U vezi quest 3. Nekak sumnjam da će imati eyetracking jer bi odmah potkopali qpro.
Ili će imati, ali neće rgb passthrough kameru za ar.
Prije da će biti obrnuto ali to ćemo tek vidjeti.
Daj me quotaj kada odgovaras na moje poruke jer ovako moram trazit sta sam napisao prije.
Ovo za Pico 4 je katastrofa jer je taj tim kreirao vrhunski komad hardvera po izvrsnoj cijeni.
Zamisli da umjesto Pico 4 samo pise Nintendo VR i da ima gore par Nintendovih IPova kreiranih za VR....koji bi to bio kaos od uspijeha.
Jebaji ga, na mobitelu nema quotanja. Ak odgovorim ili te tagam, opet ti samo notifikacija za temu iskoči.
Evo s kompa.
U vezi Nintenda, ne znam kolko je to njima zanimljivo. Nisu baš puno interesa pokazili od onog davnog faila. Ajde, switch labo je imao kartonski ali to je gadno 3dof iskustvo.
Pimax ima dost zanimljivu ideju ali mislim da će i to biti isprdak na kraju. Konzola poput switcha sa XR" soc-om, 4k 144Hz qled panel koji se nakelji na strap s lećama.
Pa ima citiranje na mobu,sa desne strane ti pise "citiraj"
VR je definitivno buducnost gaminga a u odredjenoj mjeri vec i sadasnjost tako da sam apsolutno siguran da cemo docekat VR sistem i od Nintenda,samo pitanje je kad.
Bogme na mobilnom forumu ne vidim. Opcija je samo "odgovor" a u odgovoru te mogu dodatno tagat. Osim ako misliš da na mobu koristim desktop site, a to mi se baš neće.
Ma dobro, ako tak gledamo, u nekoj budućnosti bi mogli ali ne vidim to kao nešto skoro. Više kao za 2-3godine. Možda iznenade i najave odmah s novom konzolom.