Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.339.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Misliš ako recimo staviš prodavat item "Stipe" i klikneš u pretrazi na item "Stipe", da vidiš sve izlistane ponude, tvoja se ne vidi? Ako je to slučaj, ništa, probaj refreshat par puta ili se strpit, svejedno ti je na prodaji item, bar je kod mene tako bio slučaj.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Evo ga,nasao sam si item :)I da,samo da te pitam,sada ako ja prodam taj item i pod balance ce mi doci kao ta lova bez obzira,dali sam im ja dao br VISA kartice i slicno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori
Endymon kaže...

Evo ga,nasao sam si item :)I da,samo da te pitam,sada ako ja prodam taj item i pod balance ce mi doci kao ta lova bez obzira,dali sam im ja dao br VISA kartice i slicno?

Doći će ti u steam wallet i tamo ostati dok ne potrošiš na neku igru ili što već na steamu.

14 godina
neaktivan

u vezi tog steam walleta.. nekuzim kaka je procedura kod kupnje s time.. inace kad odaberem igru za kupnju neam opciju steam wallet..to zato sto nemam nista novca na njemu il?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

u vezi tog steam walleta.. nekuzim kaka je procedura kod kupnje s time.. inace kad odaberem igru za kupnju neam opciju steam wallet..to zato sto nemam nista novca na njemu il?

naravno, ukoliko nemaš "novaca" nemaš niti opciju plaćanja putem steam walleta ...

SR3CKO
15 godina

Broje li se giftovi kao kupovina igara, dobio sam 5 igri na giveawayu, a koliko vidim ne mogu prodat Dotine iteme zbog toga što nisam kupio igre?

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Broje li se giftovi kao kupovina igara, dobio sam 5 igri na giveawayu, a koliko vidim ne mogu prodat Dotine iteme zbog toga što nisam kupio igre?

ne broje..ja sam dobio par igara kao gifta pa nemogu nista prodat.. btw. koliko se otprilike dobije po kartici?

13 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

možeš malo pojasniti pitanje?

gift ili direktna kupnja igre, manje bitno ...

svaka igra koju ti aktiviraš na svoj acc ulazi u sveukupni budget odnosno u vrijednost steama.

- imaš site na kojem je moguće procijeniti trenutnu vrijednost tvojeg acca

jedino ograničenje postoji da si dužan kupiti barem jednu igru!

kako bi u potpunosti mogao koristiti sve opcije steama (add friend, edit profile i sl.)

@SuperDox - više o trading karticama i cijenama možeš pogledati : ovdje

SR3CKO
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 3:59 (SR3CKO).
13 godina

El se može di isljučiti SteamGuard ili šta već,sad se nemogu logirati na acc jer ne dobijam neki kod na mail,kad tražim tamo support piše da ne postoji za to.Da nebude zabune ulogiran sam na steam programu na pc-u ali nemogu preko opere na kojoj sam bio logiran prije par dana kad sam uzimao keyeve za humble i sad želim ostale keyeve uzeti ali nemogu jer se nemogu ulogirati.Šta da radim,el se može kako drugačije zamijenit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

El se može di isljučiti SteamGuard ili šta već,sad se nemogu logirati na acc jer ne dobijam neki kod na mail,kad tražim tamo support piše da ne postoji za to.Da nebude zabune ulogiran sam na steam programu na pc-u ali nemogu preko opere na kojoj sam bio logiran prije par dana kad sam uzimao keyeve za humble i sad želim ostale keyeve uzeti ali nemogu jer se nemogu ulogirati.Šta da radim,el se može kako drugačije zamijenit

kad na pc-u otvoriš steam, odeš na settings -- manage security --disable steam guard

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
13 godina
neaktivan

Moj savjet, ako imas imalo vrijedan account, nadju neki nacin, al steam guard nemoj iskljucivat

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina

Proveri koji mail si registrovao sa Steamom, a ako gledaš na ispravnom, onda Spam/Junk folder. Ako problem i dalje postoji, probaj sa drgim browserom, moguće je da Opera ima nešto neispravno u cacheu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Dobio sam na mail,ali nakon par sati.To vjerojatno zato što je net.hr mail/freemail

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Dobio sam na mail,ali nakon par sati.To vjerojatno zato što je net.hr mail/freemail

preporučio bih ti otvaranje nove mail adrese, na nekom sigurnijiem mail servisu tipa gmail, windows live, yahoo i nakon kreiranja novog maila zamjeniš mail adresu steam accounta, jer je net hr mail blago rečeno sranj*, nemaju administracije za ukradene accove, dosta ljudi je izgubilo mailove jer su im hakirani, uglavnom preporuka net hr mail zaobilaziti u širokom luku

12 godina
neaktivan

Pozdrav, sigurno je ovo pitanje postavljeno već dosta puta, al može li se kupovati na steam-u preko Visa kartice Splitske banke koja je vezana uz tekući račun (studentski paket), ponavljam da se radi o tekućem računu (znam za paket i što se dobije), fala unaprijed :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 21:22 (FearCro).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cola777 kaže...
sstrmi kaže...

preporučio bih ti otvaranje nove mail adrese, na nekom sigurnijiem mail servisu tipa gmail, windows live, yahoo i nakon kreiranja novog maila zamjeniš mail adresu steam accounta, jer je net hr mail blago rečeno sranj*, nemaju administracije za ukradene accove, dosta ljudi je izgubilo mailove jer su im hakirani, uglavnom preporuka net hr mail zaobilaziti u širokom luku

Već se neko vrijeme mislim maknit s tog dreka, evo sad sam uvjeren skroz :D!

17 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Pa zatrazi opet key, mozda je bio neki trenutni problem.

Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
neaktivan

Prodavao sam neke skinove u Cs-u,mogu li kako prebacit novce na pay pal pa na kladinicu ?

0 0 hvala 0
17 godina
gocaUCV kaže...

Prodavao sam neke skinove u Cs-u,mogu li kako prebacit novce na pay pal pa na kladinicu ?

ne

13 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...

jednom na steam walletu, zauvijek na steam walletu ;)

12 godina
neaktivan

Znao sam da bi bilo predobro da postoji.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

trenutno je mogućnost recenzije igre u beta fazi, u budućnosti ćete moći pisati recenzije za igre na steamu, moguće će biti pisati za svaku igru koju ste pokrenuli sa steama

http://store.steampowered.com/reviews/

http://store.steampowered.com/news/11953/

1 0 hvala 4
14 godina
neaktivan

Evo samo da iznesem svoje odlično iskustvo sa Steam podrškom.

Prije par dana sam učinio pogrešku, htio sam kupiti jednu igru, no zbog dugog imena nisam skužio da kupujem stariju verziju sve dok nisam vidio u svojoj listi igara.

Napravio sam Ticket, pričekao 3 dana i dobio pozitivan odgovor uz napomenu da ubuduće neću imati pravo na povrat (prva greška se prašta), te da pripazim i ovo je samo njihova dobra volja jer imaju pravo na ignoriranje takvih zahtjeva.

No ono što me lijepo iznenadilo je poruka koja je stigla par minuta poslije, taj isti lik mi je savjetovao da ne kupujem igru koju sam htio do sutra jer će tada biti na 50% popusta :D

That's the way, Steam Support! Imaju jedan veliki {#} od mene!

EDIT:

Neke je zanimalo o kojoj se igri radilo, to je bio Magic 2014 - Duels of the Planeswalkers, a ja sam zabunom uzeo Magic 2013. 

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 17:57 (xhopeon).
Moj PC  
21 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Pozdrav, može li mi netko objasniti zašto mi ne radi x360ce? Skinuo sam ga i stavio u directory igre, ali ne ide, radi se o limbu a probao sam i sa fall nv te ne radi. Radi mi sa walking dead, ali on opet ne mora biti rezerviran za xbox360 kontrolere. Može li mi netko od početka objasniti što ja tu trebam skinuti, kako pokrenuti i na kraju igrati s tim... Također zna li netko nešto steamovoj autumn prodaji{#}... Joystick je trustmaster dual nalog 3, plug and play. Igra je sa steama.{#}

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nakon tolikih godina, dođoh i ja na STEAM, zbog hitman multiplayer-a.
Be Water My Friend
11 godina
neaktivan

E cao, da vas pitam.. Zanima me koje su sve kartice prihvatljive za steam kupovinu, i kako funkcionira onaj wallet?

thnx

Exorcizo te, omnis spiritus immunde, in nomine Dei Patris omnipotentis, et in noimine Jesu Christi Filii ejus, Domini et Judicis nostri, et in virtute Spiritus Sancti, ut descedas ab hoc plasmate Dei,

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Steam - kupovina igara

skuzio sam neke stvari..hvala..jos samo jedno pitanje..ako kupim igre kao gift znaci pack od cca 6 igara..mogu li primjerice 3 igre prebaciti na svoj acc a ostale 3 pokloniti nekome.. 

14 godina
neaktivan
Re: Steam - kupovina igara
dishonored kaže...

skuzio sam neke stvari..hvala..jos samo jedno pitanje..ako kupim igre kao gift znaci pack od cca 6 igara..mogu li primjerice 3 igre prebaciti na svoj acc a ostale 3 pokloniti nekome.. 

mozes

14 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori konkretno windows 8.1

zanima me imate li itko iskustva s windowsima 8.1 i igranjem igara na steamu?

naime mislim preći sa sedmice na 8.1, ali malo sam čačkao po netu i vidio da dosta ljudi nemože ni ući u neke igre (makar vjerojatno reinstall steama i igre pomaže).

Također vidim da u nekim igrama se osjeti lag miša i trenutno ne postoji fix.

pošto mi se baš neda dvaput iznova instaliravati sve u slučaju potrebe za vraćanje na windows 7 bio bi zahvalan ako je netko bolje upućen da podijeli svoje mišljenje.

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice