Silent Hill 2 Remake

poruka: 54
|
čitano: 13.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Silent Hill 2 Remake

jesu i vama cut scene malo off, graficki mislim? onako,izgledaju kao iz proslog desetljeca, s losim antialiasingom, flickeranim teksturama i slicno, ili je do mene?

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Silent Hill 2 Remake

Kolko vidim jedini bas ociti problem su sjene. No to ce lagano popravit nadam se uskoro

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Silent Hill 2 Remake
Napravljen preorder, dolazi u petak, meni poseban dan.

To bude ujedno premijerno korištenje BD-a na konzoli.

Bit će igranja sa živcima uz Artics Nova 7P i mrak.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Armor kaže...
Da je ne znam kakav remake, ne mislim si kvariti predivne uspomene na ovo remek djelo...

ned 30.10.2022 12:46

Večeras....

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2024 15:14 (doktor1).
16 godina
A kaj buš, nostalgija pere jače nek sam mislil... :)
16 godina
Silent Hill 2 Remake

Na nekih 80% igre sam i ipak mi se dojmovi malo promijenili; original mi je malko bolji (osim ako me zadnja sekcija ne obori s nogu). Zeznuli su mrvu s previše neprijatelja koji su mi totalno pokvarili dio koji se činio kao najbolji (bolnica). Previše ima mlatarenja, a pre malo tišine, hodanja, suptilne glazbe i atmosfere. Šteta. I dalje mi je igra odlična, no nisu baš pogodili s time.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
1 0 hvala 0
3 mjeseca
Silent Hill 2 Remake

Grafika solidna, igrivost okej, neke promjene mi se ne sviđaju.

Angele sam se najviše preplašio od tako lijepe žene u originalu, napravili tako ružnog muškarca. :)

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

0 0 hvala 0
16 godina
Silent Hill 2 Remake

14 sati na normal; 44km prehodao i ubio 292 beštije (malo pretjerano za SH2 :P ).

Zadovoljan, uzimam predah, a onda idemo New Game+ na hardu

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Silent Hill 2 Remake

Jel i vama igra jednostavmo nije fluidna? Ili je samo do mene. Znači radi u 60 fps ili više cijelo vrijeme ali osjećaj kod igranja je jednostavno loš. Kao da se osjete ogromne oscilacije i nekakvo trzanje, kao da loada shadere stalno. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

Jel i vama igra jednostavmo nije fluidna? Ili je samo do mene. Znači radi u 60 fps ili više cijelo vrijeme ali osjećaj kod igranja je jednostavno loš. Kao da se osjete ogromne oscilacije i nekakvo trzanje, kao da loada shadere stalno. 

PC?

Ta verzija ima problene sa stutteringom.

14 godina
Da, na PC-u. Nemam problema da fps pada ispod 60, uvijek je na 60 ili iznad. Ali ne djeluje tako. Užasno puno zastajkivanja. Baš kao da se loadaju shaderi. Pogotovo iz nekog razloga zna zaštekati kad otvaram i zatvaram mapu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2024 18:46 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silent Hill 2 Remake

Da, Alexander Battaglia radi analizu PC verzije za Digital Foundry i rekao je na tviteru da ima problema igra

Kao i mnoge UE5 igre na PCu

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2024 19:26 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 mjeseci
protjeran
Unreal (engine) je nekad bio sinonim za PC, danas trebas imati konzolu da bi se glatko igrao. Šaka u zube onima sa high end grafičkima.
Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
9 godina
Silent Hill 2 Remake

bez obzira koja kartica, shadere na medium, i SSR off ako zeza sa stuteringom, meni pomoglo

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Silent Hill 2 Remake

Žalio sam se Konami supportu što su hypeali s OST-om, a na kraju smo uz Digital Deluxe dobili onaj smijeh od 30 minuta (!!), 10 stvari koje smo već čuli manje više. Odgovor:

Your feedback will be forwarded to the appropriate team. Unfortunately, we will not be able to update you on any decisions that may result from your feedback.

We apologize for the inconvenience.

Thank you again for sharing your opinions!

Možda ako se dosta ljudi požali...

EDIT: Što se tiče performansi, bez obzira jel bi lockao na 60 ili pustio da ide na 3 cifre, bilo je ok no ipak barem jednom na cca 10min bi se osjetio preskok, frame drop, nešto. Usporedbe radi Robocop Rogue City nema tih problema. Ja više ne znam jel UE5 smeće ili gotovo nitko ne zna s njim raditi. Ono nije da smeta, al mogu misliti kako bi bilo na sporijoj grafi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2024 23:50 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stiglo danas za rođendan, čeka se večer ali bojim se da bi tad mogel još imati goste.
Ali pokrenul sigurno budem.
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Lovac kaže...

14 sati na normal; 44km prehodao i ubio 292 beštije (malo pretjerano za SH2 :P ).

Zadovoljan, uzimam predah, a onda idemo New Game+ na hardu

15 sati i 6 minuta, 53km prehodao, ubio 372 bestije, favorite weapon steel pipe....

Korektan remake, dobra igra, ljubitelj sam ovog izumiruceg horror zanra, tako da je sve za odigrati dobrodoslo. Neke stvari sam mozda ocekivao-prizeljkivao malo drugacije, ali sve u svemu, nisam razocaran, lijepih 5 dana igranja, vrijedilo je.

E sad, new game plus..... znam da ima drugaciji endinga, ali mislim da se unutar same igre nista ne mjenja, tako da igrati apsolutno sve ispocetka i identicno i ganjati neki alternativni kraj.... ne vidim smisao replaya. za sada.

Preporuka svakako, najveci problem ove igre je to sto igrati poslije nje.

16 godina
Ja sam na 48min, ubil 1 beštiju :D

Za danas dosta igranja, opet nastavljam rano ujutro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Silent Hill se ne igra po danu ;)
16 godina
Ja se dignem u 5, popijem kavu i palim plejku :)
Još je noć ko i navečer.
16 godina
Damir22 kaže...
Lovac kaže...

E sad, new game plus..... znam da ima drugaciji endinga, ali mislim da se unutar same igre nista ne mjenja, tako da igrati apsolutno sve ispocetka i identicno i ganjati neki alternativni kraj.... ne vidim smisao replaya. za sada.

Preporuka svakako, najveci problem ove igre je to sto igrati poslije nje.

Isto steel pipe :D Ganjao sam onaj achievement samo s melee killovima. Al sam se naizbjegavao...

E da, slažem se. Došao sam s NG+ do bolnice i osim motorke, stvarno NIŠTA novo. Pa majku im jel nisu mogli stavit tipa unlimited ammo uzi, još malo kostima, nešto... A "potrošio" sam se. Mislim da mi se ipak više sviđa što je Capcom napravio s RE 2 remakeom recimo. Ono 3 do 5 sati pa opet. SH2 je isto bio oko 5, 6h. Želim reći, ne mora svaka igra biti minimalno 10 sati i da bih radije imao 8 sati pa da je NG+ 8 sati s voljom. Al ajde, talasam. Budem NG+ kad tad završio.

16 godina
Nemrem ni za niš pogoditi u Blue Creek Apartman.

UPDATE: uspel sam ujutro napokon! Internet mi tu nije bil od nikakve konkretne pomoći jer sam u apartman ušel na treći, a ne na dva načina koje net sugerira...
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2024 9:39 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Do sad slagal utege na vagi, nikak pogoditi centar - bil sam par puta na nekih 1cm od sredine ali niš se nije dogodilo.
Ujutro nastavljam, neću još pomoć s neta, bude valjda jednom otkucalo podne :)

Bolnica savršena, no zatvor još strašniji, igra je vrhunska, 19h gameplaya zasad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ja sam tek presao nekih 4 i pol sata igre..mogu mislit kolko cu ja imat kilometara prohodano, kad ja istrazujem sve zivo...za sad sam u onoj bolnici, al cini mi se pri kraju...trebam u director office otkljucati ono nesto da dobijem kjuc...igram bas polako..
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice