Zanima me kad se igra kupi na Steamu i instalira se da li se dobije shortcut na desktopu ili je slučaj kao kod Origina da se mora prvo logirati, pa ići na library i od tamo pokrenuti igru?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me kad se igra kupi na Steamu i instalira se da li se dobije shortcut na desktopu ili je slučaj kao kod Origina da se mora prvo logirati, pa ići na library i od tamo pokrenuti igru?
kada ces downloadat igru mozes si izabrat da ti stavi shortcut na desktop
ako je igra ru/cis locked onda se nemože prebacit u row makar ti to i srbin veli...na zadnjem saleu codova nisu sve igre bile ru/cis...mw, mw2 i mw3 su region free, blops2 i ghosts su ru/cis ali je onda ghost gold edition bila region free (očito je i activision malo smekšao radi bolje prodaje, čitaj pohlepe ili to ima veze sa dodavanjem dlc-ova u base game)...
Uzeo sam BO2 i Ghosts koji su bili locked, jedino ako je gold row. Al BO2 sigurno nije.. Ja sam ga uzeo i nije bio RU/CIS
Zna li tko možda zašto kod igre Serious Sam HD: The Second Encounter se ne prikazuju sati igranja i zašto nije prikazana tamo kad odete na nečiji profil --- > All Games?
Spojen sam na net, i nikome se ne prikazuju ni sati igranja i nikome je nema tamo u All Games, a posjeduju inače tu igru. To je jedina igra na steamu kod koje sam uočio ovo, pa zato pitam.
Onda je očito do mene jer kad gledam sebi, a i drugima mi nije prikazano. Bio bih zahvalan ako netko zna kako da popravim da mi bude prikazano.
danas sam primjetio u inventaru da kad kliknem na neku od game kartica piše kolko ih je danas prodano i koja je njihova cijena ...usput sam po prvi puta dobio i foil karticu jer sam igrao dead island :)
Bilo mi je postavljeno već na Public. Uglavnom, riješio sam problem.
Super,ali mi još nije jasno zašto nemogu kupovat sa PaySafeCard računom a vidim da dosta njih van Hrvatske može.Ionako se ti bonovi mogu kod nas kupiti službeno na kioscima pa nevidim razloga da je za nas iz Hrvatske nedostupna kupovina na STEAM-u.Inače nemislim potrošit nešto previše,neke 2-3 igre te DLC jer ionako imam previše igara na računu.
Jel vi koji imate avast imate problema kada skidate nešto na Steamu?
Meni avastsvc.exe poludi i procesor mi bude u full loadu...
zanimljivo da SUMMER sale počinje prije nego ljeto uopće počinje :)
Jel vi koji imate avast imate problema kada skidate nešto na Steamu?
Meni avastsvc.exe poludi i procesor mi bude u full loadu...
Meni je sve OK.
Jel se sada može i iz Hrvatske placat paysafecardom?
PLACANJE PSC-om u HRVATSKOJ
odes na steam preko ovog linka http://store.steampowered.com/?cc=si
dodas u kosaricu neku igru i pod opciju placanja izaberes paysafecard
potvrdis da zivis u slo. i dobijes neki error..to uslikas i posaljes steam supportu
kroz dan-dva ces dobit poruku da ti se ne podudara ip adresa bla bla...i poslat ce ti isti taj link s kojim ce morat kupovat da bi iamo opciju paysafecard.
valjda vise nece bit takvih pitanja
Od jučer ili prekjučer čim uđem u svoj inventory preko weba, jezik se odma prebaci na češki. Ima još neko slični problem?
naravno, sve se slozilo samo od sebe :/

jel mi neko moze rec kak se promijeni mail na steamu..??
jel mi neko moze rec kak se promijeni mail na steamu..??
ako se ne varam (nemam trenutno pristup steamu), u steam aplikaciji
Od jučer ili prekjučer čim uđem u svoj inventory preko weba, jezik se odma prebaci na češki. Ima još neko slični problem?
ja već duže ako uđem preko weba dobijem japanski/kineski - neznam točno nisam provjerio
euro truck simulator dev kažnjen na godinu dana na steamu...navodno koristio skriptu za harlrm šejk na početnoj stranici da im pokaže da poprave propust ali nisu trzali...sve do sada
https://twitter.com/tomasduda/status/478301124257411072
Kaj se bude dobilo dok se skupe sve ove Mysterious kartice i crafta badge?
Ljudi, kako ono ide sa Steam igrama kada formatiram disk. Igre su mi instalirane na drugom disku i šta se dešava sa saved game-om ??
Trebalo bi da za većinu igara saveove imaš u Steam Cloudu. Za ostale, kako koja. Ima ih koje snimaju u My Documents.