Saints Row: The Third

poruka: 121
|
čitano: 29.496
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

sve ok kad se glupiram gradom sve normalno čim maznem auto i počnem vozikat se(divljat) fps naglo pada i ode sve u 3pm(3 polja mandarina) ništa drugo ne ostaje nego malo pričekat za patch ako ga se uopće potrude napravit {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Saints Row: The Third

Znaci mislite da bi ga ja na svojoj kompi mogao vozit na 1440x900 na medium/high detaljima bez trzanja? Nisam se ni nadao, bio sam uvjeren da ce mi komp bit preslab {#}

Vi veri veniversum vivus vici
14 godina

ovaj Saints Row da ima fiziku kao Gta 4, Gta 5 nista mu nebi mogao, okej igrica je odlicna, al samo kazem kako bi bila jos bolja :D

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

ovaj Saints Row da ima fiziku kao Gta 4, Gta 5 nista mu nebi mogao, okej igrica je odlicna, al samo kazem kako bi bila jos bolja :D

Da, fali mu ta fizika, al' eto, i ovako je odlično, neznam koliko bi pasala.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 10:50 (thuglife).
16 godina

Jučer sam probao igru i moram reći da mi nikako ne paše. Vožnja mi je čudna, likovi izgledaju kao lutke. Grafika baš i nije nešto bajna, ali je zadovoljavajuća. Istina da igra ima neku dozu humora i da je zabavna, ali događa se da kad probaš većinu tih zabavnih stvari igra postane dosadna jer je priča katastrofa, pa igra i nije više tolko zanimljiva. Eto to je moje mišljenje i ukus.

btw...meni se fps drži na 30-35 ,a onda na jednaput padne na 20, pa onda nakon minutu se opet vrati na normalu...dosta čudno radi ponekad

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 12:48 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel zna možda netko zašto mi se kamera fokusira samo na strop i vidim samo strop kad započnem prvu misiju? Loš jogurt ili ? PS:Gamepad mi je priključen ali igram na tipkovnici

0 0 hvala 0
16 godina

E igra je ludnica, na laptopu je igram na ultra, optimizirana je skroz, ništa nešteka.
Stvarno nisam očekivao da će bit onako dobre prve dvije misije, i kako je lijepo vidjet svog čovjeka u onim filmićima, ajme predobro je.

Malo me izgledom posjeća na Vice City xD

@Jack Sparow
Ovo nije GTA, ovo je napravljeno da nebude realno, ni opušteno, nego više akcije i toga sl, a monotona je ako se samo vozaš, pokušaj otkrivat neke stvari bit će zanimljivije, al evo meni je SKYRIM monoton trenutno jer nisam igrao taj tip igre i nemogu se snaći odmah da vidim šta je zanimljivo, al uskoro hoću. 

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma znam da nije to gta nego da je više igra za zabavu, sve to stoji ali meni jednostavno ne paše igra, kao što tebi nepaše nešto drugo. Stvar ukusa{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 16:33 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

igra je za ubit vrijeme {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ATI HD3870 kaže...

igra je za ubit vrijeme {#} 

Nije nego da se zabaviš u kraćem vremenu, ista kategorija kao i Modern Warfare.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
14 godina
neaktivan

Jedina zamjerka je sto se igra cini prilicno kratka.. Za 2h sam vec na 20 % a znam da sam dvicu bas podosta igrao dok je nisam zavrsio.

13 godina
neaktivan

kako stojite sa fpsom u SR3  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

GameSpot Review

0 0 hvala 3
13 godina
neaktivan

meni je jedno vrijeme igra dobro radila, sad mi fps je stalno 20-25 i igra zapinje
u cem je problem?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 0:37 (Barba007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je u zatvoren prostoru normalan fps ,ali kada sam vani, igra mi je na 15-20 fps na low/med.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

isti slučaj a još gore u vožnji...... slow motion....opet nije igrivo na 20 fpsa....čekat patch al ne nadat se čudu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na mojoj starackoj konfi je derem na high u 1280 x 1024 bez problema.

15 godina
neaktivan

ja na low jedva 20 fps-a neznam dal je proc i igra a recimo gta4 radi solidno na medium high

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 17:44 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
silentblader kaže...

Jel zna možda netko zašto mi se kamera fokusira samo na strop i vidim samo strop kad započnem prvu misiju? Loš jogurt ili ? PS:Gamepad mi je priključen ali igram na tipkovnici

?

16 godina
silentblader kaže...
silentblader kaže...

?

Isključi gamepad, meni se često zna dešavat u nekim drugim igrama radi gamepada ista stvar, pokušaj isključit gamepad, možda pomogne.

@ za gore par postova 
Pokušajte updatead drivere i sl., ja na laptopu koji ima grafu nVidia GT555 M, može na ultra (15-25 fps ako je baš sve max), na DirectX11, možda na Dx9 iđe sporije ili nešto. 

14 godina
neaktivan

Igra je odlicna. Upravo sam zavrsio main story, posebno mi se dopalo sto su ubaceni rpg elementi, vaznost izbora sto naravno dovodi do razlicitih zavrsetaka misija i citavog daljnjeg razvijanja. I drugi dio mi je bio odlicno odradjen, s tim sto je bio totalno neoptimizovan, ovdje je i to rijeseno. Dakle, grafika na nivou, extra optimizovano, misije raznolike, prica zadovoljavajuca, soundtrack odlican i 1000 nacina za zabavu. Ne svidja mi se samo sto su izbacili neke sitnice tipa cd - shopova, jewerly shopova itd. 

Sve u svemu, odlicna igra ! A sada back to Skyrim ! Naravno, uz pokoji sat opustencije u free roamingu u saints rowu :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 1:52 (anabolicaa).
13 godina
neaktivan

moze pomoc ?

kad pokrenem igru i kliknem na direct x 10 ili 11, javi mi error:

The procedure entry point CreateDXGIFactory1 could not be located in the dynamic link library dxgi.dll  pa me izbaci iz igre

a kad kliknem na direct 9, samo me izbaci iz igre

imam direct x 10, vista service pack 2, 2 gb ram

hvala !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni radi sad normalno bez zapinjanja na ultra!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Barba007 kaže...

Kako si to postigao?

13 godina
neaktivan
dv14 kaže...
Barba007 kaže...

Kako si to postigao?

Overclociro sam proc na 3.0 ghz na 3.6 ghz i sad radi savresno!

15 godina
Barba007 kaže...

takodjer

15 godina
neaktivan

prešao igru tj. glavne misije, 10 sati gameplaya

neloša igra ali nema puno sadržaja koji će me nakon prelaska zadržati u igri i daljnjem istraživanju

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

meni i dalje na low ko krepana macka a dok ljudima sa slabijim konfama ide duplo bolje.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kewin kaže...

meni i dalje na low ko krepana macka a dok ljudima sa slabijim konfama ide duplo bolje.

Procesor te valjda koči.

Tako i mene.

15 godina
neaktivan
dv14 kaže...
Kewin kaže...

Procesor te valjda koči.

Tako i mene.

da vijerojatno ali recimo frend ima neki proc od intela dual core 1.6 ghz i graficku od 512 mb i kaze da na low dosta dobro ide....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice