bas od neke pomoci. Svi bi mi rado uzeli na Originu i sl, ali neki su zeljeli proci jeftine. Da li je to za osudu?
Rade opomeni trolove posto si moderator.
Ma ne bitno je dal se radi o 2 ili 2000kn. Ne volim kad sam prevaren. Pogotovo ne volim likove koji se prave pametni.
...Ma ne bitno je dal se radi o 2 ili 2000kn. Ne volim kad sam prevaren. Pogotovo ne volim likove koji se prave pametni.
Ma mene je bivši najbolji prijatelj prevario za 6000 kn pa nisam išao utjerivat dugove (a razlika je 2 km). Pa da kasnije strahujem da li ću popušiti metak u mraku. Samo ne želim s njim više nikad u životu razgovarati (i ako mi stane na put pregazi ću ga :). Ali se ne želim spuštati na njegovu razinu ili se baviti kriminalom u vidu utjerivača. Bit će još i težih razočaranja u životu od takvih prijevara.
I normalno da mi je žao što ste prevareni. Gorak je to okus.
Samo kažem dreamu da nije u redu da tako priča, a i sam je kupovao od njega iako je mogao kupiti preko pouzdanoga Gamea, ali izgleda da je bio škrt kao i mi...
Jasno ti je da ja ne pljujem po Base Hostu? Kupiti ću opet kod njega ako u tom trenutku ne budem imao novaca za Game, naravno da hoću - ali neću očekivati uslugu na razini Game-a ili bilo kojeg legitimnog shopa.
P.S. smatram da bi rasprava o BaseHostu i sličnim trgovinama na forumu trebala biti zabranjena baš kao što je i rasprava o piratima. I jedno i drugo je mimo zakona ;)
P.S. smatram da bi rasprava o BaseHostu i sličnim trgovinama na forumu trebala biti zabranjena baš kao što je i rasprava o piratima. I jedno i drugo je mimo zakona ;)
S ovim se slažem...a slaže se i on...dok ga ne zahebu....a kad ga zahebu....garantiram vam da se neće požaliti nikome na nikakvom forumu...i sam će sebi reći...tko ti je kriv kad si škrt...LOL
S ovim se slažem...a slaže se i on...dok ga ne zahebu....a kad ga zahebu....garantiram vam da se neće požaliti nikome na nikakvom forumu...i sam će sebi reći...tko ti je kriv kad si škrt...LOL
LOL.....zapravo..kad mi kupujemo..onda smo škrti...kad on kupuje...e onda je ok jer nema se para. Znaći kad bude imao manje para...kupovat će kod sumnjivih i neće se nadati 100% uspjehu....hahahaha...nije on flamer...on je panj....
Previše ste napaljeni u zadnje vrijeme.
Previše ste napaljeni u zadnje vrijeme.
Uvijek isti odgovor...kad se nekog provali u njegovim verbalnim proljevima...šta se palite...lol...kao što rekoh panj.
Koji je tvoj problem točno?
Naravno da se neću raspravljati sa nekim nedostojnim mog vremena. Ne znaš raspravljati, nisi u pravu, tvrdoglav si, zagovaraš nelegalnu stranu, meni nabijaš na nos to što ti objašnjavam da život funkcionira po onoj staroj "koliko para toliko muzike". Daj mi samo jedan razlog zašto da se dalje trudim tebi i takvima išta objasniti? Samo jedan..
Daj mi samo jedan razlog zašto da se dalje trudim tebi i takvima išta objasniti? Samo jedan..
U tome i je problem. Svi smo mi svjesni nase situacije, pa nam nije potreban jedan padobranac da tu flejma i k*nja.
Ja nisam nigdje vidio da si nesto objasnio, niti se tu ima sta objasnjavati.
Vraćamo se kroz par dana! U međuvremenu će biti dodane nove igre u ponudu. Imamo puno novosti za objaviti. Prva obavijest je to što ćemo postati obrt te će sve biti legalno i bez nedoumica će te moći naručiti CD Key uz malo višu cijenu, ali opet Vam garantiramo najniže cijene. Druga obavijest je to što smo uveli support sistem. To znači da više ne morate slati mailove nego samo ostavite poruku preko naše stranice i dobiti će te vlasiti broj tiketa što znači da online možete pratiti status Vašeg tiketa i naše odgovore na njega. Treća obavijest je to da je zaposleno više osoba u support odjelu te će na Vaše upite biti odgovarano što je prije moguće. Naši kupci su na prvom mjestu. Molimo Vas za razumijevanje jer imamo još puno posla sa papirima. Čim sve bude gotovo, odmah će te znati i opet će te moći naručiti CD Keyeve po najnižim cijenama u Hrvatskoj. Mario
Je je...istina...vidjeh i ja...objavili i na face-u....a sve što se na face-u objavi...to je onda istina...lol.
Možda i bude nešto od para...bitno da sam dobio žuti karton....
Mnogo veliki tekst sa Facebooka:
Vraćamo se kroz par dana! U međuvremenu će biti dodane nove igre u ponudu. Imamo puno novsti za objaviti. Prva obavijest je to što ćemo postati obrt te će sve biti legalno i bez nedoumica će te moći naručiti CD Key uz malo višu cijenu, ali opet Vam garantiramo najniže cijene. Druga obavijest je to što smo uveli support sistem. To znači da više ne morate slati mailove nego samo ostavite poruku preko naše stranice i dobiti će te vlasiti broj tiketa što znači da online možete pratiti status Vašeg tiketa i naše odgovore na njega. Treća obavijest je to da je zaposleno više osoba u support odjelu te će na Vaše upite biti odgovarano što je prije moguće. Naši kupci su na prvom mjestu. Molimo Vas za razumijevanje jer imamo još puno posla sa papirima. Čim sve bude gotovo, odmah će te znati i opet će te moći naručiti CD Keyeve po najnižim cijenama u Hrvatskoj. Svi koji misle da su "popushili" novce, nije tako, Ovim putem Vam obećajem da ne krečemo u novi biznis dok ne riješimo stare kupce. Želimo opet vratiti povjerenje i to ćemo napraviti iako ostavili krv na ovom poslu. Od samog početka napominjem da ne želim da itko ostane zakinut i tako če i biti.
Mario
LOL....brzi su jedino kad treba skinuti komentare sa facebook-a....(skinuli ga prije nego curi grudnjak)
sta su skinuli to sa facebooka?
Evo vidi...komentar mi je nekao vračen nazad na facebook-u...hmmmm...je baš danas....koja slučajnost.
LOL....brzi su jedino kad treba skinuti komentare sa facebook-a....(skinuli ga prije nego curi grudnjak)
sta su skinuli to sa facebooka?
Evo vidi...komentar mi je nekao vračen nazad na facebook-u...hmmmm...je baš danas....koja slučajnost.
Komentar ti nije ni brisan sa facebooka.
Može bit...ali je bio publishan i kroz 45 minuta je nestao...e sad hebiga...ako je bila stave u cache-u....my bad...ali je to i bilo za očekivati u ovakvoj negativnoj situaciji...iako sam još par puta bio tamo...i nisam ga vidio ali eto...bitno je samo da se nešto pokrenulo i da nema više previše negative.
Kazem da nije brisan, zato kad god sam posjetio stranicu komentar je bio tamo.
Kazem da nije brisan, zato kad god sam posjetio stranicu komentar je bio tamo.
Onda my bad i njima svaka čast (što nije bilo cenzuriranja)...ajd eto vjerujem ti...samo gdje si dosad...da mi kažeš kako trebam do okulista...ili pobrisati history...cookise..itd.
Hvala na info-u....
sa base-hosta imam samo ugodna iskustva..
kupio sam prije cod 4 3 keya,cod 2 1 key,bbc2,f1 2010 i sve je super proslo i dan danas radio kao podmazano.
jedva cekam da se vrate i nastavit cu i dalje od njih kupovat,jer po meni uz enabavu koje više nema su najbolji,najsigurniji i najeftiniji.
kupio sam prije cod 4 3 keya,cod 2 1 key,bbc2,f1 2010 i sve je super proslo i dan danas radio kao podmazano.
jedva cekam da se vrate i nastavit cu i dalje od njih kupovat,jer po meni uz enabavu koje više nema su najbolji,najsigurniji i najeftiniji.
Jos da se drze onog sto napisu na stranici bili bi najbolji.
Jos da se drze onog sto napisu na stranici bili bi najbolji.
Dovoljno je da se drže osnovnih pravila trgovine, što bi se po novim najavama i trebali...i bit će im sve pet. Svatko od nas će rađe dati novce nekom iz HR nego nekoj ekipi iz Tunguzije.
EE super vidim da se Basehost bude vratio.
mene više zanima hoce li vratiti lovu a ne hoce li se on vratiti
pa sta nisi napisao da ovaj tjedan ides do njega?!
pa sta nisi napisao da ovaj tjedan ides do njega?!
jesam...al javio se preko fejsa da je kao bio u poslu oko papira i neznam. U svakom slucaju je neozbiljno da je proslo mjesec dana od kada je zatrazen povrat novca. Vidit cu kako ce se sada stvari razvijati dalje.
sve u svemu ja te podrzavam! da meni nija poslao novce bio bi organizirao da se nademo nas par pa da zajedno otidemo do njega! a onda bi naplatili i putne troskove i kamate.jer mogao je makar napisati da je u poslu, makar nije to isprika. ako netko trazi povrat novaca pa prolazio je uz banku ili postu tih mjesec dana a i kladim se da je sjeo za komp i vidio sve te poruke?! sada najbolje da nije prolazio u banku ili postu i da nije bio na internetu?! mogu reci da sam ja dobro prosao (dobio sam kljuc makar sam ga otkazao radi toga jer je ruska verzija al nema vece prodao sam ga)