Amazon - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.591
|
čitano: 960.917
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Amazon - pitanja i odgovori

I jeli stiglo?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ako budem uzimao tablet sa amazona u vrijednosti cca 1000 kn koliko će mi lupiti dodatnih troškova ovi naši?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Amazon - pitanja i odgovori

Jel ko kupovao neko muziku sa amazona, zanima me dal ja kad kupim digitalni album mogu isti normalno skinut ili moram slusat preko weba?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Jel ko kupovao neko muziku sa amazona, zanima me dal ja kad kupim digitalni album mogu isti normalno skinut ili moram slusat preko weba?

Zbog pravnih restrikcija ja nisam imao mogućnost obaviti isto, iako bih ti savjetovao ovu stranicu. I ne, ne moraš preko Web-a, tebi se ponudi opcija Digital Download gdje si pohraniš sadržaj u full kvaliteti u kakvoj je isti predstavljen.

Link  - mp3va

My code is not working - Don't know why! My code is working - Don't know why!
17 godina
DuckyYou kaže...

Pozdrav. Planiram kupiti neke sitnice preko Amazona do vrijednosti 15€. Dal' se može desiti da roba ne dođe do mene radi carinske kontrole?

Prvenstveno mislim na stvari kao:

http://www.dhresource.com/albu_350617955_00-1.0x0/1pcs-to-dual-ps-2-female-jack-cable-adapter.jpg

Tu nema razloga zašto bi zastalo na ikakvoj kontroli.

17 godina
pbandov kaže...
R4zOR229 kaže...

Zbog pravnih restrikcija ja nisam imao mogućnost obaviti isto, iako bih ti savjetovao ovu stranicu. I ne, ne moraš preko Web-a, tebi se ponudi opcija Digital Download gdje si pohraniš sadržaj u full kvaliteti u kakvoj je isti predstavljen.

Link  - mp3va

Stvar je da nema nigdje jel je jako nepoznat izvodac na ovoj tvojoj stranici sam nasao samo jedan album ali nema veze u meduvremenu sam uspio upogoniti spotify pa sam rjesio sve svoje probleme. Ali hvala svejedno.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
13 godina

Narucio bih 3 artikla sa amazon.de, i piše u detaljima svakog da je dostava npr. 2 eura, ,mene sad zanima hoću li ja platiti dostavu za jedan proizvod ili za sva 3?

Sveukupno sve kosta 32,75 eura ako to sta znaci.

Hvala!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
žao mi je ako je pitanje već negdje postavljeno 
podrazumijeva li kupovina preko amazona.de da roba dolazi iz EU i da automatski neće biti carinjena i da na nju neće biti obračunat hrvatski PDV, nego samo VAT uračunat u cijenu
ILI se gleda podrijetlo robe (koje ja ne znam vidjeti na amazonovoj stranici)
konkretno radi se o Dell laptopu - ispod naziva proizvoda piše von Dell pa pretpostavljam da je to direktna prodaja 
ukratko što očekivati ? 

0 0 hvala 0
13 godina

Ukratko treba procitati pinanu temu gdje je sve objasnjeno. ODgovarati na jedno te ista pitanja vjecno nema smisla. 

Ako se salje iz EU ne placas nista... i to je to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

hvala na odgovoru, 

prelistao sam pinane teme kao i ovu, ali nisam vidio objašnjenje razlike između zemlje podrijetla i zemlje iz koje se kupuje 

1 0 hvala 0
13 godina

Jel salju ovo u Hrvatsku? I kolko bi sve skupa na kraju doslo sa postarinom (2 komada). I jel ce oba doc zajedno ili odvojeno? I jos nesto, ako se stisne na "20 new from £8.99" i odabere najjeftinije to je i dalje ista stvar samo jeftinije? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 22:06 (RaZeR GaMeR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na njemačko sam amazonu gledao neke stvari i kad sam stavio u košaricu pisalo mi je da ima neki popust za visa kartice 30 eura e sad ja nikad nisam kupovao na amazonu pa ako netko tko je probao to iskoristit tih 30 eura jer mi može napisat dal oni fakat smanje cijenu za tih 30 eura ili sam ja nešta krivo shvatio ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...

Na njemačko sam amazonu gledao neke stvari i kad sam stavio u košaricu pisalo mi je da ima neki popust za visa kartice 30 eura e sad ja nikad nisam kupovao na amazonu pa ako netko tko je probao to iskoristit tih 30 eura jer mi može napisat dal oni fakat smanje cijenu za tih 30 eura ili sam ja nešta krivo shvatio ???

to je samo ak imas bas posebnu "amazon visa" karticu, ne electron il obicnu.

amazon visa amazon visa
14 godina

Narucio bi kuciste sa svim komponentama sa amazon.de,da li placam carinu,porez,,sta stim VAT???Kuciste kosta malo preko 300e.molim pomoc,hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kao prvo dajte procitajte postove na pocetku ove teme, kao drugo kad sve ubacis u košaricu i krenes kao da ces kupiti dodjes do zadnjeg koraka i tamo ti iubaci posebnu cijenu svakog proizvoda i VAT (value added tax) to vam je PDV na engleskom samo sto je njihov 20% i u košarici kod svakog proizvoda dodaje još 5% na cijenu jer je naš 25%, u biti ako narucis sa amazona.de i pise ti packed and delivered by Amazon to bi trebalo ici iz njemacke i nemas problema :D

Što se tiče kad stisnete na ono "new from 8.99£" to vam je od razlicitih sellera i trgovina, ali u vecini slucajeva nije jeftinije jer im je postarina puno skuplja nego kad kupujete od samog Amazona... :)
11 godina
neaktivan

Dobro večer. Ovako, nisam nikada naručivao sa Amazona, pa me zanima ako bih ja naručio ove dvije knjige sa britanskog Amazona, koliko tome treba da oni od moje narudžbe obrade, pa koliko treba da stigne meni kući i koliko bi me koštala poštarina za ovo dvoje? Hvala

http://www.amazon.co.uk/gp/product/1401235425/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/1401237789/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

0 0 hvala 0
17 godina

Koja je frustracija Amazon.co.uk.

Šta god kliknem za kupit napiše da ne šalju u Hrvatsku.

Kao da nismo u evropi {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Pa kaj pokušavaš kupit?

Ja već godinama normalno kupujem kod njih.

11 godina
neaktivan
Ronky kaže...

Dobro večer. Ovako, nisam nikada naručivao sa Amazona, pa me zanima ako bih ja naručio ove dvije knjige sa britanskog Amazona, koliko tome treba da oni od moje narudžbe obrade, pa koliko treba da stigne meni kući i koliko bi me koštala poštarina za ovo dvoje? Hvala

http://www.amazon.co.uk/gp/product/1401235425/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/1401237789/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Itko?

17 godina
Dachande kaže...

Pa kaj pokušavaš kupit?

Ja već godinama normalno kupujem kod njih.

Godinama i ja pokušavam preko njih nešta kupiti, pa kad me odjebu, odem na ebay :)

Recimo igre za PS4 gledam zadnje vrijeme, nijedna ne prolazi :)

Prije sam pokušavao mobitele i dodatke za iste, i ofc, ne dostavljamo u vašu državu, oh :)

Na kraju sam zapeo za Kindle, te ga uspio kupiti, ali na austrijsku adresu (poznanica), koja ga je meni poštom poslala, ajme :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 14:58 (Virty).
11 godina
neaktivan
Ronky kaže...
Ronky kaže...

Itko?

nevjerojatno............topic se zove "Amazon pitanja i odgovori" ja postavim pitanje i nitko ni da se udostoji odgovorit niti da nezna. Nevjeujem da nitko nezna odgovor, s obzirom kolika masa ljudi s foruma naručuje s amazona

17 godina

Pa jel si uopce probao sam kupiti?

Napise ti sam kolika je postarina.

Znaci, oba itema - 19,08 + 7,88 za postarinu -> 26,96funti sveukupno.

Koliko treba? Nekih 4-5 radnih dana.

16 godina

Ako se na amazon.de uključim u Amazon Prime članstvo imam li besplatnu dostavu za RH ili je to samo za Njemačku?

0 0 hvala 0
15 godina

Ima netko ideju na koji način naručiti Kindle Paperwhite, a da nije sa američkog Amazona zbog carinskih troškova?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Ima netko ideju na koji način naručiti Kindle Paperwhite, a da nije sa američkog Amazona zbog carinskih troškova?

I ja sam imao tu dilemu te na kraju našao neku gospođu naše gore list u Austriji koja mi je izašla u susret.

Preko njemačkog amazona sam kupio PW te poslao na njenu adresu te ga ona meni poštom.

Sve prošlo za 5!

11 godina
neaktivan

Jeli itko naručivao kad sa Book Depository? Ja naručio 16og knjigu, oni dispatchali 19og i kaže za Europu dostava 4-8 radnih dana, evo danas 2.10. ja još nemam pošiljku.........ako ne dođe ni danas tražim refund love. Retardi, imaju od mene novog korisnika prvu narudžbu i oni uspiju i da sjebu prvi dojam.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pričekaj još 1 tjedan pa se javi na Amazon chat support. Lovu ces sigurno dobiti natrag i to u roku 1 dan, kaj se tice refunda, amazon je u tome dobar, vracaju brzo pare na karticu a ako vracas predmet, tj šalješ poštom k njima natrag, plate ti i poštarinu koju si morao platiti prilikom slanja.

XBL - skols1555

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozzz, evo naručio sam ovo troje sa slike, pa me nešto zanima, da li oni vraćaju ovaj VAT meni? Također, svaka od ove 3 knjige je kod checkouta za 0,45 funti skuplja nego u ponudi, kao što je i packaging skuplji za skoro 2 funte nego na listi cijena pakovanja za Hrvatsku. Zašto je to tako jel možda tko zna?

0 0 hvala 0
17 godina

Zato što Amazon radi ono što će i ostali raditi od 01/01/15. Od cijene koja je na njihovom sajtu, prvo skinu svoj VAT, pa dodaju naš PDV. Takod a cijena ispada veća nego što je prije bila.

A poštarina je jako glupa kod Amazona. Vrlo često ide zasebno na item, zasebno na shipment.

15 godina

Kad unesem adresu izbrisu mi se palatali, hoće li bit problema ako stavim adresu bez palatala za nase po Hrvatskoj?

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice