Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.336.794
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori konkretno windows 8
Dalthor kaže...

zanima me imate li itko iskustva s windowsima 8.1 i igranjem igara na steamu?

naime mislim preći sa sedmice na 8.1, ali malo sam čačkao po netu i vidio da dosta ljudi nemože ni ući u neke igre (makar vjerojatno reinstall steama i igre pomaže).

Također vidim da u nekim igrama se osjeti lag miša i trenutno ne postoji fix.

pošto mi se baš neda dvaput iznova instaliravati sve u slučaju potrebe za vraćanje na windows 7 bio bi zahvalan ako je netko bolje upućen da podijeli svoje mišljenje.

mnogi kazu da im igre radi puno bolje nego na sedmici..a opet ima i suprotnoga.. ja sam bio na osmici nekih mjesec dana-dva.. i igre su mi radile puno bolje.. i jedinu igru koju nisam mogo pokrenut je bila sleeping dogs. vrijedi pokusati {#}

14 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Kupio sam preko amazona GTA 4 i aktivirao key

Sve radi ali kada ulazim u igru i idem se spojiti na Games for Windows-LIVE i upise product key od igre kaze mi da key nije valjan,ali mogu igrat igru bez da se spojim na LIVE

Sta mi omoguce spajanje na LIVE i kako da to poravim?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
Zodiak kaže...

Kupio sam preko amazona GTA 4 i aktivirao key

Sve radi ali kada ulazim u igru i idem se spojiti na Games for Windows-LIVE i upise product key od igre kaze mi da key nije valjan,ali mogu igrat igru bez da se spojim na LIVE

Sta mi omoguce spajanje na LIVE i kako da to poravim?

Hvala!

pa zar nije bila prica da ce gfwl bit iskljucen? ako ga vec i nisi ugasili

14 godina
neaktivan

nije još, od 1.07.2013. ce biti isključen, ali koliko vidim već se naziru znaci da su odustali od njega, i meni kad igram GTA : episods from liberty city preko steama, nemogu se logirat na GFWL nego offline bude account.

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
13 godina
Dalthor kaže...

nije još, od 1.07.2013. ce biti isključen, ali koliko vidim već se naziru znaci da su odustali od njega, i meni kad igram GTA : episods from liberty city preko steama, nemogu se logirat na GFWL nego offline bude account.

meni bude online na Bulletstormu preko Origina, sad sam probao

15 godina
Dalthor kaže...

1.7.2013. je bio prije pet mjeseci ili sam izumio vremenski stroj.

Say hello to my little friend
14 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
Dalthor kaže...

1.7.2013. je bio prije pet mjeseci ili sam izumio vremenski stroj.

haha ma automatski pišem 2013 :) naravno da je 2014

13 godina
neaktivan

Jeli moguće kupovati sa paysafecardom preko steama?

EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

da moguće je (teško je bilo otići na add to cart i checkout, jelda :)?), jedino ako se ne varam nemožeš dodati na steam wallet preko njega

14 godina
neaktivan
Dalthor kaže...
glikoprotein kaže...

da moguće je (teško je bilo otići na add to cart i checkout, jelda :)?), jedino ako se ne varam nemožeš dodati na steam wallet preko njega

ajde odi pogledat pa nam javi :) neces imat opciju tu.. moras otvorit steam preko nekog linka i odaberes igru i pod nacin placanja paysafe card..neces moc kupit jer ces dobit neki error.. to uslikas pa posaljes supportu.. i nakon dan-dva ces dobit odgovor s istim tim linkom, ali ovaj put ce ti bit omogucena kupnja paysafecardom

14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...
Dalthor kaže...
glikoprotein kaže...

ajde odi pogledat pa nam javi :) neces imat opciju tu.. moras otvorit steam preko nekog linka i odaberes igru i pod nacin placanja paysafe card..neces moc kupit jer ces dobit neki error.. to uslikas pa posaljes supportu.. i nakon dan-dva ces dobit odgovor s istim tim linkom, ali ovaj put ce ti bit omogucena kupnja paysafecardom

hmm stvarno mi veli frend da je tako sad, ne sjecam se da je prije bilo tako, ispricavam se :)

12 godina
neaktivan

ako se reinstaliraju windowsi,znam da se opet igre moraju ponovo sve instalirat,da li se gube svi save-ovi isto?da li to steam negdje još spremi ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zavisi gde koja igra čuva saveove. One koje koriste Steam Cloud su bezbedne. Kod onih koje ga ne koriste i spremaju na C: (obično negde u My Documents) treba ručno kopirati. Mada, koliko se ja sećam, kad sam zamenio hard, samo sam iskopirao Steamov folder, zatim sam iz njega obrisao sve osim direktorijuma steamapps i fajla steam.exe, pokrenuo steam.exe et voila. :) Bilo je nešto igara koje se nisu odmah htele pokrenuti, tu je samo bilo potrebno u nekom tekstualnom fajlu izmeniti path (steam ima po jedan takav fajl za svaku igru).

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Mozes probati s Game Save managerom, dobar program.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel to steam offline ili meni nešto ne štima? Čak ne mogu niti na njihov sajt

https://www.g2a.com/r/mnik987
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Valjda odrzavanje. Ni meni ne radi.

14 godina
Zajeb kaže...
toxic kaže...

Valjda odrzavanje. Ni meni ne radi.

Meni je sad pao Steam.. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan

mislio sam si kupiti igru no nažalost nemam 15 GB slobodno već samo 12 GB {#} (moram kupit novi disk) pa me zanima dali ja mogu to kupiti kao poklon prijatelju pa da mi on kasnije nju vrati? ...i još jedno pitanje recimo frend mi nezna da sam kratak sa memorijom i kupi mi igru i pošalje kao dar (ili ima viška-duplu) šta se onda desi, dal će mi je moć poslat kad budem imao mjesta?

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
9090 kaže...

mislio sam si kupiti igru no nažalost nemam 15 GB slobodno već samo 12 GB {#} (moram kupit novi disk) pa me zanima dali ja mogu to kupiti kao poklon prijatelju pa da mi on kasnije nju vrati? ...i još jedno pitanje recimo frend mi nezna da sam kratak sa memorijom i kupi mi igru i pošalje kao dar (ili ima viška-duplu) šta se onda desi, dal će mi je moć poslat kad budem imao mjesta?

ne moras imati mjesta na disku da kupis igru, kad ju kupis ona ona ti stoji u library i mozes ju po volji instalirati i brisati koliko hoces. kad je jednom kupis zauvijek ju imas na svom accountu.

Ako si bas skeptican, mozes ju kupiti kao gift pa da ti stoji u inventoryu, i poslije ju samo mozes aktivirati.

14 godina
Dalthor kaže...
9090 kaže...

ne moras imati mjesta na disku da kupis igru, kad ju kupis ona ona ti stoji u library i mozes ju po volji instalirati i brisati koliko hoces. kad je jednom kupis zauvijek ju imas na svom accountu.

Ako si bas skeptican, mozes ju kupiti kao gift pa da ti stoji u inventoryu, i poslije ju samo mozes aktivirati.

I ako je giftas frendu, on ti je ne moze vratit ako je aktivira na svom accu.

13 godina
neaktivan

jednostavno kupi sada igru i to je to!

nema potrebe cimati frenda, bojati se imaš li mjesta na hardu i slično ...

ti kada kupiš igru, ona je na tvojem acc-u a ne na pc-u.

kasnije kada kupiš hard novi, instaliraš igru i pikaš.

SR3CKO
14 godina
neaktivan

jel vam radi steam?

EDIT: evo radi

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 18:54 (SuperDox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam 75$ na steam walletu, pa ako nekome treba neka igrica a da nema svoju karticu ili načina da uplati na steam, može slobodno mene kontaktirati, jer mi ti novci ne trebaju, a meni je u cilju da dobijem prave novce na svoju karticu :)

[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rasho kaže...

imam 75$ na steam walletu, pa ako nekome treba neka igrica a da nema svoju karticu ili načina da uplati na steam, može slobodno mene kontaktirati, jer mi ti novci ne trebaju, a meni je u cilju da dobijem prave novce na svoju karticu :)

kako možeš imat dolare u steam walletu, samo eure možeš ako si iz hrvatske, samim time novci iz walleta se mogu trošit samo iz zemlje u kojoj su uplaćeni

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
12 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

ma da to i napravi nije bed {#}

SR3CKO kaže...

dosad sam uzimao samo dlc dodatke na kupljene igre (retail - van steama) koje su instalirane pa mi se to nadodalo i zauzelo mjesto pa sam sumnjo da ako kupim cijelu igru da je isto tako

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 13:33 (9090).
17 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje:

Prodavao sam steam trading cards i pojavilo mi se na Marketu  "Information Required by IRC Section 6050W"?

Traži me da dam svoje podatke. jel mi netko može objasniti o čemu se radi?

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav :)
Zanima me jeli moguće kupovat nekako na Steamu preko PaySafeCarda, uzeo bi si CS:GO dok je na sniženju, a kod načina plačanja nije nigdje ponuđen :/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
leotom kaže...

Pozdrav :)
Zanima me jeli moguće kupovat nekako na Steamu preko PaySafeCarda, uzeo bi si CS:GO dok je na sniženju, a kod načina plačanja nije nigdje ponuđen :/ 

tražilica, tražilica :D

http://www.bug.hr/forum/post/igre-opcenito/steam-pitanja-odgovori/3740373.aspx

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2013 22:31 (denix).
13 godina

18 postova iznad tebe (ista stranica)

klik!

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
13 godina
neaktivan
Glede ovih snow globe kartica piše sljedeće na steamu:

If you’re Steam Level 5 and above, you’ll get a card every third time you vote for the Community’s Choice Flash Sale. (If you reach Steam Level 5 before the end of the sale, you’ll be granted the cards you earned by voting.)

Ja sam baš sad ispunio par stvari za dobit nekakav badge i taman digao level 5 i izgleda da su mi se uračunali dosadašnji community choice voteovi jer mi pod badge progress piše ovo:

Cards earned through purchases: 2
Cards earned by voting on the Community's Choice Sale: 1

No još uvijek nisam dobio tu 1 kartu što bi trebao za voteanje pa jel se trebam strpit još ili ću je dobit tek kasnije, ili je pak neću dobit uopće?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice