Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.345.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

To je novi sistem fajlova samo idi na file pa backup/restore kad mognes i prepoznace ti fajlove.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
dex3108 kaže...

To je novi sistem fajlova samo idi na file pa backup/restore kad mognes i prepoznace ti fajlove.

A-a. Ok. Samo je različit u odnosu na ovaj pa sam mislio da je nešto Steam pobrkao.

14 godina
neaktivan

Jeee dobio account nazad nakon 24 sata čekanja. -.-

No comment za Steam support.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

- Ako moze neko da mi pomogne i kaze mi o cemu se radi .. 

Hvala unapred! :)

0 0 hvala 0
17 godina
Dadaaaa kaže...

- Ako moze neko da mi pomogne i kaze mi o cemu se radi .. 

Hvala unapred! :)

Možda pomogne ovo

13 godina
neaktivan

Pozdrav! 
Trebao bih pomoc oko igrice?! Zelim igrat igricu Desperados - Wanted dead or alive! ii sad.. skinem igricu, instaliram je, sve odlicno, ukljucim je i nakon sto prode par sekudndi, izbaci me iz igrice i pojavi mi se prozorcic i pise game... je prestao raditi, windows traži rjesenje na internetu?! jel zna itko sto je to i kako da normalno igram igricu? :) 

0 0 hvala 0
15 godina
Anotnyx kaže...

Pozdrav! 
Trebao bih pomoc oko igrice?! Zelim igrat igricu Desperados - Wanted dead or alive! ii sad.. skinem igricu, instaliram je, sve odlicno, ukljucim je i nakon sto prode par sekudndi, izbaci me iz igrice i pojavi mi se prozorcic i pise game... je prestao raditi, windows traži rjesenje na internetu?! jel zna itko sto je to i kako da normalno igram igricu? :) 

Igre si kupio na Steamu? Koju konfiguraciju imaš?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina

jeli ovo pfishing pokusaj? meni se cini da je 

link na stranicu http://wordbaseassembly.com/steampower_free_games.com/

ovo je ta stranica ovo je ta stranica
prvo ovo prvo ovo
Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zelenbic kaže...

jeli ovo pfishing pokusaj? meni se cini da je 

link na stranicu http://wordbaseassembly.com/steampower_free_games.com/

i onda 

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Jeee dobio account nazad nakon 24 sata čekanja. -.-

No comment za Steam support.

Šta je sad bilo?

Ja u 5 godina nisam imao nijedan problem sa steamom, imam preko 100 igara, online barem 15h dnevno, ne bih mijenjao ovaj Steam ni za što ^^.

I je li misliš na to da ti je 24h puno? Meni je to taman razumna granica...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan

Jašta nego jeste. Nadam se da se nisi logirao?

HAHA, čak kod navodnog logina moraš unijeti mail i password na mailu. Pa tko može nasjesti na to?

Ispričavam se na double postu.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 18:50 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PLASMAorLCD kaže...

Jašta nego jeste. Nadam se da se nisi logirao?

pogledaj zadnju sliku i citaj mail {#}

btw nenasjedajte na tu sdtvar ako jos nekom dode 

15 godina
neaktivan

prijavi steamu, noobovi će ti biti zahvalni :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Negdje sam među opcijama vidio da mogu staviti kada otvaram program Steam da mi se prvo otvara Community a ne Store. Jel mi netko može reći gdje?

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 20:37 (ExStazy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ExStazy kaže...

Negdje sam među opcijama vidio da mogu staviti kada otvaram program Steam da mi se prvo otvara Community a ne Store. Jel mi netko može reći gdje?

settings -> interface -> favorite window

13 godina
neaktivan

Tnx {#}

14 godina
neaktivan

Ja sad skidam igru sa Steama i piše mi "Update Suspended". Kako to riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pozdrav!

Imam acc s dosta igara.Većinu ih ne igram a sam acc je tesko prodati jer mu je vrijednost velika

Pa me zanima dali je moguce odvojiti igre s acc-a?tj. izvaditi keyeve da opet dobijem nekoristen key a steam mi makne igru s accounta?

0 0 hvala 0
14 godina
Zin8 kaže...

Pozdrav!

Imam acc s dosta igara.Većinu ih ne igram a sam acc je tesko prodati jer mu je vrijednost velika

Pa me zanima dali je moguce odvojiti igre s acc-a?tj. izvaditi keyeve da opet dobijem nekoristen key a steam mi makne igru s accounta?

Ne

13 godina
neaktivan

Navodno bi trebali napraviti da može poklnoit igru sa svog acc., ali čisto sumnjam!

15 godina
neaktivan

Navodno? Navodno su to uradili prije 5 godina samo još ne znamo... Zašto bi sebi uzeli 60% zarade... (bubam)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zapravo izdavači su ti koji najviše gube na preprodaji i vjerojatno bi počeli bojkotirati Steam da se omogući preprodaja.

Ima tu i masa pravnih pitanja. Pogotovo s plaćanjem poreza i prijenosom novca preko "granice".

Kao i problematika regionalnih cijena. Trebalo bi i nekako regulirati i onog tamo Indijca koji kupuje igre kod sebe i onda ih preprodaje Europljaninu na štetu Steama i izdavača igre.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pitanje vezano za Steam.

Evo jučer baš vidio ovaj Free2play Team Fortress 2,DC universe,Star trek online i stvarno mi se jako sviđaju.

Međutim za sad imam na kompu Half life 2 i CS:Source crackirane.

Dakle mene zanima mogu li i dalje igrati Half life 2 i Cs Source non-steam na desktopu i Team fortress 2 na Steam klijentu,bez toga da klijent 

otkrije kao imam skinute te dvije verzije.Ne bih ih htio izbrisati jer ih imam već neko vrijeme no isto tako ne bih htio niti piratizirati Team Fortress 2 jer smatram da je lijepo što se tako ljudima izišlo u susret.

Eto ako neko zna kako da skinute i steam rade zajedno bez banna accounta molio bih da mi kaže.

Hvala.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

0 0 hvala 0
14 godina
Ikarus01 kaže...

Pitanje vezano za Steam.

Evo jučer baš vidio ovaj Free2play Team Fortress 2,DC universe,Star trek online i stvarno mi se jako sviđaju.

Međutim za sad imam na kompu Half life 2 i CS:Source crackirane.

Dakle mene zanima mogu li i dalje igrati Half life 2 i Cs Source non-steam na desktopu i Team fortress 2 na Steam klijentu,bez toga da klijent 

otkrije kao imam skinute te dvije verzije.Ne bih ih htio izbrisati jer ih imam već neko vrijeme no isto tako ne bih htio niti piratizirati Team Fortress 2 jer smatram da je lijepo što se tako ljudima izišlo u susret.

Eto ako neko zna kako da skinute i steam rade zajedno bez banna accounta molio bih da mi kaže.

Hvala.

mozes imam ja i piratski san andreas(SAMP) i na steamu i nista mi se ne dogada

17 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Piratski SA nije Steamworks igra koja koristi crackane steam fajlove i kao takav ne ulazi u istu kategoriju kao CS:S i HL2.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
ZC_Someone kaže...
zelenbic kaže...

Piratski SA nije Steamworks igra koja koristi crackane steam fajlove i kao takav ne ulazi u istu kategoriju kao CS:S i HL2.

dobro imam i css(steam) i cs 1.6(pirat) opet nista

14 godina
neaktivan

Mislim da CS 1.6 nije Steamworks igra, kao ni prvi HL i sve vezano uz njega i njegov engine.

14 godina
Ranko Kukumar kaže...

Mislim da CS 1.6 nije Steamworks igra, kao ni prvi HL i sve vezano uz njega i njegov engine.

A onda nemam pojma {#} imam jos portal 1,2 i HL 2 ep1,2 na steamu a imo sam  i portal 2 piratski

13 godina
neaktivan

Pitanje: Npr. ja kupim novi komp i skinem si Steam i instaliram MW3. Hoće li meni ostat lvl. gunovi, title...Zanima me zato jer na početku piše ,,Reading HDD,,. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
ExStazy kaže...

Pitanje: Npr. ja kupim novi komp i skinem si Steam i instaliram MW3. Hoće li meni ostat lvl. gunovi, title...Zanima me zato jer na početku piše ,,Reading HDD,,. Hvala.

Ako nije piratsko,ostat ce ti.

Jer je tvoj progress vezan uz steam account a ne komp :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice