Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.592
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
Bass kaže...
pa aktivirate burnout i na steamu i na originu. jedan od vas se spaja na steam a drugi na origin. ali mislim da necete moci igrati skupa jer trebate biti prijatelji na istom servisu (ako se ne varam). cross-service mislim da neide.

Da tocno, jedan je spojen na steam a drugi na origin, ali ne mislimo igrati zajedno.
Problem je sto mene u originu dok zelim igrati burnout pita za sifru od bratovog steama.
Istina je da ga je buraz skinuo i aktivirao na steamu, ali ja imam svoj key na originu.
Mislim glupo bi bilo da ne mogu igrati na svom profilu kad vec imam vlastiti key.

13 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Vjerojatno je već pitano pa se unaprijed ispričavam:

Jel se sejvovi igara brišu sa igrom ili su spremljeni na neko posebno mjesto? GTA IV je u pitanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Vjerojatno je već pitano pa se unaprijed ispričavam:

Jel se sejvovi igara brišu sa igrom ili su spremljeni na neko posebno mjesto? GTA IV je u pitanju.

ako igra podražava steam cloud onda se sejvovi ostaju spremljeni bez obzira da deinstalaciju igre, gta 4 koliko vidim na steam storeu nema oznaku steam cloud, pa ako deinstaliraš igru obrisat ćeš i sve sejvove, mislim da bi se sejvovi mogli nalaziti C:\Users\[ime korisnika]\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames

ali moguće da su neki folderi možda sakriveni, pa probaj u upravljačkoj pločo podesit da vidiš i skrivene mape i datoteke

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
13 godina
neaktivan

Imam to podešeno no ni traga sejvovima :/

Welp...

Bio sam siguran da ću ih imat, toliko siguran da mi je već igra na 3.5GB :')

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako se dobro sjećam, pri deinstalaciji GTA IV dobiješ izbor hoćeš li izbrisat save-ove ili ne.

Mislim da su save-ovi u Documents/Rockstar Games/GTA IV/savegames.

Nemoj me držat za riječ, ali mislim da sam ja jednostavno cijeli gta4 folder u dokumentima spremio i prekpopirao nazad nakon instalacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ekipa, zanima me jel ima neki način da dodjem do starih poruka sa Steam chata ?

Treba mi jedna informacija koju sam dobio od prijatelja na chat, a nikako nemogu doći do chat historya, sve živo sam isprobao.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Treba mi jedna informacija koju sam dobio od prijatelja na chat, a nikako nemogu doći do chat historya, sve živo sam isprobao.

Steam ne pravi zapisnike dopisivanja, samo nekoliko posljednjih poruka.

Jedini način je da ti prijatelj ponovno pošalje to što je rekao.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
17 godina
xhopeon kaže...
Tomek.Klc kaže...

Steam ne pravi zapisnike dopisivanja, samo nekoliko posljednjih poruka.

Jedini način je da ti prijatelj ponovno pošalje to što je rekao.

Istina, to mi je bas bezveze.

Fali mi ta opcija, uvijek dobro dodje.

Steam profile: Virty
13 godina
neaktivan

OT

Iskreno ... opcija "history" i slično, samo bi narušila steam chat i steam općenito?

Danas kada pogledamo, sve više sliči nekoj društvenoj mreži, od praćenja šta je tvoj prijatelj radio u posljednjih nekoliko dana do onih smijenših emotikona(?!)

Steam je za distribuciju igara, nije za dopisivanja i razno-razne gluposti poput facebook-a ...

Ovo što je trenutno, nekoliko redova "history", mislim da je sasvim dovoljno za potrebe jendog gamera?

Jedino što mi nekako pristaje, ono uređivanje profila koje nije pretjerano i porastom lvl-a imaš sve vise mogućnosti.

SR3CKO
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 12:50 (SR3CKO).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Ne slažem se. Čak i što se tiče profila i ostalih gluposti koje me lično ne zanimaju, verujem da su za ljude koji dosta igraju online sa prijateljima ti društveni dodaci apsolutno "nice to have". Chat log, sa druge strane, je krajnje bazična stvar i ne sećam se kad sam koristio bilo koju aplikaciju koja ga nije čuvala, a pogotovo mi nije jasno kako bi history opcija narušila Steam?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 13:00 (Ivan(4)).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

A tek ako obavljas razmjenu igara (recimo cd-key) i nesto podje po zlu, a ipak imas neki dokaz u chatu.

Ili nekakvi drukciji oblik povrede,vrijedjanje....lagano prijava uz dokaz pa mozda slijedi ban.

Steam profile: Virty
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 13:45 (Virty).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Imam to podešeno no ni traga sejvovima :/

Welp...

Bio sam siguran da ću ih imat, toliko siguran da mi je već igra na 3.5GB :')

Sejvovi su ipak tu :)

15 godina
neaktivan

Imam pitanje/problem.

Promijenio sam ime(nick) i sada sam lvl 0 i nemam niti jednu medalju(Badge).

Koji vrag?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Imam pitanje/problem.

Promijenio sam ime(nick) i sada sam lvl 0 i nemam niti jednu medalju(Badge).

Koji vrag?

Nije samo do tebe, koliko mogu primjetiti ostali na mojoj friends listi su 0 lvl.

Također i ja ...

SR3CKO
15 godina
neaktivan

Evo vidim da je sve sređeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam jedno pitanje tj. sjecam se da je bilo prije govora kako ce se na Steamu igre moci darivat, mjenjat i sl.

Zanima je je li to sada moguce sa svim igrama ili je jos uvijek ograniceno na samo neke naslove?

Na Steamu imam dosta igara koje vise ne igram i koje mi nisu vazne za kolekciju ni bilo sta sl. pa bi ih bilo ok trejdat za neke druge ili nesto sl.

No, ako nije moguce, i dalje cekam rasprodaje pa onda kupujem.....jedino igre koje dugo cekam kupim odmah, a takvih nema bas puno u zadnje vrijeme.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
da, bilo je nešto govora, ali zasad još ništa od darivanja aktiviranih igara
14 godina

To se u njemackoj vodi parnica vezano uz prodaju igara, ali nisam previse upucen u stanje. Ali dok god postoji summer sale, nema veze sta se ne moze trejdat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

30 kuna 16 igara na HumbleBundleu

Bome zakon!

Ako se nekome igra nešto, neka me doda!

Steam:   Baby Jesus

Origin:   Cutac996

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam pitanje na nesto jel mi je malo cudno

Jel ovo prava ponuda,meni lici na nekaku prevaru{#}

I ako kupim cijeli pack igara jer ih moram sve instalirati.(Vidi se po slici ciji sam fan){#}

Cudno Cudno
Dejan
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 20:54 (dejko2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejko2 kaže...

I ako kupim cijeli pack igara jer ih moram sve instalirati.(Vidi se po slici ciji sam fan){#}

Ne. Imat ćeš u Libraryu svaku igru zasebno.

14 godina
dejko2 kaže...

Pritisni package info i vidit ces koliki popust ces dobit

Here's what you save by buying this bundle
110,94€

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 21:57 (Zajeb).
14 godina
chutac kaže...

Bome zakon!

Steam:  Baby Jesus

Origin:  Cutac996

Inace na steamu ima oko 8 stranica Baby Jesusa. Koji si ti ?

15 godina
neaktivan
Zajeb kaže...
chutac kaže...

Bome zakon!

Steam:   Baby Jesus

Origin:   Cutac996

Inace na steamu ima oko 8 stranica Baby Jesusa. Koji si ti ?

Avatar mi je Bill iz Left 4 Deada.

EDIT:http://steamcommunity.com/profiles/76561198066816281/

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 23:02 (chutac).
13 godina
neaktivan

Ne vidim kako bi se steamu isplatilo razmjenjivanje igara? Zvuči mi nekako predobro da bi se realiziralo. Ima li tko kakav dodatni info, ili link glede toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lopoc kaže...

Ne vidim kako bi se steamu isplatilo razmjenjivanje igara? Zvuči mi nekako predobro da bi se realiziralo. Ima li tko kakav dodatni info, ili link glede toga?

Vjerojatno bi steam uzimao nekakvu nakndau kao kod transkacija sa community marketa. A ja, a mislim i vecina ljudi, bi tu opciju koristili vecinom kao demo, samo da vidim kakva je igra, pogotovo ako ima co-op ili multy. Ako mi se igra svidi naravno da cu je i ja kupit da bih mogao igrat s tim frendom ;D

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
13 godina
neaktivan

Il si preko foruma dodaš random lika, ti njemu daš Darksiderse jer ih ne namjeravaš opet prolazit, on tebi da Chaos Theory iz istog razloga i BAM, uštedio si 10 eura :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lopoc kaže...

Il si preko foruma dodaš random lika, ti njemu daš Darksiderse jer ih ne namjeravaš opet prolazit, on tebi da Chaos Theory iz istog razloga i BAM, uštedio si 10 eura :)

Ili tako, "posudis" zauvijek.  {#}

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
17 godina
Ghost777 kaže...
Lopoc kaže...

Ili tako, "posudis" zauvijek.  {#}

Kako sam ja skuzio ti mu ne dajes igru, ona ostaje u tebe, on samo ima pristup toj igri i moze ju igrati, ali nisam 100% siguran, tako da bi ti trebao moci u svakom trenutku "ukinuti" posudbu.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
12 godina
neaktivan

Poz svima, imam mali problem, dobio sam Bioshock Infinite ruski ključ za steam, aktivirao sam preko VPN uredno ali sad kada isključim vpn, neće da mi krene instalacija igre, piše da ne može u ovom regionu (logika). Ima li neki način da sredim da mogu normalno igrati, igrica uredno ima u library samo ne može instalacija da starta, evo slika šta piše, LP i unapred hvala.

http://prntscr.com/1n7tbg

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 1:00 (mario223).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice