Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.336.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori
LaziusZG kaže...

Pozdrav

Možda je već negdje obrađena tema ali nisam našao.

Kupio sam nekoliko Assassins Creed igara na Steamu koje aktiviram na Uplay.

Koja je najpametnija opcija?

Prvo download na Steamu onda aktivacija na uplay ili mogu odmah aktivirati na uplay. Kako bi mi se povezalo sve to?

Igre već imam u Library od  Steama, ako im uzmem CD key i aktiviram na Uplay prije downloada kompletne igre prek Steama, onda mi se može sukobiti download opcija Steama i Uplaya?

Pretpostavljam da je prvo download na Steam jer je steam centralna baza za igru, te onda uzmem CD key pa na uplay i odmah se moze igrat?

Zelim bit siguran što je ispravnije.

Nema tu nikakvih sukoba jer u ovom slučaju ti je Steam samo prečac do uPlaya kojeg moraš imati da bi pokretao igre. Ti ustvari ni ne moraš pokretati Steam da bi igrao te igre nego ih možeš pokretati direktno iz uPlaya. Ili ako ih pokrećeš iz Steama se automatski pokreće uPlay. Onako po mom iskustvu, bolje ti je skidati putem Steama jer su im serveri brži. Ali na kraju dana ti je više manje svejedno.

Ukratko, retardirani dupli DRM koji ti ama baš ničem ne koristi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Hexfire kaže...
LaziusZG kaže...

Pozdrav

Možda je već negdje obrađena tema ali nisam našao.

Kupio sam nekoliko Assassins Creed igara na Steamu koje aktiviram na Uplay.

Koja je najpametnija opcija?

Prvo download na Steamu onda aktivacija na uplay ili mogu odmah aktivirati na uplay. Kako bi mi se povezalo sve to?

Igre već imam u Library od  Steama, ako im uzmem CD key i aktiviram na Uplay prije downloada kompletne igre prek Steama, onda mi se može sukobiti download opcija Steama i Uplaya?

Pretpostavljam da je prvo download na Steam jer je steam centralna baza za igru, te onda uzmem CD key pa na uplay i odmah se moze igrat?

Zelim bit siguran što je ispravnije.

Nema tu nikakvih sukoba jer u ovom slučaju ti je Steam samo prečac do uPlaya kojeg moraš imati da bi pokretao igre. Ti ustvari ni ne moraš pokretati Steam da bi igrao te igre nego ih možeš pokretati direktno iz uPlaya. Ili ako ih pokrećeš iz Steama se automatski pokreće uPlay. Onako po mom iskustvu, bolje ti je skidati putem Steama jer su im serveri brži. Ali na kraju dana ti je više manje svejedno.

Ukratko, retardirani dupli DRM koji ti ama baš ničem ne koristi.

Hvala na info, prvo cu na steam download onda pokretat preko steama s uplayom, imam dovoljno računalne snage :-D,

bilo mi je cudno to s download i install jer ga ima i na steamu i na uplayu, pa sam se bojao da ako downloadam prek uplaya da ce mi steam pokazati krivo, citao sam i kazu da je bolje dati prednost steamu te onda drugim DRM-ovima

14 godina
Steam - pitanja i odgovori

ljudi, jel vama normalno radi download na steamu? meni je već tjedan dana skroz u qrcu...

imam 30/10 mbit link, a meni skida tek oko 40-50 kb/s, uz spikeove od par sekundi od 450-500 kb/s.

probao sam mjenjat download regije od austrije, češke, njemače, mađarske - svugdje isti problem.

net mi inače skroz normalno pri punoj brzini. jutros sam skidao 12gb fotki i mp3-a sa onedrive-a, sve je išlo najnormalnije. probao bf multi - sve normalno, bez lagga i pucanja veze...

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 16:25 (Apachy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Apachy kaže...

ljudi, jel vama normalno radi download na steamu? meni je već tjedan dana skroz u qrcu...

imam 30/10 mbit link, a meni skida tek oko 40-50 kb/s, uz spikeove od par sekundi od 450-500 kb/s.

probao sam mjenjat download regije od austrije, češke, njemače, mađarske - svugdje isti problem.

net mi inače skroz normalno pri punoj brzini. jutros sam skidao 12gb fotki i mp3-a sa onedrive-a, sve je išlo najnormalnije. probao bf multi - sve normalno, bez lagga i pucanja veze...

Ocigledno je do Steam a, skidao sam prije dva dana Skyrim i takodjer je znalo se desavati da stane sam od sebe skidati pa se smanji brzina pa vrati u normalu i slicno. Uglavnom Summer Sale cini cuda :D 

14 godina

a niš onda, pustit ću onda preko noći, valjda će skinit tih par gb.

0 0 hvala 0
16 godina

Funkcionira li još ovo s mjenanjem IP adrese za paysafecard?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

100 miliona levela bilo na ovoj steam summer sale igri, ja uspio stici do nešto više od 36 miliona

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Haker_x kaže...

100 miliona levela bilo na ovoj steam summer sale igri, ja uspio stici do nešto više od 36 miliona

I na kraju sta si dobio od toga, nista? 

Koje smece od summer aplikacije da zabavi ljude, svi na kraju botali sa skriptom sa reddita

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina

Evo zavrsne statistike.  

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

I na kraju sta si dobio od toga, nista? 

Koje smece od summer aplikacije da zabavi ljude, svi na kraju botali sa skriptom sa reddita

Ma dobro, bilo je nekih solidnih igrica koje su se dobijale na popust igrajući ovu igru i dostižući ciljeve da bi dalo popuste na te igrice, a dobio sam i još nekoliko kartica na kojima sam zaradio nešto više od 1€, 16 kartica mi je dropalo.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
15 godina
neaktivan

Ja zaboravio kupiti Fallout 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pozz imam pitanje.Vec sigurno mjesec dana nisam bio na svom steam acc-u,pa me zanima dal postoji opasnost od bloka racuna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

neće blokirat, bez brige. nisam palio steam više od pola godine negdje 2010. kad sam završio sa mw2 multiplayerom. samo zapamti login podatke

0 0 hvala 1
14 godina

Koja je razlika između steam gift keya i steam keya, koliko vidim giftovi su jeftiniji za koji €.

Ako kupujem sebi mogu li uzeti gift?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Koja je razlika između steam gift keya i steam keya, koliko vidim giftovi su jeftiniji za koji €.

Ako kupujem sebi mogu li uzeti gift?

Da, možeš. Razlika je da se na steamu direkt mogu kupiti samo giftovi, dok keyeve prodaju samo preprodavači.

11 godina
odjavljen

Pozdrav!Jel zna neko di ima kod nas za kupit te steam cards?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kad kupujes nesto preko steama, kupujes u eurima, to znaci da moras na svom acc imati eure, a ne kune ili marke ako si u Bosni? Jesam li upravu? 

0 0 hvala 0
15 godina

Ako plaćaš elektronski banka će automatski uraditi konverziju valuta, a tu uslugu pružaju i servisi tipa PayPal. Ja imam debitnu karticu sa markama ovdje u Bosni i bez problema plaćam u svim valutama.

Steam: Peacean Origin: Peacean_BiH Raptr: Peacean
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ne mogu da pokrenem igru preko steama. Kad krenem dobijem poruku: failte to start game (app allready running)

Sta da radim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Harek kaže...

Ne mogu da pokrenem igru preko steama. Kad krenem dobijem poruku: failte to start game (app allready running)

Sta da radim?

Nadji process te igre u task manageru ili ako ti je to teško, samo resetuj komp i trebalo bi da radi.

12 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
Harek kaže...

Sta da radim?

Nadji process te igre u task manageru ili ako ti je to teško, samo resetuj komp i trebalo bi da radi.

Gasenje i resetovanje kompa ne pomaze. Nasao sam to u tasku manag.i killovo procese i opet nista.

15 godina

Jedno pitanjce.

Krajem mjeseca budem stavljao nove windowse, neda mi se ponovo skidat igre pa me zanima dal mogu prekopirat igre u neki drugi direktorij i kasnije dok instaliram steam ponovo stavit igre u steam mapu da ne moram ponovo skidat?

Znam da se ovo sa Originom može al na Steamu još nikad nisam pokušao pa me zanima dal to i tu šljaka?

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2015 16:58 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može.

Ja to radim prije svakog reinstalla i uvijek radi.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Jedno pitanjce.

Krajem mjeseca budem stavljao nove windowse, neda mi se ponovo skidat igre pa me zanima dal mogu prekopirat igre u neki drugi direktorij i kasnije dok instaliram steam ponovo stavit igre u steam mapu da ne moram ponovo skidat?

Znam da se ovo sa Originom može al na Steamu još nikad nisam pokušao pa me zanima dal to i tu šljaka?

Steam => Backup and Restore Games

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2015 17:21 (Kordy).
15 godina

Počeo sam skidat jednu igru od 20 GB i falilo mi još nekih pola sata da skine do kraja. U međuvremenu sam resetirao komp i nakon kaj sam ponovo pokrenuo steam igra se počela skidat ispočetka, od nule.

Provjerio sam steam downloading folder i igra je tamo i zauzima oko 19 gb, ali Steam ipak skida ispočetka. U čemu je problem i jel mogu to kak riješit da ne skidat ponovo ispočetka?

Probao sam verify filove ali ne pomaže a dok odem na browse local files, ništa ne otvara.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 22:07 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A što ako sam samo otišao u steam folder, kopirao igru na prijenosni disk, instalirao nove Windowse, znači formatirao sve, i sada samo vratio igru odakle sam ju i kopirao u steam folder.

Kako ju onda pokrenuti i napraviti da ju steam očita?
Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina

Pogledaj ovo uputstvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

da li je netko pokušao koristiti VPN da se spoji na Steam iz druge zemlje  (Mexico , Brazil, tamo su neke igre puno jeftinije nego kod nas) pa  da doda u košaricu neku igru a zatim dok plaća isključi VPN. Da li igra ima region lock?

Znam da ova fora pali na Orginu (kupio sam BF4 premium za 20$)  ali nisam probao ua Steamu.

0 0 hvala 0
14 godina
ecimir kaže...

Pozdrav,

da li je netko pokušao koristiti VPN da se spoji na Steam iz druge zemlje  (Mexico , Brazil, tamo su neke igre puno jeftinije nego kod nas) pa  da doda u košaricu neku igru a zatim dok plaća isključi VPN. Da li igra ima region lock?

Znam da ova fora pali na Orginu (kupio sam BF4 premium za 20$)  ali nisam probao ua Steamu.

Koliko sam upoznat to pali i na Steamu, ali za razliku od Origina oni su dosta stroži po tom pitanju i postoji poprilična vjerojatnost da te skuže i lockaju ti account. Ima onih koji riskiraju, ali mislim da većina ekipe kupuje sa third party stranica tipa g2play, kinguin... ili putem steamtrades.com.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Nope.

Koliko sam shvatio, to služi za mjenjanje instalacijskog foldera. Meni to ne treba.
Mene zanima kako napraviti da steam očita igru kada ju vratim u steam folder. Jer mi se ne da skidati iznova, ako ju već imam na prijenosnom disku, prekopiranu od prije par dana.
Optimizam je nedostatak iskustva.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice