Možele li mi ovdje reći skriptu i reći mi kako da ju ukjljućim? hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to i mene zanima
a varalica malih:D
googlaj za scriptu nedami se stavljat....i onda copy paste do svog cfg-a i tamo di ti pise mouse1"fire.bla bla" samo je tu kopiras(s tim da obrise prijasne sto pise pod tim mouse 1"
Koji OS imaš?
Koji OS imaš?
LOOL!!!
Kakve veze ima OS s tim?
Ima.
Ako imaš Windows 7 odi u Control Panel > Programs and Features > Uninstall a program > nađi Call of Duty 2 > stisni Uninstall
Ima.
Ako imaš Windows 7 odi u Control Panel > Programs and Features > Uninstall a program > nađi Call of Duty 2 > stisni Uninstall
E ovo ti 100% radi haha
Ima.
AhAHhahAHhAaH, got owned
Sta je to CoD 2.
Ukoliko je neka igra, obrati se izdavacevom support team-u.
Sta je to CoD 2.
Samo još jedan od brojnih zamornih mentalistovih pokušaja da omalovaži najbolju igru svih vremena.
Lame
Sta je to CoD 2.
Samo još jedan od brojnih zamornih mentalistovih pokušaja da omalovaži najbolju igru svih vremena.
Lame
Nekazemo mi da nije dobra,igram je i ja al ne na taj nacin .
Prvo, napravi dva configa. Obrisi sve u njima i u prvi ubaci ovo (bind MOUSE1 "+attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2") bez zagrade i na zovi ga kako hočeš, nek bude "scripton" ime.
Drugi config napravi i nazovi ga "scriptoff" i u njemu sve obrisi i obaci samo ovo (bind MOUSE1 "+attack") bez zagrade.
Ta dva configa stavi u folder nazvan "main" tamo di si instaliro CoD2.
I na kraju odi u svoj config u folderu "players" i u njemu si napravi dva binda. bind F1 "exec scripton" i bind F2 "exec scriptoff"
I to ti je to, u igri palis scriptu sa F1 a gasiš sa F2.
E da, nisi mu napomenuo da na kraju toga u oba filea treba upisat:
/bind mouse1 +attack
BTW to se smatra varanjem tj. cheatom, al' kako hoćeš.
to se ne smatra varanjem, već si samo idiot koji koristi skriptu... Ako igras ClanBase matcheve popusit ces forfeit.