- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitanje: Npr. ja kupim novi komp i skinem si Steam i instaliram MW3. Hoće li meni ostat lvl. gunovi, title...Zanima me zato jer na početku piše ,,Reading HDD,,. Hvala.
Ako nije piratsko,ostat ce ti.
Jer je tvoj progress vezan uz steam account a ne komp :)
ORg :D
Pozdrav
Našao sam na Amazonu Batman AC za 15$ i aktivira se na Steamu dali ču ga ja moći aktivirat na Steamu pošto Steam ne podržavu tu igru u našoj regiji?
ja mislim da može...dirt3 isto nema u našoj regiji pa su se keyevi uredno aktivirali na steamu
Pozdrav
Našao sam na Amazonu Batman AC za 15$ i aktivira se na Steamu dali ču ga ja moći aktivirat na Steamu pošto Steam ne podržavu tu igru u našoj regiji?
Gdje to?
Danas bi Steam Big Picture trebao uci u betu
http://kotaku.com/5941793/valve-is-bringing-steam-to-your-tv-today-watch-out-consoles
ja skuzio da danas izlazi finalna verzija sta sam izgubljen u prijevodu ili?
Kao i svi Steam proizvodi u posljednje vrijeme prvih par sedmica ce biti beta pa onda final
pa bolje da izdaju final nego nas tu du sa betama ustvari briga me ako dodje u update danas ili sutra instaliram
Steam bete su poprilicno stabilne samo ipak milioni su korisnika pa treba ispitati na svakom PC-ju se ponasa
Big Picture mod je vrhunski. Necu vise da koristim obicni steam XD
Čini se da uskoro dobivamo i opciju biranja lokacije za instalaciju pojedinih igara. Nije mi treba ali bilo je i vrijeme...
Nezz za vas ali ja danas ne mogu otvoriti Steam Community niti Colud service preko browsera?? Store mogu.
Konacno izaso novi beta update i sada je zvanicno moguce biranje lokacije za instalaciju igara :D ali samo za igre koje su u novom valve fajl sistemu za sada.
Ako neko kojim slučajem ima viška Portal 2 75% off kod a voljan je dati, neka me cimne na PP.
Hvala :)
Oni kuponi koji su se nedavno dijelili su kolko ja znam istekli 1.9. Tako da mislim da ćeš malo teže naći tak nešto.
Imam 2xTrine 2 Standard 75% dajem jednog besplatno ko zeli nek me doda na steam ili javi na PM! (bloomer15)
maznilo mi ruski acc,poslao sam im ticket,sad cekam da mi odgovore pa im posaljem sliku keya?
Jel se možete conectat na steam,ja već pol sata ništa.
Jel se možete conectat na steam,ja već pol sata ništa.
Meni ide bez problema. Obadva accounta.
Evo moj problem sve ispunim i onda
Evo moj prblem sve ispunim i onda
I u čemu je problem?
nemogu se registrirati
nemogu se registrirati
Zašto ne? Gdje zapne?
sve ispunim i onda mi piše ono gore šta sam objavio
sve ispunim i onda mi piše ono gore šta sam objavio
krivo si upisao captcha pazi na velika i mala slova